יום הסטודנט החיפה

מישהי007

New member
יום הסטודנט החיפה

מקורות אומרים שביום חמישי-שישי שבוע הבא יתקיים יום הסטודנט בחיפה. בתוכנית: תיסלם, אינפקטד מאשרום ודודו טסה. אהה וגם תיסלם
למישהו יש יותר פרטים? כמו באיזה יום תיסלם? מישהו מתכוון ללכת? שיהיה לנו יום תיסלמי נעים

מישהי007

New member
טעות בפי ../images/Emo9.gif

מופיעים: היהודים, שוטי הנבואה, טיפקס (?) ,הרכב כוורת כלשהו (גידי?) ותיסלם.

N a V e

New member
? =

טיפקס בהרכב מלא(מה כבר לא ברור) הרכב כוורת כלשהו=סנדרסון,גוב,אולארצ'יק,שמיר ולדעתי גם קלפטר וגם מזי כהן. כולם חוץ מרכטר ופגינשטיין,בתוספת מזי כהן מתקופת גזוז. ותיסלם באיחוד זה בכלל משהו יפה.

מישהי007

New member
אפשר יותר פרטים?

שמעתי שיום הסטודנט מתחלק ליומיים.. באיזה יום תיסלם? שוטי הנבואה? כוורת? תודה

התקשרתי לאוני' חיפה

וזה מה שאמרו לי: ביום חמישי משעה 16:00 לפי הסדר: היהודים, טיפקס, מיני כוורת (כשהייתי בהופעות האלה היו: דני סנדרסון, גידי גוב, מזי כהן, אלון ולארצ'יק ואפרים שמיר), שוטי הנבואה, תיסלם ואח"כ מסיבת טראנס כל הלילה. כניסה למי שלא סטודנט, לא חייל ולא תושב חיפה - 70 ש"ח. אין כניסה מתחת לגיל 18. האתר של אוני' חיפה http://www.haifastudent.net/ יש שם לינק ליום הסטודנט אבל הוא מוביל לעמוד שלא נפתח.

מישהי007

New member
הוי

איזה שווווה! אני כ"כ מקווה ללכת
מה לגבי יום שישי? שמעתי שזה מתחלק על יומיים..

T S F1

New member
שלום לכם...

אז.. אני בקושי נכנסת לפה.. יש לי מלאאאא בגרויות..S: בכל מקרה.. לפי המקורות שלי ההופעה של תיסלם תהיה ב1 בלילה.. מה שלא נשמע לי כלכל הגיוני.. ואני מקווה שזה לא ככה.. אז לכל מי שיש גם מקורות.. תשאלו אותם!!!

לי זה דווקא

נשמע מאדו הגיוני. אני לא יודעת אם בדיוק בשעה 01:00 אבל בערך בשעות האלה של הלילה. למה? כי יש המון הופעות לפני כן והן אמורות להיות הופעות באורך מלא (לפי ימי סטודנט קודמים). היהודים, שוטי הנבואה, מיני כוורת, טיפקס וכל מי שיופיע - עושה באלאנס, מופיע, הלהקה שאחריהם עולה, מסדרת כלים, שוב באלאנס, הופעה וחוזר חלילה.

למעלה