יום הזוי עבר עלי

יום הזוי עבר עלי

היום הזה התחיל משעון שהתעקש להעיר אותי מוקדם כדי להגיע לבלינסון הצלחתי לקום להתקלח , לאכול משהו ואת התרופות התלבשתי ויצאתי בדרך הרגשתץי את הקיבה שלי יוצרת לחץ , התאפקתי עד שיצאתי מהמונית שהגעתי לבית החולים התיישבתי על הספסל והנוזלים התפרצו החוצה התעלמתי מהאנשים שהביטו בי , מרוכזת בלחצים שעלו מהקיבה הקאתי שוב ושוב התיק היה מונח על הספסל לצידי , הרבה אנשים חלפו על פניי , אף אחד לא שאל את צריכה עאזרה לאט לאט התאוששתי ונגשתי למרפאת הרישתית , לבדוק מה ניתן לעשות כדי להציל את הראיה עכשיו שאני רואה חזרה בעין שמאל יכולה לספר לכם על יום הזוי שעבר עלי לצערי לא ניתן להציל את הראיה בעין ימנית,הניתוח שרצו לעשות בעבר כבר לא יועיל לראיה בעין ימין , וההרופאות ן לא רוצות לעשות לי את הניתוח כי י הסיכוי שהוא ישפיע ,ישנה משהו בראיה בעין הוא קלוש , ההרדמה היא סיכון של הלב אבל טשטשו את העין השניה עם קצת לייזר בכדי לשמור שם על הראיה,במצב שאוכל לתפקד עצמאית ובדרך משם לאכול משהו בקפטריה של בית החולים ,דחף אותי גברתן אחד ואני אבדתי שווי משקל ונתלתי על זרועו , אוחזת אותו בחוזקה ומאחור תמכה בי דודה שהלכה לצידי לקח כמה דקות עד שהתאוששתי מהמכה שחטפתי על האף ובפנים התנגשות חזיתית עם אחד מקבוצה הגברים שבאה מולי ,, ואני עפתי אחורנית , ועדיין יש סחרחורות,, היה חזק האיש מבן דודניו שנכנס לי בפרצוף החבורה שלו צחקה עליובערבית , איך נתפסתי על זרועו כדי למנוע נפילה שלי אחורנית | עכשיו שאני אחרי כמה שעות בשכיבה ועדיין עם סחרחורת מהמכה, וגם הרגל כואבת קצת אף פעם לא חשבתי שאני כל כך עדינה , לא כלה ולא קלה , אני "חתיכת חטיבה " קשה לפספס אוןתי , אבל האיש הצליח להעיף אותי בקלילות , כאילו הייתי עלה ברוח תאמינו לי הכי טוב להשאר בבית , פה אף אחד לא דוחף אותי אחורנית

אוי נשמע יום לא קל,בלשון המעטה ../images/Emo4.gif

מקווה שמצב הרוח וההרגשה הפיזית ישתפרו במהרה. מה לגבי עזרה בתשלום,מישהי שתלווה אותך, תהיה שם בשבילך בכל הדברים הללו? זאת לא בושה וזאת זכותך לגמרי

צריך לארגן את התשלום

מההכנסות הקבועות שיש לי אין אפשרות לארגן עזרה בתשלום אבל יש מקום לפנות שוב לביטוח לאומי לבקש קצבה לעזרה , כי כיום תלויה בזולת זה לארגן טפסים חדשים וחוות דעת של העו"ס כדי להגיש לביטוח לאומי הקטע שלא נתתי עליו את תשומת הלב זה הקטע של המעידה שגרמה לנזק בקרסול השמאלי תודה לאל שלא נפלתי במסדרון בית החולים אבל הקרסול כואב כאילו עקמתי אותו ומחר צריכה להגיע לבדיקה אחרת ועוד בצום של 6 שעות יש לי את הלילה להתאפס ומהר בשביל לתפקד מחר לבד בדרך לבדיקה

tampia

New member
יום לא קל עבר עלייך

אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר .... אבל מכל מקרה את תמיד יכולה להשאיר פה הודעות ואני אדאג להנעים את זמנך בבית :) מתי בכל אופן שאני נמצא בו...

תודה

אני מאד מעריכה את ההצעה שלך החיים שלי , לאחרונה ,משתפרים באמצעות אנשים שכמוך , שמבינים אותי

זה למצוא את האיזון

יש הרבה סיבות לסחרחורת , זה משתפר במנוחה , הגוף מוצא חזרה את האיזון בעצמו

למעלה