יום הולדת

רונית361

New member
יום הולדת

בוקר טוב וחג שמח לכולם!!!! אני מחפשת רעיון למתנה לבעלי שיהיה בן 34 השנה... אזלו לי כבר הרעיונות...אשמח לשמוע מכם רעיונות למתנות...חשבתי לקנות לו 34 מתנות שונות...דברים קטנים אך שימושיים, מישהו שמע על אופנים מתקפלות?? אשמח לשמוע מכם..תודה!

KarinDi

New member
מזל טוב!

אכן מתנות לגברים זה נושא כאוב ובעייתי... אופניים מתקפלים- פטנט די מגניב, שווה לתת לו לנסות קודם, כי זה לא ממש כמו אפניים רגילים ולא לכולם זה נוח. אם את הולכת על זה אפשר להוסיף קסדה ויש לך מתנה ממש מקסימה... אם את רוצה 34 מתנות: 1. קודם כל הייתי משלבת בזה גם בילויים ותוכניות ולא רק מתנות, כמו למשל: ארוחת בוקר, חברים, בירה, שנ"צ ועוד (אני עשיתי לבעלי מתנה לפי הא'-ב' בסגנון) 2. ללכת לחנויות של הכל בשני שקל ולמצוא בערך 10 מתנות ממש קטנות וסמליות: קלפים, מגנט למקרר, מסגרת לתמונה, לוח שעם פצפון 3. להחליט על 2-3 מתנות גדולות יותר, כמו אפניים מתקפלים, נעלי בית, פיג'מה, סנדלים, פק"ל קפה, מכונת קפה, משחק פלייסטיישן וכן הלאה 4. ועוד כמה מתנות בינוניות: בוקסר עם כיתוב מצחיק, ספל מפנק לקפה, קפה איכותי למכונה שאולי קנית קודם, פד לעכבר של המחשב... זה הכיוון?

רונית361

New member
....

תודה רבה, נושא מתיש בהחלט...בקשר לאופניים את ממש צודקת לא חשבתי על זה בכלל...אני ארד מזה. אנ בהחלט חושבת לקנות 34 מתנות אני אכתוב לך כמה מהם ואז אולי תוכלי לסייע לי לחפש עוד כמה רעיונות אם תוכלי.. ( ארגז כלי עבודה, טרנינג, שעון, משחק לפלייסטיישן, כרטיס גירוד, ארנק, גרבים, תמונה שלי ושלו,ספר, חולצה, כיפה, חגורה, כיסוי להגה, ריח לאוטו, אפטרשייב, מברשת לסבן את הגב וכו'...וכמובן להוציא אותו למסעדה ובילוי כלשהו... איך זה נשמע לבנתיים? יש לנו חנות שיש שם ממש רעיונות מדהימים שאני יכולה לחפש שם כל מיני פטנטים, סימנייה לספר.. חשבתי לפזר את המתנות ולהחביא אותם בכל מיני מקומות.. ---- אוווו משהו אחר לרכז לו מתנות לפי ברכות לדו'...אושר והנאה- משחק פלייסטיישן, ספר וכו'.. נחת- ריפוד לאוטו, תמונה של הקטנטנה מזל- כרטיס גירוד.. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות...תודה!

KarinDi

New member
עוד...

קודם כל נראה לי שאת ממש בכיוון, יש לך המון רעיונות מעולים! את יכולה לעשות שילוב של שני הרעיונות שהצעת: לחבר כל כמה מתנות יחד לברכה (נחת, מזל, שימושי וכו') ולהחביא ברחבי הבית. להחביא 34 מתנות יכול להיות מאוד קשה. אבל תדאגי למספר את המתנות, שהוא ישים לב שיש באמת 34. את יכולה לכוון אותו באמצעות רמזים (מעין "חפש את המטמון") או פשוט לתת לו לגלות בכל רגע הפתעה חדשה... עוד רעיונות למתנות: מחזיק מפתחות עם מקום לתמונה, כוס תרמית לנסיעות, ספר מפות לרכב, "סתם" ספר, מאכל שהוא אוהב במיוחד, סנדוויצ' מפנק לעבודה, מכשיר שעושה "נעים" בגב, שמיכת טלוויזיה, בקבוק יין, כפכפים, נעלי בית, פנקס עם עט, משחק מחשבה/קלפים (יש משחקי אימון לחיים, כמו "לצאת מהקופסה"), פד לעכבר, דיסק לאוטו....

למעלה