יום הולדת!!!!

יום הולדת!!!!

בשבת היתה לי יום הולדת, הפתעתי את עצמי וקניתי תכשיטים כמתנה (בד"כ כלל אני קונה לי בגדים) (אפילו בעלי שאל אם אני לא מרגישה טוב ....) יכול להיות שהבנתי סוף סוף שאין לי מקום בארון יותר ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.................................. אני מנסה לחנך את עצמי כול פעם שאני קונה משהו חדש להוציא משהו ישן ולהעבירו, אבל תמיד בסוף שניהם נשארים בארון.......... גם אצלכן זה ככה? אורית

יופי של רעיון

גם אני נהגתי פעם כמוך עד שחשבתי שכל תכשיט שאני קו נה עולה כמו מדיח כלים או מכונת כביסה וחדלתי .המתנה האחרונה שהענקתי לע צמי והיא הכי שווה בעולם כי היא העניקה לי בריאות הוא מנוי לחדר כושר וכך אני מחדשת כל שנה את המתנה .ממליצה בחום .

הישנים הולכים ונעלמים מהארון

פעם הייתי שומרת אולי אני ארזה/אשמין אז שיהיה עד שנמאס וכל בגד גם אם הוא במידה הנכונה ולא לבשתי בפרק זמן מסויים הולך לו הלאה (פשוט נמסר לחברים או תרומה) לא בריא לשמור בגדים קטנים או גדולים
או סתם לא לבישים

החתולית

New member
אני כאן, את יודעת

דווקא אוהבת את הטעם שלך בבגדים, כשלא יתאים, את תמיד יכולה לקרוא לי :) חג שמח :)

DREAM111

New member
ראשית ../images/Emo49.gif ליום הולדתך

כל הכבוד על ההפתעה מגיע לך. באמת שינוי להתחדש בתכשיט ולא בבגד. אחרי שתעשי לעצמך חינוך כזה של הוצאה של בגד מהארון תוכלי לחנך גם אותי
הארון שלי מפוצץ בבגדים ישנים שאני לא לובשת וכל הזמן יש את המשפט של אולי אהייה ואולי ארצה ואולי ו אולי ואולי.

passioneta

New member
זה ענין של החלטה

כל מה שלא לבשת שנתיים - הולך (אפשר למצוא כללים אחרים). הכיף הוא שהרבה יותר קל למצוא מה ללבוש בארון מסודר. כיף נוסף - מגלים בגדים ששכחנו מהם. שלא לדבר על מי שנהנה מהבגדים שאנחנו תורמים. אני עושה את זה פעמיים בשנה - בחילופי עונות.

למעלה