יום העצמאות-1

יום העצמאות-1

פרסמתי לא מזמן בפנטזיות מיניות-אם כי רלוונטי יותר לפה ::) לאט ובטוח אנחנו צועדים אל עבר ההגזמה. אל נקודת האל-חזור. אל המקום שמסוכן מדי ומטונף מדי ומסקרן מדי מכדי שאני אוכל לקחת יד אחת עם אצבעות ארוכות וציפרניים משוחות בלק אדום ולבטל איתה בזלזול את כל מה שמתרחש בסתם עוד משובה מינית חולפת.... יום העצמאות העצמאי שלי. הדירה הגדולה שלי שכל הפיצולים שגרים בה נסעו להורים שלהם, ילדים מסורים, ילדים טובים. השאירו את הזאבה לעבוד בבוקר ערב החג ולמחרת בעיר הגדולה. אפס תכניות. אפס חברים שנמצאים במרכז כרגע ופנויים לסחיבה לאיזו מסיבה או אטרקציית חג נדושה אחרת.... חצי פרק בספר של פוקנר, אפס יכולת להתרכז, הרגליים היחפות שלי מטופפות בעצבנות הלוך ושוב בדירה.עם המוזיקה, נגדה, והידיעה הברורה בראש שאני הולכת לעבור את הגבול. נהנית מלמשוך את הזמן עד ההחלטה. עד נעילת הדלת מאחוריי. עד שאצא מהבית. טלפון מחבר טוב והתארגנות תוך כדי שיחה מרתקת איתו מקלה על הדפיקות לב הפראיות בתוך החזה המפואר שלי. מקלה על בחירת הלבוש, הופכת אותי לנינוחה לרגע. מסיימת להתארגן ומרוכזת בשיחה תופסת תיק תורן, משחילה אליו סיגריות ארנק פלאפון וסריג למקרה שיהיה קר.מתחילה לצעוד כשהידיד עדיין על הקו. רחוב לבנון הארוך נפגש עם כביש חיפה -תל אביב,חצי מחשבה על הבית ואז, פארק הירקון ההומה ילדים שעומדים להפגש עם חבריהם בכיכר. וגם אני כמו בדיחה פרטית אל עבר ההמון לכיכר. משתעשעת ברעיון הזיקוקים, הקצף שיותז עליי, באלפי העניים התלאביביות הרעבות לבחורות יפות לבד. משועשת ממצעד האקסים שלי שודאי אפגוש שם,משועשת מכמה פעמים ודאי נפגשנו אתה ואני בלי שידענו את השמות, בלי שידעתי שהצלקת במפגש הכתף והבית שחי היא של מי שבטלפון איים לקשור לי חגורה צבאית שלו על השדיים ולסגור חור ועוד חור ועוד חור עד שהחוטים הסינתטיים יתחילו להבקע להם.להקרע. משועשעת מכך שודאי הרקב של העיר הזו העלה אינספור פעמים שהנחתי את התחת שלי במושב ששלך היה בו חצי שעה קודם ולהיפך. כל הפעמים שעברתי בכניסה לבניין שלך (אפילו פעם יצאתי עם מישהו שגר שתי קומות מתחתיך כך גיליתי לפני שבועיים כשבאתי בשתיים בבוקר להניח לך ספר שירה שמצאתי בחנות יד שניה עם הקדשה שלי על סף הדלת ספר שבו עמיחי פעם ועוד פעם במרווחים ספורדיים מפרט את טכניקת האהבה),אני צועדת בטוח,סקסי, מתכתבת איתך בהודעות."איפה את?" , "איפה אתה?" "אני רוצה אותך" "איך עבר עלייך היום?" "ראית כבר את התערוכה?" רגעים של שש-שבע הודעות בדקה וכלעומת זאת רגעים ארוכים ודוממים של עיסוקים שאנחנו כל כך רחוקים בהם האחד מן השני.

יום העצמאות-2

מתגרה בגורל שלי. יודעת שהיית באיזה קומזיץ לילי עם כל החברים המלח הארציים שלך בשרון. ושאתה בנהיגה חזרה לעיר. שולחת לך הודעות תמונה שצילמתי קודם בין הסדינים בדירה אחרי המקלחת. אני בלי חולצה, חצי באור חצי בצל, אבל בהחלט רואים פנים, אין לי מה להסתיר ובטח שלא להתבייש,השדיים שלי נלחצים אל המפגש של המסדרון עם השירותים, הפנים שלי צמודות לקיר, תמונה של הפנים שלי שניה אחרי אורגזמה שאתה ביצירתיות שלך הבאת אותי אליה בטלפון, כי ביקשת לראות. שולחת לך ברצף כשאתה נוהג לעיר. מדליק אותי, מגרה אותי שאתה מתגרה בלי לאבד את הצפון,בלי להטרף. בלי להשתגע. מתגרה מדוד ומאופק. כאילו מחושב, משתוקק בלי להתבהם. יודע מתי לענות ומתי לבלוע רוק קר מחרמנות ולשתוק. גבר. אין ספק שגבר. ואני, אין לי מושג ירוק איך אתה נראה. הדמיון עובד שעות נוספות. רק פרטים יבשים וטכניים נתת לי. אבל לא מצטיירת לי תמונה שמתקבעת. מתסכל. מתסכל. מתסכל. לנהל את השיחות העמוקות ביותר שאפשר להעלות על הדעת ואז להזדיין טלפונית חודשיים לגור מרחק יריקה אחד מהשני ולא להצליח להרכיב את הפאזל. לא להצליח לגעת.... טירוף... וזה לא שלא ניסיתי. מהשבוע השני שדיברנו ניסיתי לחלוב אותך להפגש. להתראות. לשתות איזה דרינק. סרבת. פעם ועוד פעם. בונה את הקסם. את התשוקה. מלמד אותי לגמור רק ממלים בלי שאגע. בלי שתגע....מניפולטור. מניפולטור. אני רוצה אותך..... מתגרה בגורל שלנו כי אני יודעת שאתה בדרך לעיר ושבטח זאב שכמותך תשב בפאב ליד הבית שלך, אני יודעת שהרגליים שלי מהכיכר, מהשירה הארצישראלית המתחנחנת צועדות ישר לשם,לפאב הזה, המוכר כל כך, הפשוט המואר ביושרה אפילו... המקום עוד נראה אדיש, רק המתעלמים התל אביביים האדישים לחלוטין לחג כבר פקדו את המקום השכונתי, אבל המקום כבר ערוך מבחינת צוות לנחיל שיזרום לשם, פליטי המסיבות והאירועים ולכן הרבה ברמנים משועממים ניצבים שם בינתיים.מתנחמדים,מרוויחים את לחמם.כנראה שלא משנה כמה תל אביבי יהיה הפאב או כמה שכונתי ולא מתאמץ ואורז לקוחות קבועים,בחורה לבד לנצח תמשוך אש בפאב. אני מתיישבת, מזמינה לשתות, בוהה במנורות המוזרות שמאירות את הבר. בחירה מוזרה. מתבוננת באיש שיושב בפינה בה מתעקל הבר. מבוגר כבן גילם של ההורים שלי. צוחק עם כולם. אני מעשנת בשרשרת מסרטנת. נהנית מהמחשבות. יום עצמאות עצמאי כל הזמן עולה לי בראש. נעים לי, נעים לי, הבירה קפואה והג'יימסון מתחזק את המוד הרגוע. סמסים פה ושם והסוללה שלי מתחילה להראות סימני מצוקה. המקום מתמלא, הברמנים בנימוס מזיזים אותי כל כמה זמן כסא שמאלה או ימינה כדי לפנות מקום לעוד גרונות צמאים בעלי ארנקים. פעם בכמה דקות מישהו ניגש. שואל אם אני בסדר. אני מחייכת ברוגע ואומרת שהכל נהדר. לא משתפת פעולה יותר מדי. המחשבה שלי מזמן שלך, מאז שאתה מרטיב אותי רק בכוח השפה, ההודעות, המלים שלך. תגיע כבר, תגיע, אני יודעת שאתה תהיה פה. תבוא, אני אזהה אותך, תקח אותי לשירותים, תניח את הברכיים שלי על האסלה. אני רוצה אותך.... רוצה להסתכל עליך מבעד לכתף כשאתה מזיין אותי.רוצה שתזיע עליי. מנצלת בטמטום את שארית הסוללה האחרונה כדי לשלוח לך תמונה שלי מטפטפת על עצמי גלןפידך. אתה עונה "איפה את?אני שלך, את מדהימה" ואז הפלאפון מתנתק לי. לאף אחד שם אין מטען. כוסאמק. חם לי, חם לי, האלכוהול עושה את שלו. אני מחכה לך. תבוא. תבוא. אני מטופפת על הבר בציפורניים אדומות ורעות. הברמנים מרגישים שמשהו לא בסדר. מתדלקים אותי on the house , צ'ייסר ועוד צ'ייסר, קושרים חצי שיחת מבוכה, מורידים איתי יחד בלגימה וחיוך גרנטס זול. ואני רוצה אותך. הודאות שתהיה פה כשהמחוגים רצים מתחלפת באכזבה, במחשבה על זה בבטח אתה בפאב אחר, או אצל מישהי, או בדירה כבר ישן, ואין לי איך להשיג אותך. החוט ניתק.

יום העצמאות-3

אני משלמת חשבון מגוחך על הכמויות ששתיתי. מעכסת בבאסה לכיוון השירותים, התחת שלי נוחת על האסלה. אני מנגבת והנייר טואלט לח ממני. מכניסה שתי אצבעות, מגוללת בראש את הקול שלך פוקד עליי. מעיפה את התחתונים לתיק, סוגרת את החצאית,אומרת ביי ותודה עלק מנומסים ועפה משם. נבדוק אם אתה בבית. לא קבענו כלום. וזו תהיה פלישה לפרטיות. הפרת כל הכללים. אני יודעת איפה אתה גר. זה מסוכן. זה כל כך מסוכן. הדברים שתארת שתעשה לי מגרים אבל מפחידים נורא. הדבר הבוגר הוא להפגש במקום נייטרלי. מקום שישמור עליי, למרות שמהרגע הראשון היה ברור לי שלא כך יהיה . האלכוהול והאישיות שלי חוברים יחד, הופכים אותי לאימפריה לא מנוצחת של נועזות. אני עולה במדרגות ומתיישבת על סף הבית שלך. האור בחדר המדרגות כבה. אני יושבת שם בחושך כשהלב שלי פסקול מופרע. דייוויד לינץ' היה אוהב את זה, וטד סולונז אפילו יותר. אני כל כך מרוגשת שהפתרון היחידי המתקבל ויחד עם זאת הלא מתקבל ביותר על הדעת כדי להפיג את המתח הוא פשוט להתרומם ולדפוק לך בדלת. זה כאילו יתן איזו נפילת מתח. אני מתיישרת, באצבע אחת סותמת את העינית בדלת שלך ובימין החזקה שלי דופקת דפיקה כוחנית, נואשת בדלת. כמה פעמים. בום. בום. בום. כואב לי. תהיה שם, אל תהיה שם. אני רוצה להרגע. אני רוצה חיבוק. אוויר.... דממה. כלב נובח לך בדירה. פסיעות. אתה צמוד לדלת. מרחק נגיעה. ורק פלדלת בינינו. מפתח מסתובב בדלת. אתה צועק בפנים. "אני לא שומעת" "תקשיבי לי טוב. ידיים מאחורי הגב. תשעני עם החזה על הדלת. חזק חזק חזק." -מבצעת- מחכה כך. דקה, שתיים, נצח. אני מפחדת.... אני מפחדת. הקור של הפלדלת שלוחצת לי על הפטמות. התאבנתי על הדלת מפחד. פתחת את הדלת ומעוצמת ההצמדות שלי קדימה על הדלת נפלתי לתוך הדירה שלך עם הפנים על הרצפה. מביך... משפיל. אני על הרצפה במסדרון הכניסה. חושך מוחלט. מוחלט. אתה עומד ברגליים פסוקות מעליי.רוצה לראות אותך . לשים עליך ידיים. וכלום.... תופס לי בכוחניות את הידיים מאחורי הגב. אני נלחמת. רגילה לזה. רגילה לכוח של עצמי. אתה מניח עליי רגל על הגב. ומזהיר אותי לא לזוז. "תרגישי מה הבאתי לך מהעבודה".... "עבודה"- ככה היית קורא לשירות שלך בתור איש צבא בכיר. הרגשתי חתיכת פלסטיק שורטת לי את הזרועות החשופות ואז יד חמה שלך מרימה לי את הגופיה ומעבירה לי את הפלסטיק הצורמני הזה,הגמיש על החוליות. "תודה" אמרתי לו. "תודה שזכרת". "אני זוכר כל מילה שהוצאת מהפה בחודשיים האחרונים נסיכה" הוא אמר. רוך הציף אותי. אני נהיית טאצ'י. אוי ואבוי. חשבתי לעצמי. לא הספקתי להתרכך והוא הגמיש את הפלסטיק הנחשי והצליף לי איתו בגב. זה היה אזיקון פלסטיק צבאי, כמו שביקשתי. פלטתי זעקת כאב והפתעה. הוא נשך לי את השכמה חזק.חשבתי שאני מדממת. "כואב לי". ליטוף. אצבעות מעסות את המקום הבוער בכאב. נשיפה בעורף. נשכב מעליי. אני מרגישה את הגובה שלו. כמוני. אולי שניים שלושה ס"מ יותר. מכסה לי את הגוף בדיוק בדיוק. הזין שלו צמוד לי לחצאית. אני דופקת את הפרקט. נעה עליו. "אייייייייייייייייייייי" זעקת כאב. שוב נשיכה חזקה בדיוק באותו מקום. לבן על לבן. "תפסיקי לזוז יא חרמנית. אני אקבע לך מתי תזוזי." הוא לקח את היד שלו ותפס לי את הקוקו והקים את עצמו כשהוא מסתייע בשיער שלי והעמיד אותי על ארבע כשהוא עושה את זה רק דרך המשיכה בשיער. "כואב לי"...-אמרתי. "כמו שצריך"-ענית. על ידי משיכות בשיער גררת אותי לחדר שלך,החשוך לחלוטין. מעמיד אותי על הברכיים וחובט לי את הפנים לתוך המזרן העצום שלך. שם אופרה ויוצא מהחדר. משאיר אותי קשורה לאחת מרגלי המיטה. "תזדייני בסבלנות". שומעת את האופרה מצווחת לה ,אם לא הייתי קשורה וזרה במקום הזה בוודאי הייתי מגחכת בציניות ואירוניה חדה. אבל כל כך כואב לי ואני כל כך מפוחדת שאפילו דוך דק של זלזול לא עולה בי. מבעד לצלילי המערכת אני שומעת דברים נופלים לך במטבח. שומעת קרקוש סכו"ם וכוסות ואותך מדבר עם הכלב. את הצעדים שלך. אין לי תמונה בראש של הדירה שלך. של כמה קרוב או רחוק אתה ממני, לכל השדים אפילו איך אתה נראה אני לא יודעת. אני קוראת לך בשם. "תבואאאאאאאאאאאאאאא". אין מענה. "בבקשה............... תבוא". עובר נצח. כמעט שעה ומשהו שאני קשורה ככה. משפיל. מבזה. מחרמן.... "תבואאאאאאאאא... ש'.... בבקשה". אני מזיזה את עצמי על רגלי הברזל של המיטה. על היסודות שלה.הכבדות של האלכוהול ממוטטת אותי. "את יודעת מה את צריכה לעשות כדי שאבוא!" חושבת.... כן, אני יודעת. אבל הבטחתי לעצמי שלא אעשה זאת. הבטחתי. הבטחתי....אני כבר מעדיפה שתכאיב לי. שתחבוט בי. שתמשוך לי בשיער עד שיתלש הדבר הכי יפה בי אפילו מאשר לעשות את מה שאתה רוצה ממני כל כך. אני שומעת את הצעדים שלך מתקרבים. מרגישה הקלה. מרגישה כמה השרירים שלי מתוחים לקראתך. מתקרב. מעביר על הגוף החשוף שלי את הזין העומד שלך. אני מתנשמת. חזק... חזק... ואז בקוליות הזאת שלך. בחוזק הזה שלך אתה שוב יוצא מהחדר אחרי שהנחת לידי על הרצפה כמה דברים. איזו סבלנות יש לך... לא רגילה לזה. רגילה שמתנפלים עליי. מאיפה הכוח הזה להתיש אותי ככה? קודם חודשיים עד הפגישה, ועכשיו זה? אני קוראת לך. "את יודעת מה אני רוצה שתעשי, תעשי את זה ואני אבוא. תעשי את זה ואני שלך". המון מחשבות רצו לי בראש. איך הבטחתי לעצמיץ לאיפה הגעתי? עד לאן אני עבד של המין? של הייצר שלי? נופלות לי דמעות מהעניים ישר לפה ומשם למזרון. שקטות. הוא כנראה הבחין בדממה שהשתררה .במניפולציות שהפסקתי לעשות כדי לגרום לו לבוא. הוא נכנס לחדר. עדיין חושך מוחלט ואני לא רואה. ופשוט חיבק.נשיקה ראשונה. אני מרגישה את הלשון שלו.... חמה. טובענית, אדונית. קרוב קרוב.... לקח כוס שהכין לפני והניח למרגלותיי, שם לי בפה ופקד "תשתי". זה היה גלןפידך. חייכתי. הוא לוחש לי "שששש...". לקח את הכוס עם הגלן והפך לי אותה על הגב התחתון והחל ללקק לי אותו. התחושה של הצריבה של האלכוהול מחלחלת לי לעור... הוא לקח את שתי אצבעות שלו הכניס אותן לשפת הבקבוק של הגלן ואז ישר בלי so & so הבעיר לי את הכוס. "שורף ליייייייייייייייייייייייייי".... "אני מחטא אותך, הלכת הרבה ברגל" הוא אמר ויצא שוב מהחדר. משאיר אותי בוערת וקשורה למיטה. "ואת זוכרת מה את צריכה לעשות כדי שאחזור. אני לא צוחק." נשכתי לעצמי את הכתף חזק.חזק. קריתי את הסימן שהשארתי על עצמי. תעבתי את עצמי ורציתי אותו כל כך. נשמתי נשימה עמוקה. הרמתי טיפה את התחת והורדתי טיפה את הגב למטה- "תבוא... אני מתחננת". "מה? אני לא שומע?" "אני .... מתח..." "אני מתחננת. בבקשה... בבקשה..." תחינה אמיתית הסתננה לקול שלי. "ש'..... אני מתחננת שתבוא. שתכנס. אפילו שסתם תשב לידי... תבואאא.... בבקשה...." והוא בא.

Master Stav

New member
סוג של

אי נוחות משולב בחיוכים במשך הקריאה ....
משעשע .....

למעלה