L Lior Maman New member 29/4/08 #25 אהללללללללןןן , סוףסוף הופעה שקרובה לבית אללה קריות אתתתת מי אני אמצא שם ?
י יערולה13 New member 29/4/08 #27 תהיי בטוחה שאותי ../images/Emo9.gif אני בשיעור חופשי ונתנו לנו מחשבים זה יסביר את השעה
י יערולה13 New member 29/4/08 #46 מחשבים של ביצפר זה מגניב ../images/Emo6.gif חוץ מהקטע שכל דקה הם ניתקעים לך אורפז את תבואי להופעה בקרית אתא?
מחשבים של ביצפר זה מגניב ../images/Emo6.gif חוץ מהקטע שכל דקה הם ניתקעים לך אורפז את תבואי להופעה בקרית אתא?
X XxXSynergitXxX New member 1/5/08 #52 ככל הנראה אלונייש מיילאב יקח אותי ../images/Emo23.gif יש סיכוי שעם ליאוריק וטום , לא בטוח..
T tal 01 New member 29/4/08 #32 נו חברה שלי רוצה ללכת לכנסיית השכל ומשינה../images/Emo7.gif חחח כבר היום היא אמרה לי: "נראלי שלא יהיה לנו קל להסכים לאן ללכת "
נו חברה שלי רוצה ללכת לכנסיית השכל ומשינה../images/Emo7.gif חחח כבר היום היא אמרה לי: "נראלי שלא יהיה לנו קל להסכים לאן ללכת "
ז זוהרוש15 New member 29/4/08 #34 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכנסיית השכל ומשינה זה בר"ג.. אבל בבמות נפרדות.. אז תלכו לשתי במות?! אם כבר שתי במות לכו לבמה השלישית...
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכנסיית השכל ומשינה זה בר"ג.. אבל בבמות נפרדות.. אז תלכו לשתי במות?! אם כבר שתי במות לכו לבמה השלישית...
T tal 01 New member 29/4/08 #36 כנסיית השכל + הראל סקעת זה בגבעתיים משינה זה בבמה אחרת ברמת גן... סינרגיה + משתתפים מכוכב נולד זה בכיכר שבביאליק... אני בספק אם נספיק לרוץ מאחת לשניה ואני לא חושבת שהיא תרצה שוב בגלל שהיא הייתה ב-3 הופעות של סינרגיה[כולל עצמאות] ושל משינה וכנסיית השכל לא...בעייתי
כנסיית השכל + הראל סקעת זה בגבעתיים משינה זה בבמה אחרת ברמת גן... סינרגיה + משתתפים מכוכב נולד זה בכיכר שבביאליק... אני בספק אם נספיק לרוץ מאחת לשניה ואני לא חושבת שהיא תרצה שוב בגלל שהיא הייתה ב-3 הופעות של סינרגיה[כולל עצמאות] ושל משינה וכנסיית השכל לא...בעייתי
D dina101 New member 29/4/08 #38 אני באה רק בשבילך../images/Emo10.gif טוב גם זהריק תיהיה שם אז עוד סיבה טובה. אבל אם לא תיהי אני לא יבוא
אני באה רק בשבילך../images/Emo10.gif טוב גם זהריק תיהיה שם אז עוד סיבה טובה. אבל אם לא תיהי אני לא יבוא