יום השנה השישי

יום השנה השישי

חג שמח לכולם! עוד עידכונים לגבי יום השנה השישי, רגע לפני שהם מתפרסמים בעיתונות. הערב ייתקיים ב-18/7/05 בקיבוץ משמרות. הפעם, בניגוד לשנים קודמות, יינתן דגש לשירים חדשים של מאיר שהולחנו במיוחד עבור הערב. רוב האומנים המשתתפים קיבלו טכסט חדש ויבצעו אותו לראשונה בערב, כמובן שיבוצעו גם שירים מוכרים. בין הזמרים/ות שיישתתפו: מוש בן ארי, מיקה קרני, מיקי שביב, מוקי, דודו טסה, שרון חזיז, ארקדי דוכין, אהוד בנאי, יזהר אשדות, יהודית רביץ, שלום חנוך, דיויד ברוזה, עברי לידר, לאה שבת ושלומי שבת ועוד. עוד פרטים ומשתתפים יובאו בהמשך. בברכת חג שמח וחודש טוב

sharon82

New member
ואוו...

נשמע שהולך להיות עוד ערב מעולה, אני כבר לא יכולה לחכות!

ובכלי התקשורת???

יש צילום של הארוע? הוא ישודר איפה שהוא מתי שהוא? בתור מחווה לאלו שלא יצליחו להיות נוכחים בארוע?
(ומה עם מתי כספי?)

חוסרים של הבנה. כספי וזלבר התחרטו?

את חייבת להרגיע אותי בקטע של כספי וזלבר . ואם אפשר אם גרוניך קטן .... לא יזיק. ולהסביר לגולש חוסרים של הבנה, השירים החדשים הולחנו ע"י רבינו או ע"י הזמרים המבצעים? להתראות משמרות . מוצץ גבעול בציפייה .

חוסרים של הבנה. כספי וזלבר התחרטו?

את חייבת להרגיע אותי בקטע של כספי וזלבר . ואם אפשר אם גרוניך קטן .... לא יזיק. ולהסביר לגולש חוסרים של הבנה, השירים החדשים הולחנו ע"י רבינו או ע"י הזמרים המבצעים? להתראות משמרות . מוצץ גבעול בציפייה .

למה מוקי? מה עשינו רע? ../images/Emo7.gif

מי לעזאזל נותן לכסיל הזה מיקרופון. לא מספיק מה שהוא עשה לשיר של מאירק'ה פעם שעברה. וזה בדחילו אחורי שאני מרסן את עצמי. האדיוט האנטי מוזיקלי הזה ניזון מפירורים ואני מתפוצץ מהשטחיות שלו.

holly shit

New member
כסיל?!?

לבן אדם יש מוסר, קצב והוא שר יפה מאוד! חוץ מזה הדבר האחרון שאפשר לומר עלין זה שטחי.

מוקי הוא אחד "ה" אם לא "ה" :)

הוא אחד האמנים שהלכו ורק השביחו,ועוד לאחר פירוק אימפריה שכזאת ורכיבה מטורפת על הגל.. אחד המוכשרים והאיכותיים של מדינת ישראל.

למעלה