יום הולדת

יום הולדת

פתחתי גן באפריל, ועכשיו אני צריכה לעשות יום הולדת לשני ילדים )כל אחד בנפרד). איך לעשות יום הולדת אין לי בעיה, אבל אני לא יודעת מה לבקש מההורים מלבד העוגה, פרחים והפתעות לילדים. מה נהוג אצלכן? האם תוכלנה לשתף אותי? אשמחת מאוד אם תעננה לי במהירות. תודה אורנה

יעלים

New member
אצלי בגן

ההורים מביאים גם זר לראש, בדרך כלל יום ההולדת נושק לשעת צהרים (אילוצי מנגנת שמגיעה ליום ההולדת) ואז ההורים מביאים גם בורקסים או פיצות או פיתה עם חומוס וכמובן מביאים ממתקים (במבה, ביגלה, מרשמלו, ופלים וכ"ו) אצלנו יש גם החלפת מתנות, כלומר גם הילד מביא מתנה לגן והוא גם מקבל מתנה.(המתנה לגן מתואמת כך שאין כפילויות)

יעלים

New member
אני בגן פרטי ואפשר לבקש

להסביר שזה חלק מהחגיגה, דברך כלל אין בעיות רוב ההורים מביאים מתנות בשמחה (לא צריך לבקש משהו שעולה הרבה אני החלטתי עד 30 ש"ח ומהורים שאני יודעת שיש בעיה כלכלית אני קונה מהספק שלי שהוא יותר זול וככך אין בעיה)

הי! אני מבקשת: בלונים, הפתעות לילדי

או שקיות יום הולדת. ארוחת יום הולדת (אני מעדיפה לא ממתקים, לשיקולך) אפשר תמונות של הילד מינקותו ועד עתה. בהצלחה!!!

יעלים

New member
כך גם אני הנה רשימה:

2 מפות חד פעמיות, צלחות חד פעמיות, הפתעות לילדי הגן, מתנה לגן, עוגת יום הולדת +נרות, זר לראש, בלונים - יום לפני, ממתקים, בורקסים/פיצה/פיתה עם חומוס

מאיגל

New member
אני בגן עירוני ולא מבקשת הרבה

עוגת יומולדת,מפיות, תרכיז מיץ ממתוק,2 חטיפי במבה, בייגלה, 2-3 תמונות של הילד מינקותו והפתעות לילדים. בסוף הדף אני כותבת ניתן להוסיף כיבוד לפי רצונכם. (ומנסיון מביאים בשפע) הילדים אצלי הם בני 3-4.5 ומספיק להם בצלחת כריך, עוגה, וקצת חטיפים. ואפילו משאירים. הילדה שלי בגן פרטי והוצאתי ליום ההולדת שלה בין 80 למאה שקל, ללא הצדקה, רשימה של מלא ממתקים, כשהילדים פספוסים ואוכלים מעט. אבל אם משאירים להורים אופציה, הם תמיד מביאים מרצונם. בגן עירוני אנו גובים כסף להזנה כך שאי אפשר לא להגיש לילדים כריכים ביום הולדת. גם בגן פרטי גובים המון אבל לא מזכירים את זה.

קרני12

New member
והרשימה שלי

עוגה, נרות,וופלים, במבה, טופי/מרשמלו, צ'יפס/אפרופו. אם הגן שלך הוא של פעוטות ויש לך ילדים בני 2 היתי נזהרת מחטיפים מסוימים כמו ביסלי. אני יודעת שנותנים לילדים בבית ביסלי וגם אני נותנת לילדי הפרטיים, אבל מתוך ניסיון תמיד יהיה ילד שלא ילעס את זה מספיק טוב או יהיה מוסח ואז מתחיל השיעול וההקאה ואני לא רוצה להרחיק למקרים יותר חמורים. אז קחי זאת לתשומת הלב

שיר10000

New member
אני מזמינה מההורים...

אני מפעילה את היום הולדת ללא מנגנת ומזמינה מההורים: כיבוד- ממתקים, פטל-תרכיז, כוסות וצלחות-חד פעמי , זר , עוגה, נרות, מפיות ותמונות של הילד. חשוב לציין אלו ממתקים ומה הכמות. זאת לא עשיתי בשנים עברו ואעשה השנה.

אצלי אני מפעילה את היום הולדת לבד

פעם היתה לי מנגנת ולפי הקלטת שלה אני עורכת יום הולדת (ההורים רוקדים עם הילד ונהנים) אני מבקשת: מס' הפתעות לפי מס' הילדים (מינימום 4 ש"ח להפתעה) בלונים ממתקים לפי רשימה שלי מפיות צלחות חד פעמיות עוגה והילד מקבל מאיתנו מתנה והוא נותן הפתעות לכל הילדים.

ליאת77

New member
יומולדת

הי כשאני עורכת יומולדת בגני, אני נוהגת לחלק להורים דף ובו אני מפרטת מה עליהם לשלוח. הרשימה קבועה ושווה לכל נפש ולהלן הדוגמה (לקבוצה של 20 ילדים): שם הילד/ה: תאריך המסיבה: שעה: מה להביא? 5 תמונות של הילדה בגילים שונים (ללוח יומולדת) חב' נרות יומולדת 20 הפתעות 20 כוסות+צלחות חד-פעמיות 2 מפות חד פעמיות חב' מפיות נייר חב' בלונים מתנה לגן: (לפי החלטתך) כיבוד: עוגה 4 חב' אפרופו 4חב' במבה 2 חב' בייגלה 4 חב' ביסלי 2 חב' מרשמלו או עדשים או נחשים 2 חב' וופלים מצופים 4 בקבוקי מיץ תפוזים או ענבים. ***יש להביא את כל הדברים שברשימה הנ"ל יום לפני המסיבה וביום המסיבה- רק את העוגה. זוהי רק דוגמה, אבל מניסיון, כשהכל קבוע וידוע מראש ההתארגנות פשוטה וקלה. מה גם שהגיוון בממתקים, מאפשר לערוך צלחת ממתקים מגוונת וצבעונית...

למעלה