יום הולדת

אוריתי1

New member
יום הולדת

חייבת את עזרתם........ מה עושים עם ילדה שמפחדת לשבת על כסא על מנת שירימו אותה כנהוג בימי הולדת? האמא ביקשה את עזרתי במציאת רעיון אחר שבאמצעותו ניתן יהיה להרים את הילדה. מבחינתי זה ממש לא רלוונטי אם הילדה מפחדת.........ניסיתי להבין למה כל כך חשוב לאמא להרים את הילדה כ"נהוג" אבל לא ממש הצלחתי להבין. למרות זאת הבטחתי לעזור. חשבתי אולי להציע להרים את הילדה באמצעות מצנח צבעוני (כזה שמוכרים יחד עם ציוד של ג'ימבורי) ולהקפיץ אותה באויר. השאלה היא האם מצנח כזה מתאים לזה? במה ניתן להשתמש מלבד מצנח? אשמח לקבל רעיונות אורית

מאיגל

New member
בת כמה הילדה?

רעיון של ענתליה ביומולדת לגן בגיל 5-6 הילדים מטפסים על סולם, על כל שלב יש שלט קטן 1,2,3,4,5 והילדה יכולה לשבת על השלב האחרון או לפני כו.

anankachol

New member
בעזרת חישוק

אני לא חושבת שצריך להכריח את הילדה ולהרימה, אני הייתי מציעה להושיב אותה על כיסא, להניח חישוק סביב גופה, ומספר ילדים ירימו ויורידו את החישוק, וכל שאר הילדים יספרו. הילדים יהנו הילדה תהנה... ויום ההולדת יצליח. אבל כדאי שתאמרי לה לפני יום ההולדת שאת מתכוונת לעשות זאת, בכדי שלא תהיה לחוצה כל מהלך יום ההולדת. בהצלחה

אתיללה

New member
יום הולדת

אני חוגגת יום הולדת ללא הורים - וכל ילד מקבל את היחס האישי לו הוא זקוק מבלי שהורי הילדים ישרו לחץ הן על הילד הן על הצוות וקבוצת הגן. אגב צילום ילדים וכן צילום שלנו כגננות האם יש אישור לכך ? למרות שאני יודעת שיש להחתים את ההורים על טופס הסכמה לגבי צילום ילדם ומה לגבינו אנו והאם ההורים המצלמים והורים בכלל אינם מסכימים , שילדם יצולם ?

אכ123

New member
יום הולדת

באמת תמוה בעיני למה כל כך חשוב לאמא הרמת הילדה.... טוב ענית לה שתנסי לפתור את הבעיה. אני משתמשת במצנח רגיל כולם עוזרים בהרמה הילדים והמשפחה... וגם אם הילדה פוחדת גם מזה עושים בכאילו מרימים... היה לי את אותו מקרה השבוע . אגב אני מרימה עם המצנח מכיון שכל הילדים רצו להרים וכל יום הולדת היה ניגמר בבכי של כמה ילדים. וכך בעצם פתרתי גם את הבעיה הזו. כשאני מרימה בפעם האחרונה אני זורקת נצנצים הם מאוד אוהבים.

טלגל

New member
איך מרימים עם מצנח ילד יום-הולדת?

גם לי יש בעיה עם הרמת הילד כיון שכל הילדים רוצים להרים את ילד יום-ההולדת פתרתי זאת ע"י כך שאנו מרימים פעמיים את ילד יום- ההולדת. אבל הייתי שמחה לשמוע איך מרימים עם מצנח? תודה

אכ123

New member
הרמת הילד ביום ההולדת

מושיבים את הילד במרכז המצנח... וןאז מזמינים את כל הילדים, מטפלות אם המשפחה נמצאת אז גם.... ומרימים ... לא מרימים גבוה מידי כי זה די קשה... ובפעם האחרונה אני זורקת על הילד את הנצנצים . אגב הם גם מאוד נהנים לסובב אותו הם פשוט אוחזים והולכים לאותו כיוון והילד מאוד נהנה כמובן לשים ברקע שיר יום הולדת.

אריאללה

New member
להקפיץ ילדה על מצנח

נראה לי זהה להרמה על כסא ואפילו מפחיד יותר... סביר להניח שהילדה חוששת מאובדן שליטה (או סתם מהגובה....
) אני הייתי מנסה לשכנע את האמא שהיום הזה שייך לבת שלה וכדאי לאפשר לה להחליט מה היא רוצה (או לא רוצה) לעשות בו. אולי אפשר להרים בכאילו או להרים על הכסא את הבובה האהובה עליה? בהצלחה...

חניני

New member
יום הולדת ובחירה

אפשר לתת לילדה לבחור...יש מספיק רעיונות של מה עושים ביום הולדת.... ולכבד את הבחירה שלה עם כל הכבוד לאם.....
אהבתי את הרעיון של הסולם הוא ממחיש נהדר את הגדילה...ועלו פה עוד רעיונות נהדרים... גם אני לא הייתי מקפיצה אותה...

אירית י

New member
אכ לא כתבה שהיא מקפיצה עם המצנח

היא כתבה שהיא מרימה
אני אספר לכם איך אני עשיתי זאת בעבר. ילד יום ההולדת יושב במרכז המצנח, ברקע מתנגן השיר של ארנה ומשה דץ "למי יש יום הולדת". כשהם שרים בקלטת "לי, לי, לי" הילדים קוראים בקול את שמו של ילד יום ההולדת. כשמגיעים לקטע ה"הרמה", זה ממש לא "הרמה" כמו שאתן מדמיינות, מרימים כל כך מעט, אולי 10 ס"מ מעל הרצפה, הילד רק מרגיש טיפה באויר. וזה לא מפחיד ולא מסוכן כלל. זריקת הנצנצים נפלאה ומוסיפה המון חגיגיות. אני עשיתי דבר שונה עם נצנצים. יצרתי שביל שבו פיזרתי את הנצנצים, הילדים עברו בשביל וברכו או חיבקו את ילד יום ההולדת.

קדן

New member
רעיון הנצנצים כשביל מקסים בעיניי.

אצלי כאשר הילד פוחד מהרמה ההורה פשוט מרים אותו על הידיים ומעלה כמספר השנים. וביננו גם אני מתתי מפחד כשהרימו אותי לפני מליון שנה ב בחתונה , זה לא מוכר לכן בנות ?

לא, מה זה?

חשבתי אולי להציע להרים את הילדה באמצעות מצנח צבעוני (כזה שמוכרים יחד עם ציוד של ג'ימבורי) ולהקפיץ אותה באויר.

למעלה