לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? 😃 (המילה שלי בתגובה הראשונה!)
שמלת תחרה1 Well-known member 26/12/21 #1 לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!)
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 26/12/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... לפיכך.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... לפיכך.
S stavanit Well-known member 26/12/21 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... שלום
נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... שלום
שמלת תחרה1 Well-known member 26/12/21 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... כבוד
נכתב ע"י שמלת תחרה1: לכבוד יום השפה העברית! מה המילה העברית האהובה עליך? (המילה שלי בתגובה הראשונה!) לחץ כדי להרחיב... כבוד