יום השנה השישי

hativa1

New member
מה עם חמי רודנר?

למה שהוא לא יבוא וישיר את"לילה בלי טיפה של דלק"?

hativa1

New member
אוי לא!!!!!!!1

יש לי משהו באותו יום!!!!!1 לאאאאאאאאאאאאאאא

אפשר לדעת מי מארגן את הערב

שלום, אתם מסכימים לקבל מישהי חדשה לפורום שלכם? ומעוניינת לדעת מי מארגן את הערב הזה

sharon82

New member
היי לימור ברוכה הבאה.

לשאלתך, את הערב מארגנים משפחת אריאל.

אני אגיד לך למה

אני מעריצה גדולה של הזמר דובי שוב ויש לו קול ממש דומה למאיר אריאל ולכן התחלתי גם לאהוב את מאיר אריאל. יש איזה סיכוי שהזמר שאני מעריצה יבוא להופיע שם? אני יודעת שהוא לא מוכר אבל יש בינהם אותו קול וכמעט אותו סגנון. מדהים לא?

יש מיזוגן ויש מיזוגן...

את קולו של מר שוב לא שמעתי אבל אם מדובר באדון שכתב את "מין זמין ומזומן" הרי שההבדל הסגנוני ניכר ותהומי... נגיד המממ... כמו בין מוקי לאלתרמן.

אני רואה שעשית ישר ברור

גם אני ביררתי הכל על האיש האהוב הזה אבל זה לא אותו אחד. בכל אופן מאוד מאוד בא לי שתשמע אותו ותחליט אם יש לדובי שוב ולמאיר אריאל כמעט את אותו קול טוב? ותחזור אלי. תודה

דובי שוב זמר

שהוא בתחילת דרכו המוזיקלית - בסך הכל 3 שנים, לפני שלושה חודשים היתה לו השקת דיסק ראשון. ויש לו פעם בחודש הופעה בכל מיני מקומות. ויש לו קול מדהים ממש דומה למאיר אריאל ועם סגנון דומה שמעת את השיר שלו? את יכולה להכנס באמת ל new stage ולשמוע אותו. ותגידי לי איך הוא בענייך מחכה בקוצר רוח לשמוע תודה

טוב אני אנסה בדרך אחרת

http://stage.co.il/Stories/96332#top תעתיקי את זה ותלחצי על פורמט אמ פי 3 תנסי בכולם ואם תשמעי תחזרי אלי ותגידי לי איך הוא. מחכה לך

pashutmagnet

New member
כמה שאלות

לא מזמן הצטרפתי לפורום הזה, אני מעוניין להגיע לאירוע האם זה אפשרי ? בתשלום ? איך אני מגיע בדיוק ? בתודה מראש שחר.

sharon82

New member
היי שחר

מן הסתם האירוע פתוח לכולם והוא עולה כסף, שנה שעברה זה עלה בסביבות ה-100-150, איך אתה מגיע? או בטרמפ עם מישהו מהפורום שגר בסביבתך או ברכבת לפרדס חנה ומשם מונית ספיישל ב-20 ש"ח בערך.. תבוא יהיה מוי כיף!

אם אני נמצא בפרדס חנה

בצומת בה נמצא השלט הצנוע למשמרות... אפשר ללכת ברגל? אין לי עודפי כסף..

ilovelior

New member
השנה בכלל בטח יהיה מפוצץ

בכל מקרה בטח נחנה רחוק, כמו שנה שעברה הלכנו לפחות 3.5 ק"מ. צריך להגיע פשוט מוקדם.

למעלה