יום העצמאות

יום העצמאות

למי שמעוניין... פירסומים בעיתונים מקומיים אומרים שבערב יום העצמאות עברי מופיע ברמת השרון יחד עם מוש בן-ארי ואייל גולן. סגורה גם הופעה של רייכל בהרצליה. תהנו.

lollapalooza

New member
בפעם ה- 700

הוא ל-א מופיע ברוק עצמאות

רגע רגע רגע...

מותר לשאול מאיפה יודעים שעברי מגיעה לרמת השרון? לא מצאתי שום פרסום על זה..

Scatterbrain

New member
לפי מקורותיי המוסמכים...

עברי לידר מופיע בבאר שבע ביום העצמאות (יחד עם היהודים). ייתכן והוא ייתן גיחה למקומות אחרים אח"כ אבל לא התעניינתי.

lollapalooza

New member
אל תשכחו

שביום העצמאות רוב האמנים מופיעים בכמה מקומות באותו ערב/ לילה. הרי כל הופעה נמשכת משהו כמו 20 דקות. (שבמקרה של עברי זה בטח יהיה המופע האלקטרוני ושלום על ישראל)

RozeMary

New member
פאק איתכם! לפי התתשובות שלכם

רואים שאיש כאן לא יודע איפה עברי לידר מופיע ואיפה הוא לא מופיע בפליירים שיש רשום שהוא כן מופיע יכול להיות שהוא יופיע ברמת השרון ואז הוא יבוא מאוחר יותר ויופיע ברוק עצמאות ככה היה שנה שעברה עם היהודים הם היו פה בבת-ים בזמן שהיינו ברוק עצמאות ואחרי ההופעה הם הגיעו להופיע ברוק עצמאות אז דיי עם הפאקינג בולשיט הזו שהוא לא מופיע ותפסיקו להמציא ולהכנס לסרטים

lollapalooza

New member
היי, להירגע

מה הלחץ
כן מופיע, לא מופיע, מי שרוצה ללכת יברר כבר, לא צריך להתחרפן.

ואנחנו לא יחצנים שלו

מותר לנו לכתוב שטויות כמה שבא לנו אין חוק שאוסר על זה לפי ההיגיון הזה מותר לך להתעצבן אבל אז מותר לנו להגן על עצמנו(כאילו שאני אישית עשיתי משהו רע) ובכלל.. באמת..אני לא רואה פה בשירשור הזה סיבה 1 להתעצבן. יש מספיק סיבות טובות אחרות,תחפשי בחוץ.תאמיני לי שתמצאי. זהו. אופס,הדס זה כמובן לא מכוון אליך,אלא אליה.

RozeMary

New member
אליה-עינב...ו..חחחחחחחחחחחחחחחח טוב

לא מתעצבנת! פשוט כל אחד אומר דברים בבטחון כזה.. פאק לא חשוב.

למעלה