יום הכיפורים

שקר החן

New member
יום הכיפורים

אמא יקרה!... היום אני עומד לפני צום יום הכיפורים, ימים של סליחות אלה, ואני מבקש סליחה ומחילה על כל הדברים הרעים שעשיתי לך. היום רציתי לסוע לבית העלמין לפקוד את קברך, כנהוג לפני יום הכיפורים, אך לא הצלחתי לעשות זאת, אני מבטיח לבוא בהזדמנות. קניתי 4 נרות נשמה ויחד עם נר התמיד שנמצא בחדרי אציין 5 חודשים בדיוק מאז שנפטרת. מחר יום הולדתי ה-26, זו הפעם הראשונה שיום ההולדת שלי יהיה יום עצוב... לא לשמוע את קולך אומר לי "מזל טוב, חן שלי.", לא לטעום מהעוגה הטעימה שבאופן קבוע היית מכינה במיוחד בשבילי, ולא לקבל ממך נשיקה ללחי. אין טעם לחגיגות כשאת לא איתי. אני אוהב אותך הרבה, תשמרי על עצמך שם למעלה. להתראות, בנך האוהב, חן.

BooBee

New member
חן היקר ../images/Emo23.gif

בשבוע שעבר חגגתי גם אני יומולדת 26. וזה יום ההולדת השני שלי שאני חוגגת בלי אחותי. ואוף, כמה קשה. לרגע, התנתקות מכולם, ששמחים ושותים וחוגגים במיוחד בשבילי. שניה אחת, מציתה סיגריה, נשענת אחורה, עוצמת עיניים, לוחשת לה, בלי שאף אחד ישמע, "היית צריכה להיות כאן עכשיו, בשביל לשמוח איתי". איתך. ולמרות הכל, יומולדת שמח שיהיה(כבר היה, בעצם). שלך, רויטל.

זהר nj

New member
הלו בובי

בא לי ל קחת אותך לפאב ..ו לשמוע איתך איזה שיר רוק כסאח כזה ..ש יעשה לנו מערבולת בראש ויגרום לך לחייך.. אני חייב לך שיר ..לא שכחתי.. יום נהדר זהר

למעלה