יום המשפחה

כרגיל,נתקעתי עם היצירות ליום המשפחה

יש לי רעיונות ללבבות ובתים...
יש דמויות של בני משפחה להדבקה...
אבל אילו עוד יצירות מעניינות אפשר לעשות?

מזכירה שמדובר בגן ילדים,בני 2-3,יש מגוון די גדול של חומרי יצירה -רגילים וממוחזרים.

אשמח לקבל רעיונות

תודה!

Internet Mom

New member
שירשור ליום המשפחה

ב31 לחודש יש את יום המשפחה
למרבה ההלם והתדהמה אין הרבה רעיונות בפינטרנסט- או שלפחות אני לא הצלחתי למצוא! אני אשים כאן כמה שכן מצאתי ואז... קדימה, להפציץ!

Internet Mom

New member
עציץ עם תמונה

רעיון נחמד כי אפשר לשים תמונה של המשפחה על עציץ פורח...

Internet Mom

New member
טיולים קטנים

אספתי עשרה מסלולי טיולים שהם יחסית קצרים וקלים שאפשר לעשות עם המשפחה...

מה יכול להיות מוצלח יותר ביום המשפחה מטיול נחמד ופיקניק? הנה הקישור

http://www.internet-mom.com/?p=11881

תודה, ועוד דבר "משפחה בצנצנת" מגרביוני ניילון

אני לא סגורה על כמה זה מתאים ליום המשפחה, כי זה יותר נראה כמו "משפחה בלחץ", מאשר משפחה בכיף, אבל בכ"ז יכול לצאת משעשע... מכינים פרצופים קטנים מכדורי צמר גפן העטופים בגרביונים דקים ושקופים, מוסיפים עינים זזות,, מציירים חיוכים, לחיים וכו' מכנסים לצנצנת, מצופפים את כל "המשפחה" יחד וסוגרים במכסה.

Internet Mom

New member
ממש חמוד! אפשר גם מבלונים...

משפחה בלחץ זה לגמרי שיקוף של החיים, לא? עם כל הדברים שצריך לזכור, להכין, לסדר...

נכון! ניסינו , ועבדנו עם בלונים של פצצות מים,

אם כי עבור ידלים לא פשוט לנפח אותם. הבן שלי (כמעט 10) נהנה מאוד לצייר את הפרצופים, ולדחוס את העסק פנימה. על הצנצנת כותבים "משפחת...". ואת המכסה אפשר לעטוף בנייר יפה . כמה שיותר בני משפחה שנכנסים יחד , יש לנפח את הבלונים קטן יותר, ממש עגלגלים וקטנטנים :) .

למי שמעונין לראות איך זה יוצא עם בלונים

פרסמתי רשומה: משפחה בצנצנת. שמתי רק תמונה אחת, לא חשבתי שיש צורך בהדרכה מלאה בליווי תמונות. בכ"ז כמה בלונים בצנצנת...

Internet Mom

New member
אני שמה את הקישורים תחת

כתובות אינטרנט נלוות... כמו בתמונה.
ואני חושבת שהם עובדים אצלי...

עשינו פעם הטבעות ידיים בגואש

אבא עם כפות ידיים ממש גדולות, אמא עם כפות ידיים קטנות יותר בפנים, וילדון עם ידיים ממש קטנות. זה היה נורא חמוד. לא מוצאת תמונה כרגע אבל לא קשה לדמיין.
בנוסף, זה לא ממש יצירה, אבל אנחנו מאוד אוהבים להוציא את כל חיות הפלסטיק שלנו, לקבץ אותן למשפחות ולצייר להם שטח מחייה על דף גדול. מציירים אגם או נהר, ג'ונגל, הרים, וכו' ואז ממקמים את החיות במקום המתאים להן.

למעלה