יום הזעם

skeep

New member
יום הזעם

אהלן לכולם, אני יודע שלא רבים חשו בהיעדרותי מהפורום, אבל מי שבכל זאת תהה לאן נעלמתי, צה"ל קרא לי אז הלכתי. את העבודה היינו צריכים לעשות בשכם וסביבתה. מי שלא היה או אולי לא מכיר, האיזור הזה מאוד יפה ואם המצב היה קצת יותר רגוע, הוא היה יכול להיות מושלם לטיולים. המלצה: איזור הכפר סבסטיה. אל תלכו.... לצערי הרב, בפעילות הזו לא הצלחנו במיוחד. אומנם חברים שלי חיסלו מחבל אחד (וממש התבאסתי שאני לא הייתי שם לתקוע בו כדור), אבל ממה שהבנתי המתאבד בצומת מגידו זה פישול שלנו. מבחינה צבאית-כישלון. הרהרתי במהלך המילואים לגבי מיתוס הסודה לשתיה, על המדים המגבירים את החרמנות והעייפות בכל אדם, גם בעירני ובאדיש (מינית) הגדול ביותר. השבוע הראשון עבר עוד איכשהו. אומנם הייתי חרמן, אלא שהייתי מספיק עייף בכל פעם שהלכתי לישון מבכדי להפוך בזה יותר מדי. בשבוע השני הסתמנה מגמה מדאיגה של חרמנות שהביאה אותי פעמיים להתגבר על העייפות הגדולה ולהעניק לידידו הטוב ביותר של האדם, קצת תשומת לב. אוף, כמה שזה היה נעים....השק שינה לא הצליח להפריע. את היום האחרון שלי בצה"ל התחלתי בצורה מדאיגה. קמתי מוקדם בבוקר מלא בזעם מיני בלתי ניתן לשליטה. ניסיתי להתעלם ממנו. לבשתי מכנסיים וחולצה ויצאתי החוצה. למרבה המבוכה ניתן היה להבחין בזעם המיני המצטבר גם מבעד למכנסיים למשך שעה ארוכה. מדי פעם הכנסתי יד, במסווה של גירוד בביצים, על מנת לקרוא לממזר לסדר, אולם ללא הועיל. יום שבת בלילה. הבשורה על שיחרורוי הפכה לרישמית. הזדכתי על הציוד והלכתי הביתה. הבחור שהתחלתי לצאת איתו מלפני המילואים לא היה בירושלים, והבחורה שהתחילה אתי כבר ישנה כשהתקשרתי לבשר לה על שיחרורי. התקלחתי, פרקתי את הצימידן, נכנסתי למיטה והתפרקתי. סקיפ.

MARMELAD

New member
צה"ל קרא לך, מותק ?

נו, נשמע כאילו יש לך ימבה חוויות לספר..... האמת היא שהחזרת אותי עם ההודעה שלך אחורה לצבא. נזכרתי איך לפעמים במסדרי בוקר היית יכול להבחין ב"זעם המיני המצטבר" הצועק מכל מכנס שני במסדר... אשכרה החיילים עמדו שם בשלשות עם זקפות כאילו מדובר באיזה סרט כחול רוסי. נורא שמחתי לשמוע שהיה לך נחמד עם עצמך ועם הקיטבג. וגם שהיה לך נחמד עם עצמך בבית אח"כ. אבל איך זה שלא היו שם גייז? הרי בכל בסיס צבאי יש כמה (שיהיה)

campari

New member
דווקא הרגשנו, סקיפ. ובפעם הבאה...

אם אתה צריך לפרוק לחצים, אז פשוט תיגש למרפאה. סטטיסטית, יש סיכוי טוב שתמצא שם אוזן קשבת ויד מושטת לעזרה
קמפארי עשה פעם אוסף חיילים - ודי מהר מצא את עצמו עם ארבעה
חובשים להחלפות (ולעומת זאת עד היום לא נמצא טייס או איש צוות אויר
שיצטרף לאוסף).

../images/Emo4.gif"אוסף חיילים"...

אני חושב שאני מבין למה התכוונת, אבל עדיין...זה לא נשמע לי טוב. פתאום יצא לי מן הבעה מבוהלת כזו. אויש נו,קמפארי... איך אני אלך לישון עכשיו?...

campari

New member
תורן, חומד...

כמו שכתבתי יש לי כבר *ארבעה* חובשים, ככה שאתה יכול להרגע
אם יש פה טייס, לעומת זאת - לשלוח לי מסר בהול. עכשיו!

almog4

New member
במילואים שהיו לי

במילואים שהיו לי בקיץ לפני שנה (כשעוד לא ידעתי בכלל על קיומם של הפורומים בתפוז, ואולי הם בכלל לא היו קיימים) היה לי סטוץ עם מילואימניק אחר. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל בגדול זאת היתה מן הגשמת פנטזיה. בקיצור: זה יכול לקרות לכולם. שזאת עוד סיבה (חוץ מהסיבות הציוניות) ללכת למילואים. ועוד הערה: כֶּן, גָם אני חובש במילואים... אלמוג

למעלה