יום השואה והגבורה

יום השואה והגבורה

בערב יום השואה נתייחד כולנו לזכר בני משפחתנו שנספו בשואה. כל חבר בפורום זה יכול כאן לשרשר הודעה ולהזכיר כאן בני משפחתו סבא וסבתא או דורות קודמים. אם יש תמונות אפשר גם להוסיף.

לזכר משפחת הרשקוביץ מבנדין

משפחת הרשקוביץ רח' זמקובה 27 בנדין סבא ישראל יוסף סבתא ניסל דודות פרימט ורוחמה ביילה דוד (שאינו בתמונה) מרדכי פנחס אבי שהיה ניצול שואה יחיאל אהרון נפטר לפני כמה שנים נזכור ולא נשכח

לזכר משפחת אורמן מבנדין

משפחת אימי אורמן רח' מונז'יובסקה 53 בנדין סבא זינדל, סבתא לאה 9 אחים ואחיות שלא זכור בצורה מדוייקת שמם נזכור ולא נשכח

בני משפחתי שלא זכיתי להכירם

משפחת אבי מלודז' פולין. סבי וסבתי, ויטלסון יעקב-מאיר ומינדלה לאיה (לבית קאופמן) אחיו , לייב לוזר וגיטלה (לבית גולדשטיין) וכל ילדיהם. אליהו משה ופייגה (לבית פקטור) " מרדכי מנדעל ורוזה (לבית הירשברגר) " שעיה גרשון אחיותיו , פייגה וזלמן גוטר " ציפורה והירש לדרמן " חיה שרה דבורה רודה -יהודית דודיו , דודניו וילדיהם . מכל המשפחה הגדולה , נותרו אבי ו2 דודנים יבדל"א. אף תמונה ושום מסמך לא נותרו למזכרת. משפחת אמי מדברצען הונגריה. סבי וסבתי, פרל אהרון ורחל-רוז'י פאני (לבית פרלשטיין) אחיה, אברהם-יצחק ישראל-אלימלך מנחם- מנדעל השם יקום דמם.

matanpt

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרם

אני בת למשפחה ניצולת שואה. את סיפורי אפשר לקרוא ביצירה שבני העלה לא מזמן: "מגן דוד". "לזכור את העבר לחיות בהווה ולבטוח בעתיד". (בית התפוצות)

בתור ילד

אני זוכר שאבי ז"ל רשם דפי עד אבל עדיין לא מצאתי ביד ושם, אולי הוא לא שלח או שהם לא העלו למחשב. יש לי דפים למילוי אבל אין לי את כל השמות של האחים והאחיות (רק חלק מהם) של הורי ואין לי את מי לשאול גם בכוון זה אני חוקר. בברכה

עצה לחיפוש

חפש לפי שם המנציח, כי זו הדרך הכי טובה לאתר, מפני שייתכן שאביך כתב את דפי ההנצחה בשפה אחרת.

אני בודק כבר משנת 96

אני בודק כבר משנת 96 בכל מיני מוזיאונים וארכיונים בעולם ואחר כך בפורום "שרשים משפחתיים" 325 שמשם הגעתי לפורום זה. אני זוכן שאבי ז"ל כתב בעברית. הוא ידע טוב עברית.

אז בבקשה:

אני נכנסתי למחשב בהיכל השמות של יד ושם ומצאתי שמות נספים מבני משפחת אבי על ידי הקשת שם המנציח הפוטנציאלי. מאחל לך בהצלחה

matanpt

New member
שאלה לאביב וסתיו:

האם אפשר להכנס למאגר זה גם מהאינטרנט? או שצריך ללכת ליד ושם? גם אני רוצה לבדוק. תודה וכל טוב.

היכל השמות נמצא בפיילוט

לפני כמה זמן נכנסתי ובדקתי. כרג לא בטוח שזה עובד זה פורסם בפורום "שורשים משפחתיים" 325 בברכה

אני הייתי ביד ושם

במחשב של היכל השמות, שם מצאתי את המאגר. אגב -שמעתי כי בקרוב מעלים אותו לאינטרנט.

למעלה