יום הולדת

יום הולדת

היתכן???? כבר עברו שנתיים???? אני עוד זוכרת... היא בת שנתיים הילדה והיא כבר כל כך שובבה... איך שהזמן רץ... אני אהיה פחות מגיל שלושים וכבר אמא לשלושה ילדים... לאן נעלמו לי השנים? אני יושבת ומסתכלת על הקטנה האם זה באמת יכול להיות שאת כל הקסם הזה אני יצרתי? היא כבר בת שנתיים הקטנה... וכבר כל כך שובבה...

אני ראשונההההההה........היום יום הולדת!

מזל טוב!!!!!!!!!! חיבוקים ונשיקות והמון איחולים של מזל טוב. יה איזה גיל מקסים זה... בעצם עם אמא כמוך... אני חושבת שלא. מסכנה ילדתך... סתםםםםםםם אני מתה עלייך. מלאנ`תלפים מזל טוב לקטנה. אוהבת אותך ואת כל מה שמתחבר אלייך, אלת האהבה. ``.. היא הילדה הכי יפה בגן...`` ועוד אחד: היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לקטנה של ליהי

לי28

New member
יפה שליייייייי

בת שנתיים המקסימה שלך... מזל טוב המון המון אושר... תני לה נשיקה אחת גדולה ממני ועוד המון המון נשיקות קטנות... אמא בגיל שלושים לשלושה ילדים...מדהים תראי איזה יופי תסתכלי על זה השנים לא נעלמו לך הם פשוט מסבירים לך פנים מראים לך את ההמשכיות שלנו את ההמשכיות שבנו... כן יפה שלי את כל הקסם הזה את יצרת את ובן זוגך - פלאי הטבע - שלא יחסרו באף בית בישראל. אוהבת את כולכם המון המון לי28

דיןדון*

New member
מזל טוב לנסיכה הקטנההההה

אומנם אנחנו באמת לא מכירים אבל הרגשתי צורך לומר ולאחל המון המון מזל טוב ומכוון שהקטנה הפכה כבר גדולה אפשר להתחיל ולתכנן את היצירה הבאה כך שבעוד שנתיים תוכלי לשוב ולספר איך השנים נעלמו ועל יצירת המופת הקטנה והחדשה שהצטרפה למשפחה ממני אלייך ואל הנסיכה הקטנה דיןדון

למעלה