יום העצמאות

Shaycus

New member
יום העצמאות

החברה חוזרת הביתה, ובא לי ללכת לאיזה הופעה או משהו נחמד כזה.. למישהו יש המלצות או מכיר משהו טוב שהולך להיות באיזור המרכז..?

לא!! בבקשה לא!!!!!!!!!!

אל תעשה את זה לעצמך!!! פעם הייתי הולכת קבוע עד שבגיל 16+ הרגשתי בפעוטון! יש שם ילדים קטנים ומעצבנים שמרססים עליך עם הקצף הטיפשי הזה! פשוט קייטנה! גם אם הולכים עם חבר'ה זה פשוט לא זה!! תבטיח לי שאתה לא הולך לשם....

yoman321

New member
אני שמעתי

שבמודיעין אמורה להיות אחלה במה אבל לקראת ה"חג" אני אדע איפה באמת שווה

אני שמעתי

שתמיד כיף ברעננה. במוצאי יום העצמאות יש בוביזמר... שירה בציבור ומסיבה עברית בקיבוץ העוגן

danielo18

New member
פעם היה טוב ברעננה...

שנה שעברה לא,כי רוב הזמן המשטרה "הופיעה" ונתנה לאנשים מכות סתם (בגלל שהם לא רצו להכניס אנשים לאמפי,כי הוא היה מפוצץ...) רק שהשנה לא יעשו שטויות ויעשו את החגיגות שוב שם...

נכון!

חברות שלי עברו מעל הגדר! אני לא העזתי ונשארתי לבד מהצד השני וכל מיני אנשים שם התחילו לעודד אותי ורצו לעזור לי, הביאו לי כיסא, מה לא...בסוף פתחו את השער...:)

danielo18

New member
לי לא היתה סבלנות לחכות...

במיוחד לא אחרי שהייתי אחרי יום מחורבן (שכלל בין השאר נסיעה להר הטייסים לטקס יום הזיכרון,חזרה לבית ברעננה כדי להביא חליפה ואז חזרה לירושלים להר הרצל...אחחח,אני מתגעגע לימים הטובים של הבלאגנים עם השב"כניקים!)

תגידו..רק לי קשה המעבר הזה?

אני ממש לא מצליחה לעשות את המעבר הזה מיום הזיכרון ליום העצמאות... גם אצלכם זה ככה? אני מגיעה להופעות בערב עם עיניים אדומות ומצברוח זוועתי.... גם אתם?

למעלה