יום הולדת

י מ י ת 1

New member
יום הולדת

חזרתי לא מזמן ממסיבת יום הולדת שחברתי בת ה 72 ערכה לעצמה. הזמינה רק חברות, הזמינה כיבוד וספרה סיפורים וגם אני וספתי משלי. אבל אני רוצה לספר לכם אודות הספור שחברתי סיפרה. היא מספרת בעיקר סיפורים מהחיים שלה ושל אחרים. הערב היא ספרה סיפור שסיפרה לה אשה אחתץ שהשתתפה גם היא בארוע הערב. שם האשה הלן הספור (בקיצור) מתחיל לפני מלחמת העולם בטרנסילבניה. משפחה חרדית בעירה קטנה. המשפחה הביאה הביתה מלמד שילמד את ילדי המשפחה. המלמד שעזר לאמו ולעשרת אחיו לאחר שהאב נהרג באיזו תאונה, היה זקוק לכסף. כמנהג הזמנים הוא גר בבית המשפחה. ולמרות שהיה קטן קומה וחלשלוש הוא משך את תשומת לבה של הבת השניה בת ה14, הלן. בתחלה היא ריחמה עליו, נתנה לו נעלים עוד מיני דברים. והוא לבו נמשך אליה. האהבה ביניהם התבטאה בדברים קטניםמכתב פה ושם, עזרה, כאמור וזה נמשך כשלש שנים, ואל נשכח משפחה חרדית. ההורים היו ערים למתרחש אך ל התערבו. כי היה ברור שהם שומרים על הכללים. יום אחד שמעה הלן את אחותה הגדולה מתוודה בפני אמה, כי היא אוהבת את אותו מלמד ורוצה להתחתן אתו. האם מנה להניא אותה, כי הרי ברור שהלן והוא מעונינים ואובים את את השני, אבל האחות הגדולה מתעקשת, ההורים משלחים את המלמד מהבית.כעבור זמן הוא מזדמן שוב לעירה ופוגש את הדוד, הוא מתוודה בפני הדוד על אהבתו להלן, ולא מבין מדוע המשפחה מנדה אותו. הדוד מברר ומבין כי האחות הגדולה צריכה להתחתן קודם, זה המנהג. הדוד מזמין את המלמד לבית המשפחה ובאמצע הסעודה הוא מרים כוס יין ואומר למלמד, קח את הכוס ותן לכלה שלך. מבלי שיאמר, מי היא הכלה האחות הגדולה, או הלן. הוא פונה אל הלן. אך היא מסרבת ואומרת שהוא צריך להנשא לאחות הגדולה. לאחר גלגולים נוספים המלמד מתחתן עם האחות הגדולה, הלן מתעלפת. נולדים להם שתי בנות. ואז מתחילה המלחמה. במלחמה באושויץ , נספתה האחות הגדולה ושתי בנותיה. נשארים הלן, המלמד ועוד שתי אחיות צעירות. הלן מגיעה לארץ. המלמד פוגש אותה ומציע לה נישואין, אך היא מסרבת. בארץ היא פוגשת גבר אחר, נישאת לו ויולדת שני ילדים מוצלחים. ועכשיו, ממש הערב, לאחר למעלה מששים שנה היא שואלת אותנו, מה דעתכן, טוב עשיתי שדחיתי אותו באותה סעודה? אחרי כל השנים, הענין הזה מלווה אותה ולא נסגר, כנראה שלא יסגר לעולם. לדעתי היא היתה צריכה לנהוג כפי שהורה לה לבה, תמיד לבחירות שלנו יש אלטרנטיבה ולעולם לא נוכל לדעת מה היה קורה אילו... לילה טוב חלומות פז...

אנפה2

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב, נחמד הסיפור

, אם זה היה קורה היום, הלן הייתה נלחמת על אהבתה.

עמליה3

New member
אהבה ובוקר טוב

אצלי הבת הצעירה מצאה את אהבת חייה ואילו הבוגרת עדין חיפשה את עצמה. הצעירה נישאה ורק אחרי חמש שנים נישאה הבוגרת. אשה אשה לגורלה. אבל זה היום. פעם היה אחרת לראיה סיפורי התורה אהבת יעקב לרחל ונישואיו לאחותה הבוגרת לאה.ולבסוף היה נשוי לשתיהן. סיפורך -סיפורה נגע לליבי וראוי שיכתב .

בת אל 7

New member
בקר אור..../images/Emo65.gif העקר שתהיה מאושרת

האושר ישכיח מתי התחתנה , אנחנו 6 ילדים בבית, הבכירה התחתנה אחרונה, כל מי שהתחתן ביקש ממנה רשות (כנראה מתוך נמוס והתחשבות) הדבר נבע מתוך זה שהיא הססה להתחתן היה לה בחור, ואם היו מחכים לה היינו נישאים אחרי 10 שנים.

בת אל 7

New member
בקר אור../images/Emo65.gif סבלנות,חביבות,אהבה,

רצון טוב ,שמחה, וחכמה,הן סגולותאשר לעולם אינן מזדקנות,טפחו אותן,ובטאו אותן, ותשארו צעירים ברוחכם וגופכם.

../images/Emo140.gif בוקר ויום טוב לכולנו../images/Emo141.gif

קראתי את סיפורה של ימית,,אני מאד מקווה שהיום לא "סוחבים" את המנהג הפסול הזה... גם אני ילדת סנדוייץ,, לפני 35 שנה אני אוטוטו עומדת להינשא, ואחותי שהיא קשישה ממני ב-6 שנים לא נישאה עדיין.. זה לא מצא חן בעיני הורי, למה ילדתם הבכורה שהיא בבת עינהים תתחתן אחרי? הקיצר אחותי הזדרזה ונישאה לפני..הוריי שמחו מאד גם אני.. אבל למרבה הצער היא התגרשה אחרי חצי שנה.. היו לה עוד שני נסיונות ונכשלו, אין לה ילדים..נשואי היו טובים מאד במשך 33 שנים עד לפני שנתיים וחצי, כשהבורא לקח אותו לגן עדן..והשאיר לי 2 ילדים ו-2 נכדים.. נ.ב אני ו2 אחיותי חברות בלב ובנפש..מתגוררות סמוך אחת לשניה..

אנפה2

New member
ואחותי הצעירה ממני בשנתיים

התחתנה חודש לפני. אצלנו לא היה חשוב בכלל מי מתחתן קודם. אני חושבת שזה קשור אולי לעדות. ויכול להיות שאני טועה.

אנפה2

New member
האם אתם אוהבים../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

את המוסיקה של "אמיר קוסטריצה" זו מוסיקה צוענית מדהימה, והוא כרגע נמצא בארץ ויש לו הופעה ברעננה, ואני אנסה להשיג כרטיסים, אני מתה על מוסיקה "צוענית" ועל מוסיקה "אירית". אני שואלת את אותה שאלה בכמה פורמים, על מנת לקבל מקסימום תגובות. חה חה חה.

שי1951

Member
בוקר טוב ל../images/Emo82.gifהפורום בקשר ל../images/Emo79.gif|תו

בקשר למוסיקה צוענית אם היא טובה ונעימה תמיד טוב להאזין. ובינתיים אפשר להקשיב ל
משהוא קלאסי של GREIG
שם הקטע: Morning של Greig

boaz31

New member
כלכך רציני פה היום-בחייכם מעט חיוך

בדיחה: נורא חשוך פה « חזרה נורא חשוך פה אישה אחת בילתה את כל אחר הצהריים עם המאהב במיטה. כשבנה חזר מבית הספר, היא לא היססה והכניסה אותו לארון הבגדים והמשיכה להשתולל עם המאהב. מאוחר יותר כשהבעל חזר הביתה המאהב קפץ לארון והתחבא שם עם הילד. אחרי כמה דקות של שתיקה לא נעימה אמר הילד, "נורא חשוך פה!" "כן, בהחלט", ענה המאהב. "אתה יודע", אמר הילד, "יש לי כדורסל!" "מגניב", ענה לו המאהב. "רוצה לקנות אותו במאה דולר", שאל הילד. "מה, השתגעת?", שאל המאהב. "אתה יודע שאבא שלי בחוץ?", שאל הילד. האיש הבין את המצב והסכים בחוסר ברירה. כעבור כמה דקות הילד שוב אמר, "נורא חשוך פה!" "כן, בטח", ענה המאהב. "אתה יודע", התחיל הילד, "יש לי גם כדורגל..." האיש כבר קלט במה מדובר והסכים לקנות את הכדור בעוד מאה דולר. כעבור כמה ימים האבא של הילד הציע לו ללכת ולשחק כדורסל, אך הילד הודיע לו שהוא מכר את הכדור. אז האב הציע לו ללכת לשחק כדורגל, אבל הילד אמר לו שגם את כדור הזה הוא מכר. "בכמה מכרת את הכדורים?", התעניין האב. וכאשר שמע שהילד מכר את שני הכדורים במאתיים דולר, ! החליט לקחת את בנו לכומר כדי להתוודות ולכפר על החטאים. בכנסייה, הילד נכנס לתא הווידויים, התיישב על הספסל ואחרי כמה דקות של מבוכה אמר, "נורא חשוך פה!" "אל תתחיל עם זה עוד פעם !", אמר הכומר

boaz31

New member
חן חן לך-עמליה3 -../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

erika6

New member
../images/Emo51.gif שי ושוב../images/Emo51.gif תוך כדי

כתיבה אני מאזינה למוזיקה איזה כףףףףףףףףףףף

אנפה ידידתי! נכון,, את טועה,,

הרי גיבורת הסיפור של ימית אשכנזיה,, אומנם יש פער תרבויות.. אבל יש הרבה גם משותף,דוגמא? גם וגם מאמינים באמונות תפלות, עין הרע, ועוד מיני שטויות,אני אישית,,בזהלכל זה,,ולא מאמינה,, אבל איך אומרים? אשריי המאמין,,

boaz31

New member
הסקס בגיל 80--חיוך או ברצינות??

שימוש בויאגרה זוג זקנים בני שמונים יושבים להם על הכסא נדנדה במרפסת ונהנים משמש החורפית של אחר הצהרים. לפתע קם הזקן והתחיל ללבוש את הסוודר. האישה שואלת אותו: "שלוימ'ה לאן אתה הולך?". "לרופא", עונה לה שלוימ'ה. "ומה קרה לך?", שואלת אישתו. "שום דבר, אני הולך לקבל ויאגרה". אישתו קמה והחלה ללבוש את הסוודר. "ולאן את הולכת?", שאל הבעל. "גם אני הולכת לרופא", ענתה האישה. "ומה קרה לך?". "שום דבר. אבל אם אתה מתכוון להשתמש בדבר החלוד הזה, אני הולכת לקבל זריקת טטנוס"

erika6

New member
בועז גם ויאגרה לא היה עוזר לו../images/Emo108.gif

כמו שאשתו אמרה, אי אפשר לנקות חלודה

erika6

New member
../images/Emo168.gifרמקולI

קבלתי באיימל מרוקסן אתר חדש נא להאזין מבלי לקרוא לא להבהל בהנאה, על לא דבר

בת אל 7

New member
לא לשכוח,חבוקים נשיקות דברי

חיבה..גם הם נקראים סקס ללא האקט עצמו במיוחד בגילאים גבוהים.

למעלה