צילומים ומשפחה
השנה יש לי כמה רעיונות שקשורים בצילום. כולם בהשראת רעיונות מקסימים של צלמים מקצועיים שעוברים ברשת, אבל ניסיתי להעלות את ההודעה לפני יום או יומיים, עם קישורים והכל, והיא עפה לי, ואני מתעצלת עכשיו לחפש מקורות מחדש, אז השתמשו בדמיון (זה בהמשך לדיון על פיית השיניים וחבריה...
-
א. איך השתנינו: צילום משפחתי בכל שנה, באותו מקום ובאותו מיקום יחסי (של בני המשפחה): אנחנו מתכוונים להתחיל במסורת הזו השנה!
ב. כמה גדלנו: שחזור תמונות ילדות (במקרה של הילדים, תמונות פעוטות או ינקות): מצטלמים באותו מקום, באותה תנוחה ובבגדים דומים במידת האפשר;
ג. כמה אנחנו דומים: צילום פנים של כל אחד מבני המשפחה, כאשר הפנים ממש במרכז וממש מקבילות לצלעות הצילום, ואז חותכים כל צילום לשניים (לא חייבים פוטושופ, אפשר סתם בתוכנת עריכה פשוטה, למרות שבפוטושופ אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מושקעות) ומדביקים פנים של בן-משפחה אחר. ראיתי את הרעיון לפני כמה ימים וממש נדלקתי! הצלם עשה עבודה מקצועית שוודאי מחייבת התפנות של חודשיים - אנחנו נוותר על זה, ולכן לא יהיו לנו כאלה תוצאות מרשימות, אבל בהחלט יהיה אפשר לראות את הדמיון, כל עוד התאורה זהה (צלמו את כולם באותו המקום ובאותו הזמן).
חוץ מזה, ובלי קשר, אני מתלבטת עכשיו באיזו תוכנה לבחור, ונתחיל להקים את עץ המשפחה שלנו עם תמונות, הקלטות, סרטונים, צילומי "גוגל סטריט וויו" ומה לא...