יום הסטודנט

danatan

New member
יום הסטודנט

מישהו יודע מי הולך להופיע ביום הסטודנט בטכניון ומתי זה?

בל בל

New member
יום הסטודנט בטכניון

המופיעים הם: שרית חדד מוקי עברי לידר ברי סחרוף רמי פורטיס האיחוד של "תיסלם" ליאור נרקיס ערן צור ארקדי דוכין דנה ברגר אביתר בנאי ועוד כל מיני שבטח שכחתי...

FreeYourMind

New member
מה פתאום!!

אתה מדבר על ה"סטודאנס" שהוא יום הסטודנט של אוניב' חיפה.. ביום הסטודנט של הטכניון עוד לא סגור עדיין מי יהיה או שסגור ועוד לא פורסם, והוא יהיה ביולי..

danatan

New member
ביום ראשון

הקרוב יש בנמל חיפה את יום הסטודנט של האוניברסיטה עם: שלומי שבת שלמה ארצי שוטי הנבואה ועוד שאני לא זוכרת וכרטיס עולה בסביבות 50 ש"ח.

tygger

New member
הממ,

אז ככה, לפי הסדר, מיותר, ריח של משהו עתיק, ולא מכיר בכלל. טוב נו, זה מסכם את זה בערך. מה עוד? הופעת אמן מיוחד של פאבלו רוזנברג :-S

tygger

New member
ואללה?

טוב זה כבר סיפור אחר לגמרי. 1. שרית חדד- אחלה! אפשר להגיע מאוחר!!! אולי אני אפילו לא אצטרך לראות אותה בכלל. 2. עברי לידר - למה להרדים את כולם על ההתחלה? אחלה שירים אבל בכל זאת טיפה איטיים לי מדי. 3. פורטיס - זה כבר יותר מתאים להופעות יום הסטודנט. קטן וצרחן. כמו שצריך. 4. האיחוד של תיסלם - עוד הפוגה למנוחה. כמה פעמים אפשר כבר להתאחד? הם מתחילים להזכיר לי את צביקה פיק... 5. ליאור נרקיס -
למה
למה להכניס סטודנטים לדיכאון? מה הם רוצים שירדו מהמדינה? לא חבל? קיצר, לדעתי, מיותר לגמרי. 6. ערן צור - דיכאוני משהו וניסיונות למלנכוליה גורפת, סביר מינוס היות הוא נודד בין שתי מדדים קיצוניים אצלי: בין מעולה, לבין זבל. 7. ארקדי דוכין - מעולה, כל מילה פה מיותרת. 8. דנה ברגר - חבל, היה לה פוטנציאל פעם... 9. אביתר בנאי - מי? אה אותו אחד שפעם הוציא דיסק מאז לא שמעו ממנו. נו טוב. אני מניח שפעם בכמה זמן זה נחמד שוב לשמוע אותו... מוקי אני מייחס יותר כתופעה. למרות שהוא מבחינתי מציג הרבה יותר איכות בשירים שלו מאחר סאבלימינל שלהם לפי דעתי אין איכות בכלל אלא יותר ניסיון עלוב להיות איזה גנגנגסטרים יהודיים סטייל גטו תל אביבי ושטויות כאלה. אז אני מניח שהוא חביב. ברי... ברי הוא פשוט תופעה. הבן אדם מוציא דיסקים מעולים, בעל שמיעה מוזיקלית אחלה. על הבמה הוא נותן את הנשמה. הבעיה היא שלפעמים הוא נראה מסטול וגם לעיתים נשמע ככה (גם בדיסקים...), וזה גורם לחלק מההופעה שלו להראות כמו לראות אותה בווידאו עם קסטה הרוסה בעלת קיטועים בסאונד... אבל עדיין שווה.

karmale

New member
עדכונים יום הסטודנט

אני לא יודעת איפה שמעתם את כל זה אבל יום הסטודנט מתקיים במעגן הדיג, נמל חיפה, ביום ראשון משעה 12:00 (בצהריים), והלאה. יופיעו שם ברי סחרוף, ירמי קפלן, ישראל קטורזה, שלמה ארצי (בסוף), שלומי שבת, שוטי הנבואה, ועוד כמה מיתימרי פרסום למיניהם. כרטיס עולה 60 ש"ח, ולחברים של חברי האגודה 40 ש"ח. תהנו.

drs99

New member
הארוע היה טוב אבל יחס הנהגים לא

אתמול היה יום הסטודאנס. הארוע היה מאורגן טוב. יפה מאוד שארגנתם גם הסעות חינם מאורגנות של אוטובוסים למקומות באיזור חיפה. יש לי רק הערה בקשר ליחס הנהגים המסיעים לנוסעים בהסעות שהיתה מתחת לכל ביקורת ! הנהגים התנהגו כאילו שעושים טובה מיוחדת שמסיעים מהארוע. בשעה 23:45 שאלתי מתי יוצא ההסעה הבאה, אמרו שרק בשעה 1:30, אז חזרתי לארוע. בשעה 0:30 ראיתי אוטובוס מממלא, וכמובן שהאוטובוס התמלא מהר. באתי לאוטובוס כאשר היה מלא, אבל הנהג לא הסכים להסיע נוסעים בעמידה, ואמר חכה לאוטובוס הבא ! לדעתי זאת חוצפה לא להסיע נוסעים למרחק קצר שמסכימים לעמוד. על זה ועל האינפורמציה הלא נכונה שאמרו (בשעה 23:45 אמרו שההסעות הבאות יצאו בשעה 1:30 ויצאו הסעות בשעה 0:30) יש לי ביקורת חריפה נגד הנהגים המסיעים ליום הסטודאנס !

tygger

New member
סליחה?

אבל רגע אחד, נשים את הדברים באור נכון. ההסעות היו בחינם. דבר נוסף, אנשים גילו כי יש יותר מאדם אחד שרוצה לנסוע ואז התארגנה קבוצה גדולה שהגיעה לאוטובוס. הנהג ראה ככל הנראה את הקבוצה והחליט להסיע אותם. נסיעה בעמידה אגב, היא לא נסיעה שמותר להם היות והנוסע בעמידה באוטובוס זה אינו מבוטח. זה נורא נחמד להתרעם על דברים, אבל ניתן לנסות ולהבין טיפה יותר שכאשר קיבלתם משהו בחינם, אז נורא קל לכם להתעצבן על זה. וזה שלא מסיעים בעמידה, מה לעשות. הנהגים מעדיפים את זה מאשר תביעה משפטית. ולפני שיקום החכמולוג שיאמר שבאגד מסיעים בעמידה, אז יש לי תשובה מוכנה, גם להם בעיקרון אסור, אבל הם מתעלמים מזה בהפגנתיות. אם נופל נוסע בגלל שהאוטובוס החל לנסוע בזמן שהוא עוד עמד אז יש לנוסע הזה זכות מלאה לתבוע את אגד בתביעה משפטית מלאה.

למעלה