יום המשפחה הגיע!!

יום המשפחה הגיע!! ../images/Emo42.gif

בשני לפברואר, למי שלא יודע... בהמון גנים שאני עובדת בהם הילדים (אפילו בני שנתיים!!) התבקשו להביא תמונה מחתונת הוריהם... הקשיתי על הגננות "ואם לא היתה חתונה?" "האם חתונה היא בהכרח משפחה?". אמרתי להן שלדעתי, אם מדברים עם קטנים כאלה על חתונה, אז צריך גם להזכיר שיש אבא ואמא שלא התחתנו, ויש גם משפחות שאין בהן אבא או אמא. ונורא שמחתי שאצלנו בגן היו רגישים מספיק כדי לבקש "תמונה משפחתית" והגננת שאלה אותי לפני תחילת הנושא מה בדיוק אמרתי לאלה על המצב שלנו (רצתה לחזור על אותו ניסוח, כדי לחזק את דבריי. אלה ממש מעריצה את הגננת אז כל לגיטימציה ממנה היא מבורכת). בדרך הביתה מהגן היום, דיברנו על משפחות. אלה אמרה שיש משפחות עם אמא ואבא ויש כאלה שלא, ויש משפחות עם כלב וחתולים ויש כאלה שלא. אני מתה על הילדה שלי!!!

דבורי

New member
מופתעת

אמנם בינתיים עברנו רק גן אחד (ומשפחתון אחד), אבל לא נתקלתי ב"סגירות" כזאת. אמנם, בשני המקומות שעברתי יש סגירות אחרת - חוגגים יותר את יום האם מאשר את יום המשפחה, אבל נותנים מקום גם לאב ולפחות בגן שבו אביחי עכשיו אני בטוחה שהיו חושבים מה לעשות אם היה ילד ללא אם. בכל אופן בשנה שעברה יום המשפחה נחגג בצורה שאביחי הרגיש נוח מאד, ואני מניחה שגם השנה יהיה כך. בגן הזה בדרך כלל יש לפחות ילד אחד ממשפחה חד-הורית (בשנתיים האחרונות זה רק אנחנו).

בגן הראשון שיהונתן היה בו

היו חגיגות גדולות עם שני ההורים, ועם אבא שנותן פרח לאימא, ורוקד איתה וכאלו. הגננת של יהונתן, היתה מזמינה את הוריי לחגיגה (ללא ידיעתי) ואבא שלי נאלץ (במבוכה גדולה) למלא את תפקיד ה"אבא" בהילולה. היא עשתה זאת כדי שלא אהיה לבד, וכדי שיהונתן לא ירגיש חסר. ויהונתן הרגיש מאוד טוב, כי היו איתתו 3 ולא שניים... ובקטעים המביכים, אבא שלי ברח מהר לאימא שלי
וזו אותה הגננת שלא הרשתה לי להניק אותו בגן
ודבורי, תתפלאי כמה אנשים "אטומים" "סגורים" לאופציות של העידן החדש

בדיוק ביום המשפחה

לפני שנה , פתחנו את הפורום. בחרתי ביום המיוחד הזה לפתוח אותו. ואני גאה על המשפחה הקטנה שיצרנו לנו כאן. גם אם הולכים ונעלמים וחוזרים. קצת עצובים. קצת מיואשים. הרבה שמחים. הרבה נותנים כתף. ובעיקר מאושרים ואוהבים. גאה להיות אתכם כאן ואוהבת את כל משתתפי הפורום
הנה הדף הראשון שלנו כולו .

למעלה