יום הסטודנט הייי... מישהו אולי יודע מי מופיע ביום הסטודנט ב-24.5? וכמה עולה הכניסה...?
נ נעים בחוץ New member 20/5/04 #1 יום הסטודנט הייי... מישהו אולי יודע מי מופיע ביום הסטודנט ב-24.5? וכמה עולה הכניסה...?
ש שימשון הגיבורה New member 20/5/04 #2 משינה בערך 50 שקל נראה לי גם הדורבנים דנה ברגר קורין אלאל רונית שחר וזהו כנראה
ש שימשון הגיבורה New member 21/5/04 #4 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif האאאאאאאאאאא? תבדקייי!!!!! הלוואי אמן אמן אמן הופעה חלומית ממ זה בבר אילן ככול הנראה
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif האאאאאאאאאאא? תבדקייי!!!!! הלוואי אמן אמן אמן הופעה חלומית ממ זה בבר אילן ככול הנראה
נ נעים בחוץ New member 21/5/04 #5 אממממ זה בבר אילן?!?! קראתי איפשהו שיש ב-24 בנמל ת"א של שנקר משהו... יש למישהו קישור לאיזה מידע על זה או משהו...?
אממממ זה בבר אילן?!?! קראתי איפשהו שיש ב-24 בנמל ת"א של שנקר משהו... יש למישהו קישור לאיזה מידע על זה או משהו...?
ש שלמונזה New member 21/5/04 #6 אתם קצת מתבלבלים ../images/Emo168.gif ב - 24.5 יש הופעה בבר אילן: משינה, דנה ברגר, הדורבנים, קורין אלאל ויש גם הופעה בנמל ת"א, וההופעה היחידה שאני יודעת עליה שם זה ירמי קפלן מארח את דנה ברגר יש 2 אירועים נפרדים באותו יום, לכן הבלבול
אתם קצת מתבלבלים ../images/Emo168.gif ב - 24.5 יש הופעה בבר אילן: משינה, דנה ברגר, הדורבנים, קורין אלאל ויש גם הופעה בנמל ת"א, וההופעה היחידה שאני יודעת עליה שם זה ירמי קפלן מארח את דנה ברגר יש 2 אירועים נפרדים באותו יום, לכן הבלבול