יום הולדת

יום הולדת

נתחיל בזה ששם המשתמש הוא של ביתי הבכורה, כך שאין לי ברירה ולהתשמש בו ועכשיו לעיקר, עוד חודש נחגוג לביתי הקטנה שנה,אנו רוצים לחגוג לה ושאלתי היא האם כדאי להזמין מפעילה\ליצנית לכל הילדים שיהיו, חברים ומשפחה, כשרף הגילאים מאוד שונה מ- שנה ועד 14 כ- 20 ילד , אשמח לקבל גם המלצות על מפעיל כזה באיזור ת"א ,

תעשי טובה ותחליפי שם וחתימה../images/Emo6.gif

זו מש לא בעיה לעשות זאת... טווח הגילאים שאת מציינת הוא רחב מאד. בדקי אם יש לך איזו שהיא קבוצה דומיננטית ולפי זה תחליטי. בני שנה ובני 14 לא יהנו מפעילות לבני 5...

מאיו

New member
בעיה ../images/Emo4.gif

אם המטרה היא יומולדת גיל שנה, אין צורך ביותר מעוגת יומולדת וכמה שירים. זה מספיק לכלת השמחה. השאלה היא מדוע את מזמינה כל כך הרבה אנשים? אם זהו מפגש משפחתי, תחשבי מה עושים בשאר המפגשים המשפחתיים? האם לא מספיקה ארוחה חגיגית? הילדים ה"קטנים" יכולים לשחק במשחקים שיש בבית, ובני העשרה יוכלו להעסיק את עצמם בדרכים אחרות. השבוע חגגנו שלוש (!!!) מסיבות יומולדת לבני, בן 4. למשפחה הכנו ארוחה חגיגית שבסופה שרנו שירי יומולדת, הרמנו אותו ואכלנו עוגה. למסיבה עם החברים הכנתי הפעלה אבל ראיתי כי הילדים ( 15 ילדים בגילאי שנה וחצי עד חמש וחצי) פשוט נכנסו לחדר המשחקים והעסיקו את עצמם כל כך יפה שהיה חבל לי "להפריע" להם אחד עם השני. כמובן ששרנו, הרמנו, הייתה עוגה ומתנות. אבל נראה היה לי כי כל עוד לא מתבקשת הפעלה, היא מיותרת.

irisgh

New member
את יכולה ליצור שם משתמש חדש

תחפשי תחת 'יציאה מהמערכת', 'החלפת שם משתמש'. את רואה דברים כאלה אצלך? ותצרי לעצמך שם. רק מה, ביתך עלולה להתחיל להשתמש בו

מסכימה עם מאיו

יותר מקובל להזמין מפעילים מבחוץ כשהילד יותר גדול וכשהמסיבה מיועדת בעיקר לילדים. את מתארת מעין ארוע משפחתי שבמקרה הוא יום הולדת. כמו שמאיו אמרה - לא בכל ארוע משפחתי מפעילים את הילדים וכו'.. אפשר פשוט להנות מהביחד, לפטפט וכו'.. והילדים ישתלבו. אם בכל זאת באר לך להכין משהו - הייתי עושה פינת יצירה עם צבעים, דבק, מדבקות, ניירות, נוצצים וכד'.. הגישה לשם תהיה חופשית, למי שמתחשק, מתי שמתחשק. זה יכול להתאים לכל הגילאים (כולל מבוגרים). אפשר להציע להם להכין לילדה ברכה / ציור ואח"כ למסגר את כל היצירות יחד. וזו מזכרת מקסימה. אם זה בבית הייתי נותנת להם גישה חופשית לחדר הילדים שיוכלו לשחק שם. אם זה בחוץ אפשר גם להכין בועות סבון ולחלק לכולם ומשחקים לחוץ כמו כדורים, צלחות מעופפות וכו'.. אבל שוב, כל זה לא הכרחי, גם ילדים נהנים גם מ"סתם" ביחד.

לאה_מ

New member
ואם את בכל זאת רוצה להזמין מישהו

מבחוץ - אולי משהו כללי יותר, כמו למשל מישהי שעושה איפור פנים/גוף לילדים וכד'.

למעלה