יום הולדת!!!!!!!!!

יום הולדת!!!!!!!!!

אני אמא לילד ראשון. השבוע מלאו לו שנתיים ואני מעוניינת לחגוג לו בבית. אני רוצה להזמין מפחה וחברים ולהם יש ילדים בסביבות הגילאים שנתיים עד שלו וחצי. מה ניתן לעשות, רעיונות להפעלה, לא מסובכים. אולי אופי מסיבה. אשמח אם תעזרו לי עם רעיונות רק לא להביא משהו חיצוני , ניראה לי כי העלות תהיה גבוהה מידי. תודה מראש לכל העונים

iris and ben

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif ורעיונות להפעלת יום הו

בפורום הסמוך-להיות הורים, משתתפת בשם שרהודיה כתבה על יום ההולדת שהיא ערכה לבת שלה-אני אהבתי את הרעיון, היא עשתה יום הולדת כשהנושא היה רכבות, היא אפתה עוגה בצורת רכבת והקריאה לילדים סיפור "ברכבת יושבת ארנבת" והיא הפעילה עם מס' משחקים... את יכולה לעשות יום הולדת יצירתי....-לעשות בצק (פליידו) יחד עם הילדים (אני יכולה לתת לך מתכון אם את רוצה) הילדים יכולים לשחק עם זה ואח"כ לקחת הביתה, בנוסף את יכולה לעשות עוגות אישיות (קפקייק) ולצםות בקרם וכל ילד יקשט את שלו בסוכריות צבעוניות. אם יש לך גינה או מקום בחוץ בו את יכולה לעשות יום הולדת-את יכולה לעשות מסיבת מים: למלא בריכה קטנה במים, להפעיל ממטרה, לקנות אקדחי מיים ובועות סבון....הילדים יבוא עם בגדי ים, את יכולה לעשות עוגת בריכה ולחלק ארטיקים.... עוד רעיונות? רק תגידי.

לאה_מ

New member
../images/Emo45.gif רעיונות מעולים!

ואפשר גם: להמחיז סיפור ("מעשה בחמישה בלונים", למשל, מצויין לגיל הזה) ואחר כך לעשות להם פעילות שקשורה אליו (למשל, קישוטי בלונים, אם אתם יודעים לקפל בלונים ארוכים בצורות זה גם יכול להיות נחמד כתוספת). לארגן מוסיקה וריקודים (אם יש מישהו שמנגן באקורדיאון או גיטרה - מה טוב, אבל גם מוסיקה מוקלטת הולכת מצויין). להביא מצנח (כמו שמתשמשים בג'ימבורי) ולעשות פעילות סביב המצנח. מזל טוב

קיפול בלונים ארוכים היה אצלנו להיט!

ניפחנו בלונים ארוכים בצבעים שונים מראש. באירוע עצמו חילקנו לכל אחד בלון (גם למבוגרים) עם דף הוראות איך ליצור כלב (נחשב לאחת היצירות הקלות יותר עם בלונים) המלווה בתמונות (אם זה רלוונטי אחפש לך את הקובץ הזה). כולם נהנו. אזהרה קטנה- המון בלונים התפוצצו- מה שגרר צחוקים אדירים אצלנו אבל צריך לקחת בחשבון שיש פעוטות שעלולים להבהל. גם הרעיון של לאה של קישוטי בלונים היה להיט היסטרי בין הילדים. הכנו מחומר פלסטי שנמכר כמו גליונות בריסטול (לא מכירה את השם) רגליים לבלון. באמצע חתכנו צורת X בעזרת מספריים והכנסנו פנימה את קצה הבלון שנופח מראש. כך בעצם הבלון עומד יפה על הרצפה וקל לקשט אותו עם מדבקות/טושים וכד'. רעיון נוסף- לקחנו שקית כהה ושמנו בתוכה חפץ. כל ילד הכניס יד לשקית וניסה לנחש מהו החפץ. התאמנו את החפץ לגיל הילד. לבן השנתיים הכנסנו בננה, לילדי בי"ס יסודי הכנסנו מאפרה, מכסה של קומקום וכד'.

האם יש לך אפשרות לומר לי

מהיכן אני יכולה להשיג דף הסבר ליצירת כלב או כל דר אחר מבלונים????????? אשמח מאוד

אם תעשי חיפוש במנוע חיפוש כמו

google, תמצאי המון דפים באנגלית המלווים בהוראות + תמונות. אני מצרפת לך את הדף שאנחנו הכנו.

אפרתש

New member
נהדר! לגבי היום-מים ../images/Emo110.gif

איך עושים עוגת בריכה? יש איזה ג'לי כחול? אימצתי בחום את אקדחי המים והבועות סבון. יש לך עוד רעיונות? (אצלנו יהיו ילדים בני שנתיים עד שלוש).

נעה גל

New member
עוגת בריכה - אני עשיתי!

לפי הדוגמא שמופיעה בספר "עוגות יום הולדת" של ג'וזי מנדלסון. אין ג'לי ירוק/כחול, אבל, אפשר להכין ג'לי שקוף מג'לטין ולהוסיף לו צבע מאכל ירוק או כחול +סוכר וקצת ת.וניל ואז לקבל ג'לי בצבע של מים. העוגה יצאה מקסימה ואף אחד לא הסכים לאכול אותה. הג'לי הכחול/ירוק די דוחה. מכיוון שתחושות הגועל עלו בי כבר שהכנתי את העוגה, במקביל אליה הכנתי כדורי שוקולד - אז הילדים אכלו כדורי שוקולד וחלקים נבחרים מעוגת הבריכה.

תודה רבה

מאוד שמחתי על התשובה אנסה לעשות משהו נחמד אשמח לעוד רעיונות תודה רבה רבה

למעלה