יום הולדת

רחלילי

New member
לא מכירה באופן אישי אבל שמעתי על

מדינת הילדים בשילת. אולי אפש שם לחגוג אבל שווה לשאול אפילו בפורום הורים לילדים בית ספר יסודי בטח יש שם מישהו ממודיעין!

שלגיה ו7

New member
או שם

<במדינת הילדים> אפשר גם בחוות הסוסים(פרטים בעיתונים) או בפארק, בחוץ.
מזל טוב!

ליגדודס!

המקום ממש לא מתאים, לא לקטנים ובמיוחד לא לגדולים. לא מתוחזק, לא נקי, לא מסודר, לא מרווח. כלום. אם כבר - אז ממש לפעוטות. לילדים בני 3 ומעלה כבר אין מה לחפש שם.

ורדה 1

New member
לא זה ולא זה
ליגדודס בקיץ - שווה ביותר. יש מתקני מים, בריכה, מגלשת קצף וכו' והילדים מאוד נהנים. בחורף - מתאים לילדים עד גיל שנתיים/שלוש. מדינת הילדים - היינו ביומולדת (גילאי 4-5) והילדים מאוד נהנינו, אבל בעלי השמחה מאוד התאכזבו. אי אפשר היה לקיים שום טקס, כי הילדים היו מפוזרים בכל רחבי המשחקיה, ואין אפשרות לקרוא במערכת הכריזה, כך שלא היתה אפשרות לרכז את כולם ופשוט ויתרו על הטקס
. חוץ מזה, שהתשלום הוא לכל ילד בנפרד, ויצא מאוד יקר. אני חושבת שהם שילמו 1350 ש"ח וכל מה שקיבלו בתמורה זה נקניקיות בלחמניות. את כל השאר הביאו בעצמם. לא יודעת על מקום אחר באזור.

אפרתש

New member
הבת שלי היתה ביומולדת במדינת הילדים

היא לא הוזמנה לשם, היא הזמינה את עצמה
היא היתה עם חבר במדינת הילדים, התקיים שם יומולדת, והילדה שלי הלכה והשיגה לעצמה כיבוד והפתעות של יומולדת. היא מאד שמחה, אני שמחתי לגלות שבתי בעלת בטחון עצמי ודואגת לעצמה, אבל אני חושבת שבעלי השמחה לא כלכך שמחו שהם מחלקים הפתעות גם לילדים זרים. להגנתי אומר שהיא היתה עם הורי החבר, אני לא הייתי מאפשרת לה לשנורר הפתעות של יומלדת זר. מצד שלישי - לא הוגן לקיים יומולדת בתוך הפעילות הרגילה של המקום. לילדים קטנים קשה להבין למה יש שם קבוצת ילדים שמקבלת עוגה והפתעות, והם לא מקבלים. לך תגיד לילד בן ארבע שאסור לו לקחת כוס מיץ מהשולחן המוצב שם.

ליצן

לעשות יום הולדת בבית זה אמנם כאב ראש, אבל לדעתי הילדים במדינת הגמדים קצת נאבדים. הבן שלי הוא בן 6 ועשינו לו יום הולדת לפני שבועיים עם מוקי הליצן - היה נהדר. הילדים התגלגלו מצחוק וממש נהנו. את עניין הבלגאן פתרנו בפשטות - במסיבה היחלדים קיבלו טרופית ולחמניה עם נקנקיה ואח"כ הביתה לקחו את העוגה הממתקים וכל שאר הבלגאן בהצלחה

למעלה