יום הטודנט בת"א

EladLR

New member
יום הטודנט בת"א

לי היה כיף :) חוץ מההופעה של ערן צור נהניתי לנסוע באופניים עד לאוניברסיטה הלוך חזור, וגם לגלות ששלומי כבר זוכר אותי, וגם לקבל המון אוכל בחינם P: בכל אופן ההופעה של ערן וחברים הייתה נפלאה. מצחיק שהיו להם שמשיות על הבמה, אבל הם לפחות לא עמדו מול השמש. אבל למה לזאזל רן היה עם חולצה ארוכה בשתיים בצהריים ביום חם כל כך? זה היה בדיוק כמו ההופעות שלהם בזאפה, רק קצר יותר, ובלי אינטואיציה :) והפעם אפילו לא הייתה לי הרגשה שאסף מיותר. אין יותר מידי ביקורת. היה מעולה.

שלמונזה

New member
ההופעה אתמול ../images/Emo168.gif

היה קצר מידי לחלוטין
אני הייתי ליד הבמה כבר בסביבות 13:30 כדי לתפוס מקום טוב בהתחלה וראינו שם את ערן על הבמה מסדר דברים עם כובע על הראש וחולצה קצרה, לא כמו הארוכה שהוא הופיע איתה
, וכן גם רם הופיע עם חולצה ארוכה שיבושם לך, לי אישית היה נורא חם!!! גם אסף ושלומי היו על הבמה עסוקים בחזרות. בערך ב- 14:35 הם עלו לבמה, זה התחיל כשערן עולה לבד על הבמה ושר את "לילות של ירח מלא" אח"כ ערן ושלומי הצטרפו אליו. גם הפעם אסף לא אכזב בפרפרי תעתוע הוא פשוט שר את זה נורא מקסים
שלומי שבן שר את עלבון, ערן בביצוע של אריק של שלומי. שרו שוב בערבוב שירים גם של אסף [אהבה חדשה, הוא האמין לה, יקירתי] וגם של שלומי [כולם אומרים, דניאלה] וכמובן השירים של ערן [תמונה אימפרסיוניסטית, כרמלה גרוס ואגנר, כמובן קיץ [והיה יום מאוד חם בחוץ], ומסיימים בביצוע מושלם לרטוב וחם
. מקווה שלא שכחתי אף שיר. כרגיל ביצועים מעולים, אנרגיות מטורפות - אני נורא נהניתי!

lonely TearDrop

New member
היה מעולה

להפתעתי יותר נהנתי בהופעה של שוטי הנבואה, אבל הייתה הופעה מצויינת וסופסוף שמעתי (וראיתי) את "רטוב וחם" בהופעה! הביצועים היו כמובן מעולים ומכל ההופעה הזאת יצאתי שרופה במקצת (ואני אף פעם לא נשרפת) אבל זה היה שווה כל רגע.

למעלה