יום הזכרון

מירבי*

New member
יום הזכרון../images/Emo16.gif

יום הזכרון לחללי צה"ל . בכל שנה היום הזה נהיה קשה יותר, בכל שנה מתווספים שמות חדשים לרשימה האיומה והבלתי נגמרת הזאת.

איילת567

New member
נכון יום עצוב במיוחד שמאבדים אדם...

כמו אבא שלי שנהרג במלחמת יום הכיפורים יהי זיכרו ברוך אני ביום הזה קצת מתאבלת על האבא שלא הכרתי והגעגועים לחיבוק שלו שליפעמים חסר מאחלת לכולם שבוע טוב ושקט איילת הפונדי של אירית

איילת567

New member
ואתמול בלילה נוסף שם חדש ../images/Emo16.gif

לרשימת ההרוגים הבן של החבר הטוב שלנו שנהרג בהיתקלות מחבלים הכאב הוא קשה והמחשבות עולות האם אנחנו מגדלים אותם ומטפחים אותם והצבא לוקח לנו אותם.יש לי ילד ליפני גיוס ואכשיו פיתאום אני חרדה יותר והכאב גדול איך אפשר לישרוד מוות של ילד?ההלוויה בשעה 4 אני כותבת לכם ובוכה מצטערת אבל שיתפתי אותכם בכאב כי אתם הבית השני שלי מאחלת לכולם המשך יום טוב כמה שאפשר ביום זה

mondani5

New member
איילת יקירה!

אחי כל הלילה ועד עכשיו עם ראובן,כרגע הלכו לזהות אותו באבו כביר,קשה מאד ולי קשה עוד יותר כאשר אני נזכרתי איך "הרעלתי" אותו על מג"ב,הוא כל כך רצה להיות לוחם ונהרג כלוחם,ראיתי את בעלך שם,היה מאד קשה,נתראה בלוויה. אני זוכרת אותו עם שיער ארוך אסוף בלונדיני יפה תואר ,אח"כ גדל והפך לגבר אמיתי,רק שבוע שעבר היה ביחד עם אביו אצל אחי יורם ורחלי ונהנו מנפנופים על האש. ב-20.4.04 מלאו לו 20 שנה. יהיה זכרך ברוך ותנוח בשלום יניב משיח בקושי בן 20 שנה. אירית

מירבי*

New member
הכאב שלא נגמר

מספרי החללים לא מפסיקים להתעדכן, רק אתמול בערב פרסמו מספר והיום זה כבר לא מעודכן. יהי זכרו של יניב ברוך

למעלה