יום העצמאות!!!

יום העצמאות!!!

איך היה? איפה הייתם? איך היו הזיקוקים? אני הייתי בפארק רעננה. היו את מוניקה סקס, אינפקציה, בית הבובות, (ומוקדם היה יעל בר זוהר אבל לצערי פיספסתי את זה) אינפקציה דפוקים אבל היה כיף ההופעה של מוניקה סקס היתה מוציינת. אני די אוהב את מוניקה סקס. זו להקה שאני תמיד יכול לבוא, לקפוץ ולצרוח קצת בשירים. בית הבובות חרא לדעתי. בזמן הזיקוקים ילד אחד שאני מכיר התחיל להסביר על כל זיקוק ממה הוא עשוי הוא ממש מבין בזה. הוא גם פוצץ חנקת אשלגן עם סוכר בפארק (שהוא הכין לבדו) זה עושה עשן

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהיה חרא

אני גם הייתי בפראק רעננה, רק מוניקה היו בסדר, היו מלא אנשים, והיא מגעיל

IamAR

New member
אווווווו

היה שוווווווווההההה, אינפקציה היו עדירים, מוניקה סקס עוד יותרררר בררררר *המתופף של מוניקה=סגידה* היה כל כך טווווווובבבב למרות שכל ההופעה לא הצלחנו למצוא אותם, אז זה היה דיי מבאס, אם היינו אם כולם היה יותר שווה =\ בכל מקרההה היה עדיייררררר

שלום לך

את אומרת שחבל שלא מצאנו אותם אבל אם היינו מתקשרים אליהם אולי היינו מוצאים אותם :p היה ענק!!! צרחתי כמו ילדה קטנה... עד עכשיו כואב לי הגרון

IamAR

New member
שלום לך

יאא חרא, אני התקשרתי אליהם כל הזמן, הרשת הייתה תפוסה אתה עוד ירדת עליי ואמרת שאין מצב שנוכל לתפוס אותם, אז אמרתי שאני אנסה בכל מקרה, בהופעה של אינפקציה, לא זכור לך??? XDDD אבל במוניקה זה היה ממששש חסר טעם, אפילו אם הייתה קליטה אין מצב שהם היו שומעים\מרגישים את הטלפון (הם גם קפצו וצרחו כמונו, אם הטלפון היה על רטט טקוע להם בתחת הם לא היו מרגישים אותו) חוצמזה, כל שנייה בהופעה של מוניקה הייתה יקרה, אין מצב שהייתי מבזבזת אותם על תיקשורת אם אנשים שבכל מקרה לא נוכל למצוא עד סוף ההופעה אבל אין מה לעשות היה ענק

NiKi†a

New member
גמני הייתי ברעננה ../images/Emo13.gif

היה אחלה, הגענו איזה חצי שעה לפני ההופעה של אינפקציה..מוניקה כרגיל היו מצויינים, בית הבובות היו חמודים..והיה סבבה. חבל שכל האוכל נגמר בדיוק כשרציתי לאכול ושהיו הרבה יותר אנשים משנה שעברה. אבל היה כייף =]

TanSun

New member
מה?!?!

חצי מהעולם פה היו ברעננה!?!? גם אני הייתי!! ולא ידעתי! היו הרבה מעריצי מיוז ברעננה ולא ידעתי... טוב נו...

FreeLanceR2

New member
היה דווקא טוב

הייתי ברוק"צ הגענו בול לאינפקציה,והיה אדיר כרגיל,מוניקה היו מדהימים,הם עשו שנים חסומות על ההתחלה ופיטר היה נפלא כרגיל.,בסה"כ היה ממש ממש טוב גם משינה וגם אביב,הייתה מוזיקה טובה.

IamAR

New member
חחח גם ברעננה

הם עשו ראשון את שנים חסומות (וואאאאאאאויייי היה טווובבב) ניראלי הם עשו את אותו סדר.....

sapiki17

New member
גם אני הייתי ברעננה...

היה זוועה קודם כל אני לא ראיתי אף אחת מההופעות.. אז או שהם הופיעו אחרי שהלכתי או לפני שהגעתי.. לוידעת והיו פולללללללל ילדים קטנים ופול ערסים ופעמיים (!!) השפריצו עליי ספריי חחח זה היה מבאס בטירוף והיה ממש מפוצץ כאילו מליון אנשים ותכלס די משעמם.. קיצר מסקנה - גם אם השנה רוקע"ץ פחות טוב.. תמיד כדאי להיות שם

וואי אני צריכה עזרה קטנה...

טוב שנזכרתי חח אבל הייתי בפארק רעננה ביום העצמאות והמון אנשים צילמו שם וגם אותי ואת חברה שלי ואני ממש מחפשת תתמונות האלה..אז אם מישהו צילם או יודע משו על מישהו שצילם תכתבו פה קישור בבקשה.. תודה=] בביי כולםם

למעלה