יום השואה.

shirush1112

New member
יום השואה.../images/Emo16.gif

טוב,לא קשור לפורום אבל אני בטוחה שצריך התייחסות, עם כל הכבוד. שכל אחד יספר פה -אם הוא רוצה על המשפחה שלו,מה הוא חושב פשוט דיון אחד שלם.

3has3

New member
../images/Emo16.gif אני מעידיפה לא לפרט.

זה לא עושה לי טוב :|

shirush1112

New member
זכותך.

אבל אני חושבת שפשוט צריך לזכור את כל האנשים האלה,ומי שעשה להם את זה, ואיך זה קרה.. אני באמת לא ארחיב כי זה מזעזע בעייני. מה גם שעוד בימים האלה בזמן שאני כותבת את השורות האלו עמים אחרים נטבחים ולאף אחד לא אכפת.

shirush1112

New member
התמונות שם מזעזעות.

אגב נכו ןהחברה VANS חברה גרמנית ד"א. סתם משהו שאמרו לי האותיות של ואנס סעברית כשאת כותבת את המילה באנגלית זה יוצא-השמד וגם על הסוליה יש מגן דוד. טוב עכשיו תגידו שאני מושפעת,ככה אמרו לי :p תמגן דוד ראיתי בעצמי.

shape1

New member
כן אני מכירה את זה...

וגם אם תעשי VANS באנגלית זה יוצא- השמד אבל כשראיתי את זה על הנעל זה לא ממש נראה כמו מגן דוד.. זה יותר כמו משולשים כאלה ביחד..

SuperMoryMory

New member
../images/Emo165.gifלא, את לא מושפעת אבל..../images/Emo165.gif

את צודקת כי גם לאחי יש וואנס, ובאמת הפירוש של המילה בגרמנית זה השמד.. אממ לא רק על הסוליה יש מגן דוד אלא גם בחלק התחתון של הספידה [זה שפונה לכיוון הסוליה] צריך להוציא ולהסתכל, אבל לדודה שלי יש גם אבל אין על הספידה.. אממ עקרונית בגלל שזו חברה אנטישמית שלא מכחישה את עצמה [ויש לנו מספיק עדויות כי אין יותר מדי דברים משותפים להשמד ויהודים..] אז הם עושים את זה.. לדעתי, כמו שהם עשו את השואה- התכוונו להשמיד עם שלם ובסוף יצא שכולם יצאו נגדם בגלל הדברים הנוראים שהם עשו.. יצא גם ככה בוואנס- הם התכוונו שכולם ידרכו על היהודים, בסוף יצא להם שבכל מקום שמישהו עם וואנס הולך, הוא משאיר אחריו מגן דוד.. [תחשבו על זה..]

עכשיו אני לא אקח מלורל את החולצה!

חחח..אני עדיין לוקחת אותה לורל
. שמעתי את הדבר הזה יותר מדי פעמים

3has3

New member
גם אמרו שמתחת לסוליה

יש טלאי צהוב. כאילו חוץ מזה הכל נכון..

בקשר לואנס

שמעי.. כל הקטע של הסוליה הוא ממש לא מה שאתם חושבים.. ואנס זה נעל של סקייטרים, עכשיו המשולשים בסוליה הופכים למגן דוד רק במקומות שהנעל מתחככת עם הרצפה כשאתה על הסקייט וזה פשוט בשביל שהנעל לא תשחק.. בקטע של השמד.. זה סתם מקרי

עזבו.... חיברו את זה לשרשור השני...

חשבתי שזה יישאר אוף... נפתח אחד חדש וזהו....

zohar d

New member
ש לי משהו לספר, אם מישהו רוצה לקרוא..

אני לא איבדתי אף אחד בשואה, בזמן הזה המשפחות משני הצדדים שלי היו במרוקו וטוניסיה והשואה לא הגיעה אליהם. שנה שעברה עשיתי מן פרוייקט כזה והלכתי לבית של ניצול שואה אחד וראיינתי אותו. רציתי לדעת מה אנשים עברו שם כי כל מה שידעתי עד עכשיו היה רק מסיפורים ומהטלוויזיה כל שנה. ראיינתי אותו עם דמעות על העיניים, זה היה כל כך קשה. הוא גם בכה ואני חשבתי שעוד שניה הוא מקבל התקף לב. זה היה מפחיד. בסוף עשיתי מזה סרט, יצא יפה. והבנתי מנקודה אחרת איך כל הדבר הנוראי הזה היה. תעשו את זה גם אתם, אם אתם רוצים.

shirush1112

New member
כחח הרבה צוחקים עליי בגלל הקטע של הואנס

כי זה לא אכפת להם. בכל מקרה עכשיו יש תטקס. אצלי זה מסובך. אני לא יודעת מה עם הצד של סבא שלי. אני ודעת מה מצד סבתא שלי -שניה מצד אחד. מצד אחד אני פולניה מצד שני אני ספרדיה :p-מצרית חח אני יודעת שהם שמעו את היריות ואת הצרחות, והם פשוט ברחו,לא ידעו לאן ולא שחכו לקחת את התפילין. ואז כשחזרו אחריי המלחמה לא נשאר כלום מהבית. סבתא שלי נולדה בבריחה.. נוראי פשוט נוראי.

למעלה