יום הזיכרון

ofirsheffer

New member
טקס יום הזיכרון

היי היי אני מחפשת קטע מרגש להקראה בבית קברות במושב שלי. משהו אחר...

ע ד ן 101

New member
עזרה... יום הזכרון

אני מחפשת קטעי קריאה לטקס יום הזכרון במושב... קטעים קצת שונים ממה שיש כל שנה, משהו קצת אחר ומיוחד... תודה מראש לכל מי שיעזור.

פעולת יום הזיכרון

אני רוצה לעשות לחניכים שלי פעולת יום זיכרון שהחלק הראשון שלה (כנראה פעולה שלמה) יהיה יותר בקטע ל הציונות והקמת המדינה חשבתי של סוג של לעשות איתם מסלול בשעוןת הלילה ערב כזה ואז לדמות מצב של פלוגה לוחמת ואז כיאלו ההתחלה תהיה שהם עולים לא"י וצריכים להתחבות מהבריטים ואחרי שיצליחו יגיעו לאזור אחר במושב שבו נגיד תהיה מלחמת השחרור ושם נגיד אני ארא להם או עדות של חייל שמספר על מה שהיה לו או ישמיע להם הקלטה של חייל בטטיפ מנהלים ואז הם יעברו איזה משימה שתהיה כיאלו המלחמה וינצחו בה ואז חגיגות האצמעות ובצורה כזו לעבור על כל המלחמות... אבל אני לא בדיוק יודעת באיזה קונצפ (דרך סוג משהו) לעשות להם את זה... אז אם למישהו יש רעיון אני רוצה שזה יהיה חזק שהם יבינו את החשיבות של המדינה וכמה אנשים נלחמו בשבילה ובשבילם ויעריכו אותה יותר... (חשבתי אולי שבכל מלחמה יהיה "הרוג" אחד ונגיד הוא לא יוכל לדבר יותר...) אני רוצה משהו חזק שישפיע אבל גם שלא יהיה יותר מידי בשביל הגיל שלהם כיתה ד תודה

לא יודעת בדיוק אם זה מה שחיפשת אבל.

הדשא ירוק הציפורים מצייצות השמש בוקעת אט אט מן המזרח, ושקט, שקט שלא נשמע כבר חמש שנים וקצת שקט של שלווה מתוקה תבולה בקצת מחיי השגרה שרק עתה קיבלנו בחזרה הדבר היחיד שמפריע לדממה הוא קול בכייך על קברו של אהובך שחזר בתוך ארון מן המלחמה הארורה. די גרוע... ספרי לי מה את חושבת....

יום הזיכרון ../images/Emo16.gif

פעולות ליום הזיכרון ועזרה בכל מה שנחוץ לכם... עצה - מי שהפעולה שלו אחרי יום העצמאות אפשרי לעשות פעולה שהיא ממלחמה לעצמאות. למי שיש פעולה כזו יותר ממוזמן להעלות אותה לכאן!

למעלה