יום העצמאות בפתח

Sודית

New member
יום העצמאות....

אולי תתפלאו לשמוע... אך אנו לא הארץ היחידה שחוגגת דוקא את יום העצמאות בדרך הזו. לדעתי מתאים מאד...בחוץ, באויר, בחופש... זה מן כזו סימליות ליום הזה... מן הרגשת עצמאות, בחוץ...בלי גבולות. בדיוק אותו דבר חוגגים, למשל, בשויץ או בגרמניה... בחוץ...מנגלים וכאלה... ולסיום זיקוקי דינור. ההבדלך היחידי הוא...איך נראה המקום אחרי. סודית...יום עצמאות שמח והכי חשוב..ש ק ט.
 

אטיוד5

Active member
המנגל שלי

יהיה בחצר שלי עם עוד 5-6 משפחות. לא יהיה אייל גולן. ולא יהיה פול ווליום. ולא יהיו ערסים. ולא תהיה בירה כמו יין ולא יין כמו בירה. ולא תהיה שירה בציבור. תהיה סתם התכנסות חברים וכולם יטעמו מהסקדיניות וינפנפו מול המנגל.
 

Sודית

New member
אטיוד...מה זה "סקדיניות" ?

סליחה, אבל באמת לא מצליחה לפענח. לא שמעתי את המילה הזו...בחיי... סודית מחפשת במילון.
 

Sודית

New member
רסיסים, ראית ??

דקה לפנייך, נפל לי האסימון. ואני גם יודעת עכשיו למה לא הבנתי... כי לדעתי לא כותבים "סקדיניות" אלא "אסקדניות"...אני חושבת שזו מילה ספרדית או יותר נכון לָדינו. כך לפחות שמעתי בבית...מאימי. סודית...חולה אל שסק...תביא קצת, אטיוד.
 

אטיוד5

Active member
אעשה עימכן שני חסדים

1 - אכתוב ´סקדיניות במקום סקדיניות. 2 - אזמין אתכן לסעודה. יום העצמאות הקדים השנה והשסק יהיה מוכן עוד שבועיים-שלשה לדעתי.
 
איפה אתה גר ? אני מזמינה מונית !

בטח שיש לי מכוניתך אבל אני לא אוהבת לנהוג לאן שאני לא מכירה ובטח לא שאני מתה לשסק בזה הרגע !! יופי סודית. הכל בגללך !!!
 

Sודית

New member
מה לא עושים בשביל ´סקדיניות../images/Emo3.gif

אם יש אני באה... סודית לא יכולה להתאפק
 
פרי צהוב חמצמץ,עם גרעינים חומים

שכל החצר שלי מלאה בהם. כי אף אחד לא חושב שמה שיורקים מהפה אפשר גם לזרוק לפח במין גישה אקולוגית של מיחזור שהגרעינים בטח יניבו עוד עצים ועוד עצים ובסיוטי הלילה שלי באים עצי אסקדיניות(נדמה לי מילה ממקור לדינו בכלל) וממלאים את החצר ואת הבית ופורצים דרך התריסים ומלאה כל הארץ שסקים חמצמצים מתוקים. ואני-שונאת שסק!!!!!!!! וגוייבות -אבל זה אין לי בחצר למזלי.
 
למעלה