יום הורים

יום הורים

בשעה טובה הוזמנו לבסיס ביום ד' הקרוב ליום הורים אבל הבעל יסע לבד עם הבן השני, יש לי סמינר מאוד חשוב באותה שעה ואני אחד מה"נואמים" אז לא אצליח להתחמק מזה. השאלה שלי היא: מה כדאי לשלוח איתם עבור החייל? החברה אמרה לי "אוכל"! אבל החייל אומר שיש להם אוכל טוב ובשפע ולא נראה לי שלילה קודם אני אצליח לעמוד במטבח ואטגן לו שניצלים. יש רעיונות? אשמח לשמוע.

מאקי

New member
מאפים.. מתוקים..

בלינצס.. מרק בתרמוס.. מה הוא אוהב הילד?? ולפי זה תתחילי לארגן. אם יש שם אוכל טוב ובשפע.. אז את המיוחדים של הבית.. אבטיח קר אולי...

אורניקי

New member
עדיין בתחום האוכל

כשהוא יצא לבקו"ם אחותו הקטנה אירגנה לו חבילה של מנטוס, עוגיות אוראו, מסטיקים חריפים וכאלה. זה נשאר איתו בתיק והוא סיפר שהמנטוס שירתו אותו נאמנה עד פסח. וכמה תמונות יפות של בני המשפחה (במיוחד אם יש אחים קטנים מתוקים) תמיד יעשו טוב. אפילו תמונות שלו עצמו מסיטואציות-חופש מעוררות נוסטלגיה כמו טיולים וכאלה.

אימשל2

New member
אף על פי כן ולמרות הכל כדאי לנסות

להביא לו טעם של בית. מנסיוני, הם מאד שמחים לקבל תבשיל ביתי. אצלנו זה היה תמיד קציצות "של סבתא". חוץ מזה, אם הוא לא בא איתם הביתה אחרי הביקור, אפשר לשלוח איתם "חבילה". אפשר להכניס ל"חבילה" גם דברים שלא שולחים בדואר כי הם עלולים להתקלקל.

שויו

New member
אצלנו זה היה עוגות ועוגיות. בטירונו

ובקורס החבר'ה לא אכלו בשבת בצהרים כי ידעו שהעוגות ובעיקר עוגיות השוקולד ציפס בדרך. אגב, העוגיות האלה קלות מאד להכנה וטעימות. המתכון על גב אריזת המוצר.

למעלה