יום הורים!! איך היה לכם?
E EO117 New member 27/11/03 #2 בסדר, רק המחנכת יכלה לומר עליי עוד דברים טובים ולא לחזור כמו תוכי על הציונים החלשים שלי...
E EO117 New member 28/11/03 #4 נדמה לי היא הייתה רק אתמול... אני לא ראיתי אותה ביום שלישי וכן שאר האנשים, אבל נאמר לי שהיא נראתה אתמול בערב.
נדמה לי היא הייתה רק אתמול... אני לא ראיתי אותה ביום שלישי וכן שאר האנשים, אבל נאמר לי שהיא נראתה אתמול בערב.
E EO117 New member 28/11/03 #9 הגזמנו לא?../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif רק סיימנו חודש נובמבר... לא ראית אותה שלושה חודשיים...
הגזמנו לא?../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif רק סיימנו חודש נובמבר... לא ראית אותה שלושה חודשיים...
E EO117 New member 28/11/03 #11 בכלל מה צריך לראות את המנהלת../images/Emo12.gif ואם את כל-כך רוצה לראותה, היא מלמדת את י"א'4 אצלנו בשכבה ספרות. כשיש להם שיעורי ספרות, קפצי לקרוואנים לראותה. רק אם מאוד חשוב לך לראות את ציפי. אגב, בשנה שעברה ראיתי את קונדה מס' פעמיים ספורים....
בכלל מה צריך לראות את המנהלת../images/Emo12.gif ואם את כל-כך רוצה לראותה, היא מלמדת את י"א'4 אצלנו בשכבה ספרות. כשיש להם שיעורי ספרות, קפצי לקרוואנים לראותה. רק אם מאוד חשוב לך לראות את ציפי. אגב, בשנה שעברה ראיתי את קונדה מס' פעמיים ספורים....
N *neta* New member 28/11/03 #12 אני חושבת שבסוף שנה שעברה קונדה הסבירה לכולם מדוע לא יצא לראות אותה כל כך..
E EO117 New member 28/11/03 #13 בגלל המחלה שלה? אבל גם שהיא הייתה בריאה אמרו שבקושי רואים אותה בתיכון. שאת היית ב-י' יצא לך לראות אותה הרבה? או לא ראית אותה בכלל...
בגלל המחלה שלה? אבל גם שהיא הייתה בריאה אמרו שבקושי רואים אותה בתיכון. שאת היית ב-י' יצא לך לראות אותה הרבה? או לא ראית אותה בכלל...
E EO117 New member 29/11/03 #18 אם את כל-כך רוצה לראות המנהלת, תקבעי איתה פגישה, או תסתובבי באגף הנהלה וחדר מורים, ניתן לראותה שם.
P Princess23 New member 28/11/03 #5 היה מעולה (= הכנתי מראש את אמא שיש לי 26 חיסורים אז היא לא כעסה חחחח וגם על ה-38 בהסטוריה היא ידעה, ככה שלא היתה הפתעה..
היה מעולה (= הכנתי מראש את אמא שיש לי 26 חיסורים אז היא לא כעסה חחחח וגם על ה-38 בהסטוריה היא ידעה, ככה שלא היתה הפתעה..
A AndreaCorr © New member 28/11/03 #6 היה טובבב באמת שהיה טוב! המורה שלי אוהבת אותי הציונים קצת פחות טובים..חפיף נשתפר
K kush kush New member 28/11/03 #14 היה גרועעעע../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif ניצה דאגה רק לציין את הנכשלים הדברים הרעים ההעדרויות ההערו השינוי מקום והדיבורים ושומדבר טוב
היה גרועעעע../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif ניצה דאגה רק לציין את הנכשלים הדברים הרעים ההעדרויות ההערו השינוי מקום והדיבורים ושומדבר טוב
E EO117 New member 29/11/03 #16 ניצה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif "חמודה" המחנכת שלך.... עכשיו אני מסתפק על הדברים שעליי אמרו ביום הורים-לפחות ציפי (המחנכת שלי) אמרה דבר אחד טוב.
ניצה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif "חמודה" המחנכת שלך.... עכשיו אני מסתפק על הדברים שעליי אמרו ביום הורים-לפחות ציפי (המחנכת שלי) אמרה דבר אחד טוב.
S shiri_b New member 28/11/03 #15 אצלי היה נחמד הכל היה צפוי. חוץ מהקטע שבסוף המורה שלי רדפה אחרי עם סוכריות גומי כדי שאני אקח אחת... למרות שלא רציתי! עד הדלת הגענו עם הגומי הזה!
אצלי היה נחמד הכל היה צפוי. חוץ מהקטע שבסוף המורה שלי רדפה אחרי עם סוכריות גומי כדי שאני אקח אחת... למרות שלא רציתי! עד הדלת הגענו עם הגומי הזה!