יום המשפחה

• פותח הנושא E W
  • פורסם בתאריך

E W

New member
יום המשפחה ../images/Emo34.gif

שלום לכם, אינני כותב בפורום הזה, אם כי לא יכול להגיד שאני לא חוטא בקריאה בו
לרגל יום המשפחה החל מחר, ל' בשבט (ובתאריכים שיותר מדברים לכולם, 18.2), מצאתי משהו חמוד מאוד שנתלה על לוח המודעות בגן של הבן שלי. זה לא חדש, תקראו היטב את המילים, אני בטוח שלכל אחד תהיה הפרשנות הפרטית שלו. תפילת ההורים: אלוהים ! תן לנו את הכוח לקבל את ילדינו כמו שהם. תן לנו את החוכמה להגיש להם את העזרה שהם זקוקים לה , ולא זו שאנו רוצים להגיש. תן לנו את התבונה לחנך אותם ולעצב דמותם מבלי לגזול את עצמאותם , עצמיותם ואישיותם. תן לנו את הצניעות להבין שלא הכל אנחנו יודעים טוב מהם , ושיש דרכים שונות לעשות אותו דבר , ולא תמיד הדרך שלנו היא היותר נכונה. תן לנו את האומץ לעמוד על שלנו , בעקשנות ובאותו הזמן לשמור תמיד על כבוד האדם. אלוהים ! עזור לנו לעשות אותם מאושרים. כאבא גאה לילד, וילד גאה להורים, אני לוקח את התפילה הזו ומשנן אותה כל יום. כל ילד יחיד ומיוחד, לכל אחד רצונות וצרכים, לנו שמרכיבים את אותן משפחות אלטרנטיביות (בשאיפה שיהפכו להיות נורמטיביות), חשוב יותר מהכל לקחת את המילים הללו ולהפנים. הפורום הזה נחשב למארח של צעירים בגילם (כי צעירים ברוחם יש בכל מקום), ולכן המסר שלי אליכם הוא לקבל את ההורים שלכם כמו שהם. אלו שמקבלים אותנו, ואלו שקצת יותר קשה להם עם זה... אל תשכחו להודות לאמא ואבא מחר, לשלוח להם זר פרחים או לב אחד גדול... כי הם יחידים ומיוחדים במינם.

white star

New member
../images/Emo54.gif תפילה יפה ../images/Emo140.gif

הנה משו שלא חשבתי שאני אגיד לעולם

למעלה