יום העצמאות.....

מירב ד

New member
יום העצמאות.....

אנשים.. מה התוכניות שלכם ליום העצמאות.. (לא באמת אכפת לי.. אני סתם מחפשת רעיונות..) מסיבות?? ותגידו.... מוציאים חיילים ביום העצמאות.. אני יודעת שאצלנו בישוב... בד"כ יש מלא מלא חיילים... מכל הבסיסים באזור... השאלה אם מוציאים אותם הביתה.. מירב אחרי 4 שיעורי נהיגה...

freedom rider

New member
גם אני מחפש רעיונות

רציתי לנסוע עם הילדים למצפה רמון ליומיים, אבל בגלל השביתה אני לא בטוח שכל הגנים הלאומיים יהיו פתוחים. חוץ מזה, לא קיבלנו משכורת החודש (כרגיל), ולא ברור בכלל אם נקבל (גם כן כרגיל) משהו (בחודש שעבר קיבלנו 60% בלבד) וגם האובר שלי גבוהה יותר החודש (כרגיל) והכספומט הודיע לי אתמול שסכום המשיכה המירבי שלי הוקטן עקב מצב החשבון (ממש לא כרגיל), ואמא שלהם צרחה עלי אתמול בטלפון כי גם לה אין כסף (היא צודקת) אבל גם לי אין כלום (בההההה)... כמה מובטלים כבר יש? אני בקרוב מצטרף אז שיהיה לכם חג שמח, חברים.

מירב ד

New member
לפי מה שאני יודעת...

הגנים הלאומיים פתוחים. אבל שווה להתקשר לבדוק. הטלפון של גן לאומי עבדת. 08-6551511. ויש את האתר של מצפה.. שיש שם הרבה קישורים שיכולים לעזור לך.

nutmeg

New member
בתור מי שאינה מובטלת

ואין סיכוי שתהיה לי בקרוב פחות עבודה - נהפוך הוא... אין לי מי יודע מה חשק לחגוג השנה. מין בלה כזה. אולי פשוט נעמוד מסביב לגז במטבח ונשרוף מרשמלואים על שיפוד... נראה.

nutmeg

New member
בלה, כי...

ככה מצבהרוח שלי. לא משו בזמן האחרון. אבל לשמחתי הילדים שלי הודיעו לי שהשנה כוווולם באים אלינו לגג. ושתבינו כווולם זה החברים שלהם והחברים של החברים שלהם שממש ממש לא רוצים להדחף בכל מיני מסיבות המוניות. והגג שלנו אחלה. עושים על האש ורואים את הזיקוקים של כל הישובים באזור. שומעים מוסיקה טובה, מסדרים איזו זולה עם מזרנים/שטיחים/כריות - ובאמת שלא צריך יותר. אם זה ככה - וכוווולם פה - מתאים לי! אני מה-זה שונאת במות בידור ומסיבות השתוללות!

shellyland

New member
אוי פריד ../images/Emo4.gif

פיכסה. התעצבתי בשבילך. מקווה שישתפר (אם לא המצב אז לפחות המצברוח).

פיכסה זו הגדרה מצוינת.

אני חושבת שדווקא בגלל זה, תמצא לך איזו התעסקות נעימה וכיפית עם הילדים, משהו שישכיח לך לפחות ל-24 שעות המינגול והזמבורות -את המצב. ובנוגע לתכניותי - הן עדיין מעורפלות. לכשהן יתבהרו, אין ספק שתהיו הראשונים לדעת.

אושר מ

New member
הממ

בעיקרון יש עם זה סוג של בעיה... כי בדר"כ לא משחררים ליום הזיכרון, כאילו חייבים להיות בטקס ביום הזיכרון, ואז לא תמיד בא להם לשחרר ביום שלישי הביתה, כי זה שלשוש... שזה הרבה (אני אפילו לא אהיה בטקס יום הזיכרון...). אבל זה מאוד תלוי. בגלל שאת מדברת על טירונות 02, כן יש מצב שישחררו אותם.

leeloo

New member
יש כל-כך הרבה...

אני ממש לא יודעת מה לבחור.. חשבתי בהתחלה ללכת ל"ארץ כנען", שזו מסיבה מעורבת של הזברה ו-KU וזה באולם אירועים אחרי כן שפיים מציעים ברים חופשיים, אוכל חופשי, ו-3 רחבות מלבד זאת, יש הופעות חינם של סאבלימינל ועוד כל מיני.. פשוט צריך להיכנס לאיזה אתר ולחפש, או להקשיב הרבה לרדיו.. באמת באמת שלא חסרים דברים, לכל סוג של גחמה..

למעלה