יום הולדת

funky n

New member
יום הולדת

היום יום הולדת ל... גיפטוש.. חג לה שמח וזר לה פורח
גיפטוש מאחלת לך יומולדת שמח ,שנה נהדרת.. אושר,הצלחה המון חיבוקים
ועד מיליון ואחת
ממני

sivosh

New member
גפיטוש! קולולולולולולולולו

מזל טוב מתוקה!!!
שיהיה המון הצלחה, אושר ובריאות! ומקווה שיהיה לך יומולדת שמח, יא זקנה שכמותך

funky n

New member
חח זה לא חתונה

ומי שמדברת על זקנות /tapuzforum/images/emo3.gif הזקנה הראשית חיחי

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo171.gif

אמן על כל הברכות והאיחולים.
אומנם אני הזדקנתי בעוד שנה אך אני שמחה שזכרוני עדיין לא בוגד בי.
תודה לך יקירתי, אוהבת.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo13.gifלא שכחתי

תיכננתי להגיב לך בסוף [את התחלת אני מסיימת
]. ראי למטה.

morib17

New member
../images/Emo13.gifגיפטוש מתוקה!!../images/Emo13.gif

אומנם קצת מאוחר אבל לא נורא. . אני רוצה לאחל לך המון אושר ובריאות והרבה הרבה שמחה... רוצה לאחל לך שיהיה לך בעז"ה הכי טוב שאפשר.. שולחת לך המון חיבוקים!!
מזל טוב!!

באיחור קל אבל מכל הלב...

המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב!! מאחלת לך את כל מה שתרצי לעצמך ועוד המון יותר!!! אמנם אני מכירה אותך רק דרך המקשים,אבל קל לזהות באיזה אדם מדהים מדובר!! הלוואי וחייך יהיו מלאים בבריאות ואושר עילאי,ושמחת חיים בלתי נדלית. שהעולם יחזיר לך אהבה וחיוכים כמו שאת מקרינה על סובבייך!! באהבה רבה,אני.

eshkolit32

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב גיפטוש!../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ויום הולדת שמח ! מאחלת לך שאת כל מה שאת מעניקה תקבלי גם בחזרה ממקומות אחרים במהלך החיים. תמשיכי להיות מי שאת ואת מה כל היופי שיש בך תטפחי ותאהבי.
בחרת לעצמך ניק שמתאר אותך הכי מדויק שאפשר.
סליחה על האיחור.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo140.gifתודה לך.

ריגשת אותי עם הברכה שלך. ובהזדמנות הזאת, תודה על כל מה שלימדת אותי מאז שהכרתי אותך. אני חייבת לך המון!

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולם../images/Emo140.gif

אני אומנם לא חגגתי אתמול כי זהו יום ההולדת הלועזי שלי ואני חוגגת בעברי אבל ממש התרגשתי לקרוא את הברכות שלכם. אני בת 17. גיל נחמד הייתי אומרת...
אני מקווה שהשנה הבאה באמת תהיה טובה בשבילי, אני הכי צריכה טוב בתקופה הקרובה ויש לי כמה החלטות שאמורות לקבוע את השנה הבאה ואני מקווה להחליט נכון.
תודה מיוחדת לפאנקיפישית שלא שכחה אותי ופתחה את השירשור הנ''ל. פאנקית, תודה ענקית
ותודה לכם מעומק הלב. ריגשתם אותי.

למעלה