יום השנה

timgho

New member
יום השנה

מוקדש לחיילת מהמרכז אחרי שנה היא כבר הכירה את כל נקודות הגירוי הקטנות שלי... את כל החולשות, את כל נימי גופי קטנים ביותר שגרמו לי להתעוררות ואת כל הפנטזיות שלי. כשביקשה לארגן את יום השנה נעתרתי בחפץ לב. עבודתי השתלטה על חיי ודי שמחתי להשתחרר מנאחריות על ארגון הערב. יום קודם לכן קבענו להפגש בביתה למחרת בערב. היא התקשרה אליי בצהריים "נקבע לשמונה וחצי?" "בשמחה" עניתי. "ו... רק עוד דבר אחד... כשתצלצל בדלת - תעצום עיניים - אני כבר אדאג לשאר..." "בכיף..." השבתי, אברי מתחיל להתעורר לאיטו מהמחשבה על המתוכנן לו... "אז נתראה..." אמרה וניתקה את השיחה בחטף. בערב כשצילצלתי בפעמון דלתה הייתי נרגש כבר מעצם הציפיה. עצמתי את עיניי, שומע את המפתח מסתובב במנעול ואת הדלת חורקת כשהיא נפתחה. "שלום..." אמרה ונשקה לי, מרפרפת עם לשונה על שפתיי לפני שהיא מצמידה אליי את שפתיה לנשיקה קצרצרה. מיד לאחר מכן נטלה את שתי ידיי והובילה אותי אל תוך ביתה, למקום שהנחתי על פי הכרותי עם הדירה שהוא מרכז הסלון, והושיבה אותי על כיסא. ריח וניל אפף את החדר. היא שבה ונשקה לי... שולחת את ידיה ומסירה את חולצתי, מפסיקה את הנשיקה רק כדי להעבירה מעל ראשי. "אני יכול לפקוח את העיינים?" שאלתי. "עוד לא..." ענתה בקול רך. "אבל אתה יכול לקום..." וכך עשיתי, מרגיש את ציפורניה משרטטות מעגלים סביב פטמותי, גורמות לאברי להמתח למלוא אורכו, ואז עושות את נתיבן אל עבר שיפולי ביטני. היא פתחה את כפתורי מכנסי אחד אחד מאפשרת לי לשמוע ולהרגיש את צליל ההתרה, חולצת את נעליי מיד כשנשרו מכנסי לרצפה ומסירה לאחריהם גם את המכנס, מותירה אותי בתחתוניי שלא יכלו כבר להסתיר את התרגשותי. ידה שבה ועלתה לשיפולי בטני, ואז חזרה ונעה מעל תחתוני, מלטפת בעדינות את איברי, ולבסוף מורידה את תחתוניי בידה האחת, כשידה השנייה אוחזת באיברי הזקור ומלטפת אותו בתנועות קצובות. אנחה נפלטה מפי כשלשונה עטפה את כיפת איברי. "חכה.... הערב רק מתחיל...." אמרה ודחפה אותי למצב ישיבה שוב. שמעתי אותה מתרחקת ממני, מחייך כשזיהיתי את נעלי העקב שלה. מוזיקה החלה להשמע בחדר. "אתה יכול לפקוח את העיניים.... אבל אסור לך לקום.... פשוט שב ותהנה מהמופע" אמרה בקול נוטף דבש. פקחתי את עיניי וגיליתי אותה עומדת מולי במרכז הסלון שהואר באורות עשרות נרות, לבושה בחולצת סאטן אדומה, שעצרה רק במכנס סאטן שחור. שני פריטי הלבוש היו צמודים להפליא והבליטו את גופה המחוטב. המשך יבוא...

timgho

New member
יום השנה - ההמשך

מוקדש לחיילת מהמרכז היא החלה לנוע מולי בחתוליות,מניעה את גופה עם המוזיקה אט אט, מגרה אותי עוד. היא קרבה אליי, גופה מתפתל ומרמז, ידיה עוברות על חזה, מלטפות שדי האגס המושלמים שלה... משהייתה צמודה אליי רכנה וחיככה את פני במחשופה, מעבירה קודם כל את הבטן אל פני ובסוף קברה את פניי בין שני שדיה האלוהיים. לשוני טיילה החוצה וליקקה את קצה שדה הימני כשהיא העבירה את ידה בשערי ומשכה בו, מושכת את ראשי אחורנית. "עוד לא" אמרה, מתרחקת צעד לאחור ומפנה אלי את אחוריה ומתישבת על ברכי, מניעה את אגנה בתנועות חתוליות, מחככת את ישבנה באברי הזקוף, מעבירה שוב ושוב את גופה העטוף בסאטן המלטף על איברי החשוף, מצמידה את כתפיה אל כתפי כדי להפעיל לחץ גדול יותר על אברי. ידיי נשלחו אל שדיה מלטפים אותם דרך הבד החלקלק, מרגישים את בליטות פטמותיה בעוד היא מגבירה את קצב תנועתה על איברי, עולה ויורדת, עולה ויורדת, מקרבת אותי אל סף הפיצוץ. משחשה את נשימותיי מתקצרות לחשה באוזני "עוד לא חמוד.... עדיין לא סבלת מספיק..." ושבה ונעמדה מולי ממשיכהלנוע לצלילי המוזיקה כשאור הנרות מרצד על גופה. בשתי תנועות מהירות הסירה את חולצתה, שדייה האדירים עטופים רק בחזייה מינימליסטית עשויה גם היא מסאטן. ידיה זזו אל אגנה מלטפות את כתם הרטיבות שהתפשט במרכז מכנסיה, ואז, תוך כדי תנועות אגן בולטות פשטה את מכנסיה ונשארה בתחתון סאטן אדום תואם לחזיתה. המראה העה מהמם. "אלוהים...." גנחתי, מעביר את ידי על איברי. "שלא תעיז לגעת בעצמך...." ירתה מפיה, ממשיכה לרקוד את ריקודה הארוטי מולי, שולחת שתי אצבעות עמוק אל תוך תחתוניה הספוגים ברטעבטתה. אברי נמתח עוד יותר למראה אצבעותיה היוצאות ונכנסות מתחתוניה. היא קרבה אליי, ואז שלפה את אצבעותיה ממקדשה והכניסה אותם לפי, מתירה לי לטעום את מיציה, נאנקת כשאני מוצץ כל טיפת עסיס מאצבעותיה. ואז, בתנועה מהירה התיישבהעליי כשפניה אלייוהחלה מניעה את אגנה בצמוד לאיברי הגלוי, מעבירה את איברה העטוף בסאטן רטוב בצמוד לאברי. ידי נשלחה אל חזה, גולשת מתחת לחזייתה ומעסה את פטמותיה. כשהגבירה את קצבה נשלחה ידי השנייה ואחזה בישבנה, מניעה את גופה מהר יותר ויותר צמוד אליי כשהיא מביטה בי מתמכר לגופה בחיוך מתנשא. התחושה הייתה מכרת,הריחות, התחושות, ומבטה המבין את התחושות שגרמה לי היו קשים מנשוא. לבסוף לא עמדתי בזאץ. ידי קרעה את החזיה שהפריעה לשיטוטיה על החזה, וכששמעתי את נאקת ההנאה של קרעתי גם אתתחתוניה, מפרק את המחסום האירון בינינו, מאפשר לה לרכוב על איברי הרעב במהירות מסחררת,פעם ועוד פעם ועוד ועוד פעם,במהירות הולכת וגובר,בכוחניות שלא הותירה ספק כי היא השולטת בפראיותושל האקט, לפתע שיחררה זעקה "תגמור איתי" שולחת את ידיה ומשאירה סימניםעמוקים בגבי כאשר איברה מכווץ בסדרה אין סופית על איברי, מביא אותו לירות מטחי זרע אל תוך גופה הלוהט, יורה מטח ועוד מטח עם כל צעקת "עוד" שנורתה מפיה, עד שלבסוף קרסה עליי ונותרנו שנינו תשושים וחסרי נשימה.

למעלה