יום המעשים הטובים !!! אז איזה מעשה רומנטי וטוב אתם הולכים לעשות \ עשיתם היום
M marioForever New member 5/3/13 #1 יום המעשים הטובים !!! אז איזה מעשה רומנטי וטוב אתם הולכים לעשות \ עשיתם היום
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 5/3/13 #2 לא רומנטי אבל טוב עכשיו הייתי בעיר ופגשתי ידידה, הלכתי אתה לקניו, אמרתי לה דברים נעיימים, והיה נחמד. גם החמאתי לדיאטנית ולאישה אחת שעובדת אצלנו.
לא רומנטי אבל טוב עכשיו הייתי בעיר ופגשתי ידידה, הלכתי אתה לקניו, אמרתי לה דברים נעיימים, והיה נחמד. גם החמאתי לדיאטנית ולאישה אחת שעובדת אצלנו.
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 5/3/13 #3 אמרתי לידידה שיש לה מבט מיוחד, בוהה, מהורהר ונו גה ואני אוהב את זה והיא מאד טובה, נחמדה וחברותית.
M marioForever New member 6/3/13 #5 את מקסימה אממ לא עשיתי משהו טוב לאף אחד היום אני מרגיש קצט רע עם זה...
ל לימור 3880 New member 6/3/13 #6 אתה עושה דברים טובים כל יום.. אין מה להרגיש רע. אתה מחמיא, אתה נחמד, אתה מועיל בלי להתאמץ למי שמולך.
M Megie New member 6/3/13 #9 מסכימה עם לימור אתה משדר המון חיובי-ומשמח רק מעצם ודרך הכתיבה שלך.. התגובה שלך אלי-עשתה לי טוב..אז בעצם, אתה עושה טוב כל הזמן..
מסכימה עם לימור אתה משדר המון חיובי-ומשמח רק מעצם ודרך הכתיבה שלך.. התגובה שלך אלי-עשתה לי טוב..אז בעצם, אתה עושה טוב כל הזמן..
D doughnuts New member 6/3/13 #8 no puppies were killed by me today למעשה, תחת ההגדרה הזאת - כל השנה אצלי זה "שנה של מעשים טובים".