~יום העצמאות 57~

~יום העצמאות 57~

כן כן הנה זה מגיע חברייה עברנו את יום השואה.. בעצב רב ועכשיו באופק מחכה לנו יום העצמאותת החגיגי והנפלא ביותר!! זה כמעט סופי.. מאיה בוסקילה שלנו נמצאת ב-4 בבמו תבאיזור הצפון .. כנראה שהבמות הן : קריית אתא ,קריית מוצקין,קריית ביאליק ועכו!! כל זה באיזור של רובינו!!!!!!!! ואני כולי אושררר 4 הופעות של מאיה אול פחות 3 יעשו לי ת'חג!!!!!! אז יאללה תתחילו לברר איך להגיע מתי נפגשים מה עושים וצרו איתי קשר אני אארגן את הפגישה של כל מ ישמגיע כמה שיותר יותר כיף!!!!!!!!!! ואנחנו גם מכינים הפתעה למאיה.. משו מהמם!! כבר הכל בתהליכים שלי ושל הדרוש הנשמה שלי.. !! נ.בבבבב לאלו שגרים באיזור חיפה.... !! תתחילו להתלהב מאיה מגיעה בקרוב.. ;) רמזים בהמשך!! ... יום קסום לכולםם אוהבת, דיקוש

כן כן מאיה שולטת בצפוןןןןן!!!אולהה!

יום העצמאותת שיוווו כמה שאני מחכה לוווו אעאעאע זה הולך להיות השיא!!! תבואו כולםםםםםםםםםםםםםם אל תפספסו דבר שכזההה!!! אסורר לכםם זה מאיה איך אפשר??!? .. הולך להיות מדהיםם!!!.. דיקוש והדריי מתה לראות אתכן!!!לאב יו! יאללה באלגניםם שנעשה למאיה את ה-יום העצמאותת!! שתצא עם סמיילי!!חח:))

מאיה תופיע ביום חמישי הבא בדימונה

היא תופיע בחורשת בן גוריון יחד איתה תהייה גם נינט טייב אבל בנפרד אני אישית לא הולך כי זה רחוק מאופקים שעתיים נסיעה אצלנו יש גם דברים יפים וחבל שלא מביאים אותה שוב להופיע בערב יום העצמאות יהיו: איציק קלה ריקי גל עדי עמרם(שהיא מאופקיםן והיא זכתה במקום הראשון של תחרות שירה בחצרים ולהקת מחול ביום העצמאות יהיו רוני דואני מה קשור פוקס קידס

חחח ווואי מחכה לזההה !!

אני בטוח באה

הדרוס

New member
יאללה...תבואו הרבה....שנוכל לעשות מ

מעין מפגש פורום קטנצ'יק כזה...חחח

מיכאל162

New member
נכון להיום:

דברתי עם אייל וזה שוב נדחה למחר אבל אני ערכתי בירור טלפוני וממה שהצלחתי לקבל מידע הוא כזה: קרית מוצקין: 22:50 ביאליק: 21:15 לגבי קרית אתא ועכו לא נתנו לי מידע ברור זהו ימשיך כל יכולתי לדלות מידע כי לצערי הרב אייל דוחה שוב ושוב ואני לא רוצה להיגרר לרגע האחרון ואחר כך נאכל אותה בגלל זה בכל אופן מחר אחר הצהרים אני אמור לדבר שוב עם אייל והפעם אני מקווה שהוא ייתן לי תשובה ברורה.

אה הבנתי תודה!! אבל צריך יוץר פירוט

אז מחר נדע את התשובות אני מקווה !! אבל מיכאל אני מקווה שאתה מתקשר לאייל בתאקט לא כל הזמן בכל זאת הוא מנהל ויש לא על הראשש..חחח נקווה שמחר הוא יחזיר תשובה יאללה עצמאות קרבבב!!!!

הדרוס

New member
חחח...סתומה...סתם מאמוש...כנס רגע

מיכאל, תעדכן אותי/ליאתי/דיקוש כי אנחנו מתכוונות להגיע לשמה ואנחנו צריכות לדעת את הסדר...חח אגב, לי ולדיקוש יש הפתעה אבל נגלה אותה יותר מאוחר...
אז תהנו לכםםםםםםםםםםם....לאב יו אול =]

למעלה