יום העצמאות

*מרגיש כמו יחצן* ../images/Emo98.gif

אמממ... כשאני הייתי שם היו גם בנות... אז... אני מניח שהכניסה לא מיועדת *רק* לבנים. זה עדיין מועדון ולא סאונה....

שׁזִיף

New member
וואלה../images/Emo35.gif ענק../images/Emo70.gif

אני אלך איתו.. חח לא חשבתי שגם בנוץ

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifיום-העצמאות../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לא מאמינה שזה מגיע בעוד שבוע וכמה ימים- אני פשוט בשוק- או שזה בעוד שבועיםי, אני וואי אני מתה על היום/לילה הזה
הוא כזה מושלם
, כל החברה בפארק 4 העונות הענק נהנים ממופע של סבלימינאל- שיהיה שם בין היתר
עם אוכל
שתייה
והרבה אבל הרבה צמר גפן מתוק
= גועל נפש
*חכו שתראו את הצמר מטפטף- זה נראה כמו משהו מגעיל וורוד ודביר וזה פשוט דוחה את הנשמה
ויותר מכל- הכי מעצבן של החג ומה שעושה את כל הכושר אחרי שאוכלים את כל הדברים שיש שם- ועושה כאב בטן רציני
ספריי הקצץ
זה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות. אני עוד לא מגיעה לפארק וישר מפציצים אותי ואת כל החברים החברים שלי, ישר מתחילים לרוץ, וכולם מצטרפים לאילו שהתחילו להתיז עלינו את הדבר הלבן והמשחיר הדביק הסמריח הזה- שמאוד שורף בעיניים
- אגב, אני ממליצה- לא להתלבש בלבן או בכל דבר שתרצו ללבוש באירוע אחר
אל תדאגו גם ככה לא מסתכלים עליכם אלא על הראש שלכם שגם ככה לא יראו עד סוף הערב כי הוא יהיה מלא בקצף לבן וגם אם יסתכלו כבר לכיוון הבגדים יהיה חשוך מדי ולחוץ מדי לראות משהו- אין דקה אחת שאפשר לנוח מהריצות הנוראיות האלה.
וככה נגמר הערב, יורדים 2 ק"ג מהריצות ולא אוכלים כלום- מסקנה- לכו למכון כושר
אלה אם כן תעשו כמוני ותצטיידו בלפחות 4 בקבוקי ספריי ענקיים- ושלא תתיזו על אף אחד אלא אם כן הוא יתיז עליכם קודם- אל תחשבו שלא יעשו את זה- כדי שלא תתחיל מלחמת קצץ- מסוכן
תהנו

שׁזִיף

New member
יום העצמאות

כמה שזה נראה שאולי זה רחוק אבל זה לא... ושאלה לי למי שאולי אולי אולי יודע. ב TLV יהיה ליין של גייז בערב יום העצמאות

black buttercup

New member
כנראה רוק העצמאות!

אבל קחו בחשבון שאם יש סבלימינל יהיו גם איזה 5 אלף ערסים! כיף!!! לא!!!! מספיק מחצו לי את הצורה בשנה שעברה במוקי! איזה ערס מטומטם כל שניה עלה עליי ונתן לי מרפק בראש...עד שהסתובבתי אליו ודחפתי אותו קיבינימט...אז הוא התחיל להזהר קצת! בקיצור...נראה כבר...או שאני אבוא לרוק עצמאות או לאיזה מועדון בת"א או איזה קומזיץ המוני עם הרבה אלכוהול ודברים שאסור לכתוב כי זה לא חוקי! אגב, רציתי לשתף אותכם בחווית הכמעט מוות שהיתה לי היום! עשיתי אמבט שמנים עם נרות ריחניים וקטורות! בקיצור ישבתי בחדר סגור, חשוך, עם נרות ריחניים, קטורת, מוזיקה קלטית, סיגריות וכוס יין אדום! מסתבר שהשילוב של אדי מים, עשן קטורת, עשן סיגריות, אלכוהול וחוסר חמצן לא ממש עושה טוב למוח! אחרי 4 פעמים שכמעט התעלפתי החלטתי לצאת (היה ממש כיף במים, לא ריצתי לצאת קודם :() ונפלתי ערומה למיטה והתעלפתי לאיזה 3 שעות! מוסר השכל ועצה לחיים: אל תהיו מפגרים ותחשבו לפני שאתם מארגנים לכם ניסיון התאבדות ספונטני! עדיין יש לי סחרחורת ואני רואה מטושטש!

black buttercup

New member
אין לי שמץ....

אני רק יודעת שכל הלילה הם ישבו וכשהיה מוקי הם קפצו והתחילו לצרוח ולדחוף את כולם... זה מהערסים המושפעים...אלו שהולכים לפי מה שמגניב באותו הרגע וזה...

BabyGirl 4 Ever

New member
אויש ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

עכשיו שאמרתם את זה, נכון, באמת יהיו שם מלא ערסים
, אבל אני מכירה את כום אז זה פסיידר
תאמת, כל שנה יש מלא ערסים שהורגים אחרים עם ספריי, רק הפעם הם יהיו עסוקים בהופעםת
יופי
בסופו של דבר יצאו 3 דברים חיוניים מכל העניין...
לא צריך לרוץ הרבה
הערסים יהיו רחוקים ממני
ולא ישפריצו עליי- בגדים נקיים ולא ג'יפים כמו כל שנה
נהנה ממוזיקה שאני אוהבת כ"כ- סבלימינאל
תודה לכם
עשיתם לי את היום

עצמאות=רוק עצמאות!! ומי שלא בא...

הוא בננה מעוכה! חח.... אנשים תבואו בהמוניכם אולי גם נארגן איזה מפגשון ?....

שׁזִיף

New member
כמובן שאסור לו..

והנה לינק למי שמופיע.. אני חושבת ששייגעצ לא, אבל תמתין כנראה שיודיעו עליהם יותר מאוחר

BabyGirl 4 Ever

New member
ברור שכן../images/Emo45.gif|תמנון../images/Emo95.gif|

בטח שסבלימינאל מתאימים
, יש להם שירים שולטים ומאאאאגניבים- ואולי אני אוכל לעלות לבמה ולראות אותם, יש לי פרוטקציות
אני כ"כ שמחה שהם באים להופיע אצלנו...
שאלה: מי לדעתכם כן מתאים להופיע ב
יום בעצמאות
בהחלט שלא שרית חדד או ריקי גל או כל שאר המעפנים....בלי להעליב

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סליחה, אבל הוא משתמש

בגזענות בשירים שלו. השירים שלו גם ממש גרועים. טוב, נו זה היפ הופ. מה לעשות? זה מה שאני חושב.

למעלה