יום השרדות!

mishmishi

New member
יום השרדות!

זה נכון... :) כולנו עברנו את זה.... אבל עכשיו כשהמד''ב שלי בא וןאמר לי: "יהל את הצעת את הרעיון יאללה תתחילי לעבוד" זה נשמע קצת פחות כייף... מילה שלי...:) טוב בכל אופן... באתי לקבל עזרה. אם למישהו מכם יש רעיונות יצירתיים ו/או לא.... תוכלו לכתוב לי? ה יעזור לי ממש... :) תודה וובה!! :):):):):):):):):):):):)

mishmishi

New member
אגב אני ככה.. חדשה בפורום אז...

שלום! אני יהל... ואני מדצ''ית! "שלום יהל! אנחנו אוהבים אותך! או-ה-בים!"
טוב אמממם... מעמק יזרעאל?

shivie

New member
יהל עמק יזראעאל משתלטים אגב זה אור

שכנך לעמק...

Miss Understood

New member
אני אוהבת אותך יהללל!!!! אבל באמת:)

היי בייב... זאת אור....מהקבוצה שלך במדצים:)

Hilaloosh

New member
יהלייייייייייייייייייי

שלומלום.... חחח זאת הילה..... מה נשמע?

fate spinner

New member
אוי שימשית האלה לא יכולים לעשות...

כלום לבד סתם הנה כמה רעיונות. להכרין מדורה ולהכין עליה אוכל (כדי מאוד לבדוק קודם האינטרנט איך מכינים מדורה שאפשר להכין עליה אוכל כי בד"כ זה מתחמם ממש לאט) למצוא עשבים לתה. זחילות. אוליי בניית מחנה קצת אתם יכולים דרך משחקים ללמד אותם על עקבות, צמחים, קולות

יהל יא מופרעת!

תגידי לגיורא שילדי שמשית לא מותאמים ליום השרדות! מובן?! חח.. :) תעשו כל מיני ספורט טבלאי, כמו שתמיד עושים במחנות: עכביש, זחילות מתחת לחבלים, מירוץ שליחים, טיפוס על חבל ועוד. אני בטוחה שתצליחי לחשוב על עוד דברים. את אפילו יכולה לתת לזה נושא, מעבר לסתם יום השרדות. תעשו להם יום השרדות בסגנון הצבא, תבקשו מהם לבוא לבושים בירוק או שחור ולכל קבוצה תתנו כובע / סמל בצבע כלשהו כאילו זה החילות. ואז אפשר לעשות תחרויות בין הקבוצות! נח"ל נגד מטכ"ל נגד גולני נגד חרוב. לוידעת.

שאלה..

מצטער שאני לא קשור לשרושר.. אבל חבל סתם לפתוח שרשור חדש... קיצר.. יכול להיות ששאלו את השאלה הזאת כבר.. אבל אני לא עוקב.. רק מדי פעם אני נכנס לפה... ורציתי לדעת.. איך אני רואה שוב את התמונות של שנת 2004.. מד"צים, מד"מים, מש"צים.. פעם הם היו לא?. או לפחות חלק מהם.. ועכשיו הם כבר לא פה.. אז או שאני לא מוצא את זה כי העברתם את זה לאנשהו.. או שעובדים על זה... אם אפשר לקבל תשובה בבקשה.. תודה...

Hilaloosh

New member
לא, הם גם לא היו פעם... ../images/Emo4.gif

אבל באמת.. מה קורה איתם?! (אהם עדי אהההההההההם!!)

בטח שהיו...

שבוע, שבועיים אחרי שעלה החדש.. יחד איתו עלו גם תמונות חדשות.. אני לפחות זוכר שראיתי תמונות של מד"מים 2004!!!... היה.. השאלה היא לאן הם נעלמו?.

אתה אח של גולן!!!!!!!

אז כן, היו. ואין לי שמץ מה קורה איתן, נראה לי עובדים עליהן. נ.ב אתה אח של גולן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבנתי אותך... ../images/Emo13.gif

רגע... אז את מכירה אותי?. או שפשוט ראית נידמן ממטה אשר ואת מכירה את אח שלי אז תיארת לעצמך שאני אח שלו? מאיפה את?..

מכירה אותך? תגדיר "הכרות"...

במדמים אחיך היקר בא אליי ושאל אותי אם אני מכירה אותך, אמרתי לו שלא היה לי העונג. הוא אמר לי לגלות מי אתה ושנראה לו שאתה בקבוצה 17 (?). ואז בכיף מדצים, ישר כשהגעתי ראיתי אותו ושאלתי אותו מי אתה כי לא הצלחתי לגלות, אז הוא הראה לי אותך. עמדת לידו. אבל אני לא זוכרת איך אתה נראה. אבל האמת שעוד לפני שראיתי נידרמן הבנתי לפי הכינוי שקוראים לך איתי ושאתה ממטה אשר, אז תהיתי אם אתה אח של גולן, כי ידעתי שקוראים לאח שלו (אתה) איתי. אז בדקתי וראיתי נידרמן. חחח.. סיבכתי קצת. בכל מקרה, אני מעמק יזרעאל.

למעלה