יום הולדת

s h o o s h a

New member
יום הולדת

הבת הגדולה שלי חוגגת מחר יומולדת. היא תהיה בת 18 איזה אושר שזכיתי לגדל ילדה לתפארת ולראותה חוגגת חי שנים. לראותה? לא ממש כי אנחנו "ברוגז" כבר הרבה מאד זמן היא כועסת (חלק מהכעס מוצדק) אבל גם שומרת .... (נעזוב זה) אז היא חוגגת עם יתר בני המשפחה ואני חוגגת לה מהצד שלחתי לה זר טוליפים מרהיב ביופיו צירפתי ברכה מרגשת והדמעות מכסות עכשיו את העיניים ומצעפות את המבט ... והקטנה שלי חוגגת יומיים אחריה יומולדת 10 אז את המסיבות מאחדים אז גם לה אני חוגגת מהצד לבונבונה שלי אז קניתי ושלחתי לה בובת חיבוקי כי היא מאד אוהבת בובות וגם בגלל הסמליות של הבובה (החיבוק) והדמעות ממשיכות ... יום הולדת יום הולדת יום הולדת הנה בא כי גדלתן כי גדלתן כי גדלתן בשנה יופי של שמח יש לי עכשיו בלב .......

רו נה

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב ורוב אושר לבנותיך../images/Emo20.gif

ולך - אשה יקרה, אין מילים...כואב. קחי חיבוק גדול.

תימניה

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב
שיום ההולדת הזה יאחד בינכם, שדמעות הכאב יהפכו לדמעות של שמחה.
שולחת
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך אני חולמת את החיוך שלך, חיים שלי חולמת שתמיד תחייך מה לא הייתי עושה בשבילך, חיים שלי כדי שממני אף פעם לא תלך

../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לאם ולבת...והכעס יחלוף ...רק סבלנות..

Lonely In Blue

New member
היום...

בין אתמול למחר... יום הולדת שמח לבנותיך
ולך... חיבוק ענק
ובואי אגלה לך רז... שיר הוא לא רק מילים... גם לא רק מנגינה... ולפעמים, המילים "גדולות" מדי, או "כבדות" מדי, או עצובות מדי... ואז עדיף לחפש מקלט בצילו של שיר...
קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר ....... לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן
(צוף פילוסוף) חיבוק ענק

blonda3

New member
אוי שושה....../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

רק עכשיו אני רואה. וזה היה אתמול. בטח היה לך יום מאד קשה..... להיות בברוגז עם הילדה. לא לחגוג איתה את יום הולדתה. לחגוג לה מהצד....ברררר.... ובגלה-לחגוג גם לבת הקטנה שלך מהצד..... יו. זה נשמע כלכך כלכך עצוב..... מקווה שתתגברי. מה אוכל לאחל לך? שבשנה הבאה אם לא השנה תתפייסי עם הגדולה ושתוכלו כולכן לחגוג ביחד.... מאד מאד כואב לי לקרוא. שיהיה במזל טוב לעתיד
נ.ב. אולי תשתפי? אולי תספרי לנו מה קרה ולמה הברוגז? אולי חברים פה יוכלו קצת לעזור?

blonda3

New member
מישהו שמע משושה?../images/Emo39.gif

מקוה ששלומה טוב... מאחלת לה ולבנותיה הרבה מזל טוב ושתדענה ימים של נחת של אושר ושל אהבה

למעלה