יום הולדת

Zoharrr

New member
יום הולדת

ביום חמישי חגגתי יום הולדת. הזמנתי את כולם. גם את היזיז מיזמוזים לשעבר שלי. זה ממש לא היה בתיכנון,סתם דיברנו יום לפני ואמרתי לו שאני עושה מסיבה. הוא שאל אם משהו יקרה בינינו... אמרתי שאני לא יודעת,אם אני אהיה במצב רוח ואני מניחה שאני אהיה אנחנו נתנשק... "לצפות ליותר מנשיקה?" "לא יודעת,נזרום" "או.קיי" "ושיהיה ברור שא קורה משו זה כי אני הייתי במצב רוח וגם אתה ולא בגלל שאנחנו חוזרים להיות יזיזים שוב" "או קיי" ב 9 הוא הגיע עם עוד 4 חברות שלי. הרחתי את הבושם שלו ונשמתי נעתקה... פתאום התגעגעתי אליו. אחותו גם הגיעה... כל הערב אני והוא דיברנו על שטויות עם כולם והחלפנו מבטים. אחרי שנשארנו שם רק 10 אנשים כולם ישבו במעגל ודיברו ואנחנו עמדנו מעליהם. היד שלי היתה מונחת על הסכא,נשעהתי עליו. אני לא זוכרת מתי בידיוק היד שלו גם הגיעה לשם. ואז האצבעות שלנו התחילו ללטף אחת את השניה... עמדנו ככה במשך 10 דקות. בגינה. אחרי 10 דקות הוא כתב ממשו בפלאפון שלו ונתן לי אותו: "אז לאן הולכים?" הסתכלתי מסביבי וכתבתי: "צד שמאל" החזקתי לו את היד והלכנו מאחורי הבית שלי,ליד המחסן. הואאמר: "את בטוחה שזה בסדר פה?" "כן" בקושי סימתי להגיד "כן" והלשון שלו כבר היתה בתוך הפה של והידיים שלו ליטפו את כולי. כל כך התגעגעתי אליו. למגע שלו. בעצם אני לא יודעת אם התגעגעתי אליו ולמגע שלו,או שהתגעגעתי למגע בכלל. עמדנו מחובקים,מתנשקים ומתלטפיים המשך דיי הרבה זמן. הוא הכניס את הידים שלו לתוך החולצה שלי ולתוך החזיה ושיחק לי עם החזה,הואא משגע אותי כשהוא נוגע ככה בפיטמות שלי... אח"כ הוא הכניס ידיים למכנסיים שלי וליטף לי את התחת. הרגשתי את הזיקפה שלו. ואז הוא הדף אותי לדלת המחסן, אני נשעתי עליה והוא נשען עליי. ממשיך לנשק אותי בנשיקות העמוקות האלו, ללטף אותי. הרגשתי את הזיקפה שלו מבעד למכנסיים צמודה לכוס שלי. הרגשתי איך הוא מניע את האגן אליי כל פעם ונאנחתי בתוך הנשיקות. הידיים שלי היו בתוך החולצה שלו וכל פעם שהוא דחף את האגן שלו לכיווני שרטתי אותו. פתאום הוא עשה משו שהוא לא עשה לפני, הוא הרים לי את החולצה והחזיה ותהחיל ללקק לי את החזה. חשבתי שאני משתגעת. לא הצחלתי לחשוב על כלום חוץ מעל ההנאה הזאת... הוא התרומם נישק אותי ואמר:"זה יהיה יום הולדת שלא תשכחי" הוא ירד על הברכיים והמשיך ללקק לי את החזה. והוא תמיד שאל אם אני נהנת... כמו שהיינו בקשר,הוא תמיד רוצה לדעת אם הוא עושה משהו לא בסדר ותמיד אכפת לו גם מהצד השני. הוא לא יודע כמה שהוא טוב. בשלב מסויים הוא שיחק לי בשדיים עם הידיים שלו וליקק אותי בין השדיים.איבדתי כל תחושה הכל מסביבי כאילו לא היה קיים יותר. אח"כ בצורה כל כך מעצבנת הפלאפון שלו צלצל והוא ענה. הוא אמר לחבר שבעבר השני של הקו שיש לו באד טיימינג והוא עסוק. הוא כיבה את המכשיר והסתכל עליי לרגע. אמרתי לו שאני חושבת שכדאי שנחזור עוד מעט. הוא מילמל "בסדר" והצמיד אותי לקיר, מנשק אותי, מלטף אותי, הוא התחיל לנשק אותי בצוואר ולנשוך קצת. בתגובה נשכתי וליקקתי לו את הכתף שמולי. נשיקות ונשיכות בצוואר יכולות לשגע אותי לחלוטין. פתאום הוא לקח את היד שלי והניח אותה על הזין שלו. זה היה המון בשבילי. פעם ראשונה שהרגשתי זין של מישהו מרצון ובצורה שכל כך התאימה לרגע. הרגשתי איך הוא קשה רק בשבילי, ארוך, עומד, מוכן בשבילי. הוא המשיך להחזיק לי את היד מעל המכנסיים שלו ולהעביר אותה לאורך הזין שלו. השתגעתי... נישקתי אותו בפראות,פעם אמרתי משו על זה שבנים לפעמים ממש מנסים לזיין אותך עם הלשון,עכשיו אני ניסתי לזיין אותו עם הלשון. הייתי כל כך מגורה שזה הרתיע אותי. פחדתי לעשות משו עם מישהו שאני אתחרט עליו. התנתקתי ממנו ואמרתי שכדאי שנתחיל לחזור, הוא משך אותי אליו. שוב התנשקנו,ונגענו, יד אחת שלו על החזה שלי והשניה על היד שלי,מעל המכנסיים שלו... התנתקתי ממנו שוב. "כדאי שנתחיל ללכת" "את בטוחה?" הייתי מאוד קרובה ללהגיד "לא" אבל אמרתי "כן" והתחלתי ללכת. הוא הלך אחריי והצטרפנו לכולם. לפני שהוא וחברה שלי הלכה עלינו לחדר שלי. התמזמזנו על המיטה שלי.באור. הוא הרים לי את החולצה וחזיה שוב, הפעם הרגשתי פחות בנוח כי האור דלק והוא ראה הכל... פעם ראשונה שהתמזמזתי עם מישהו בחדר שלי. כשהוא הלך נישקתי אותו כאילו זאת הפעם האחרונה. זאת אמורה להיות הפעם האחרונה. אני לא ממצליחה להוריד את הידיים שלי מממנו. זה לא בסדר. אני נהנית מזה מאוד. אבל אני רוצה אהבה. אהבה לא תגיע אם אני כל הזמן יהיה עם סטוצים שכאלו. אני רוצה ליהות איתו,זה מספק אותי,אבל אני לא רוצה כי מבחינה ריגשית זה לא בסדר. אני מבולבלת. והוא לא מעוניין באהבה.

bugbuster

New member
../images/Emo65.gif

../images/Emo24.gifזוהר המקסימה מזל טוב../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
שיתגשמו כל משאלותיך לטובה שתמצאי אהבה אמיתית וחמה שיהיה לך רק טוב בחיים שתראי ברכה בכל מעשייך ותסללי לך את שביליך ההמון
הרבה אושר ושמחה יום הולדת שמח מתוקה

bugbuster

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

זוהר, ראשית יומולדת שמח.
מחקתי את התמונה. נראה שאני מאבד תחושה, היה עלי לשאול מיד אם זו תמונתך.
אין בשום אופן לפרסם תמונה מזהה ופנים, פנים במיוחד

יש משהוא בדבריו

"מכל מלמדי השכלתי" עדיף לא להסתבך אם כבר להביא טעימה אז לא כל כך מזהה משהוא מעורטל להשאיר לדימיון עבודה זו ההסיסמה

Zoharrr

New member
הנה תמונה טובה

אבל לא רואים אותי כ"כ... והיא לא סקסית... לדובי קוראים ג'ייקוב וקיבלתי אותו מאבא מתנה ליומולדת

תלמידה טובה../images/Emo24.gif

תאמני לי שרק לטובתך בג אמר הוא באמת צודק בהשלכות לא חייב להיות סקסי העיקר ההבנה שזה "עולם מסוכן ונפלא" צריך ללמוד איך להלך בן הטיפות ולא לעשות שגיאות לא עניית לי את תמניה?????

בת מלכה

New member
ואני כבר נעלבתי שנמחקה לי הברכה...

אז זוהר, יקירתי, שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם! בריאות, אושר ועושר (שלא מזיק לא לבריאות ולא לאושר!) הלוואי וחייך יהיו סוגים בשושנים

Zoharrr

New member
חחח תודה!לך ומלכה שמעליך...וגם לבת

מלכה... חמודים לאללה אתם!

למעלה