יום הולדת

אורטלאי

New member
יום הולדת ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לילד שלי חודש הבא יש יום הולדת שנה אנחנו חוגגים לו בגינה עם חברים ומשפחה יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות לילדים בגילאים האלה?

נעה גל

New member
מה הרכב הגילאים שעליו את מדברת?

האם כל הילדים יהיו בסביבות גיל שנה, או שאולי יהיו ילדים גדולים יותר? האם יש לכם גינה בבית? או שאתם גרים בדירה? אם אתם גרים בדירה, את רוצה לערוך את היום הולדת בתוך הבית, או שבא בחשבון גם לצאת עם כולם?

אורטלאי

New member
../images/Emo151.gif

רוב הילדים יהיו בניאותו גיל, אנחנו גרים בדירה ואים מספיק מקום לעשותאת המסיבה בבית ולכן אנחנו נעשה אותה בחוץ בגינה

נעה גל

New member
אז יחסית יש לך עבודה קלה...

אני הייתי דואגת להוריד לגינה אוהל עם כדורים, מנהרה כזו שאפשר לעבור דרכה, מגלשה קטנה, בריכת מים קטנה, פוף או שניים, כדורים גדולים יותר, חישוקים (אני מניחה שאין לך את כל הדברים האלה בבית - צריך לאסוף אותם מחברים שיש להם גינות). לסדר שמיכות על הדשא, כיבוד ומוסיקה. זה כבר יעשה את שלו. ילדים בגיל שנה הם סקרניים טבעיים ובדל סיגריה בחול יכול לענין אותם שעות רבות
לכן, לדעתי לא צריך להכין להם פעילות מאורגנת (גם ככה... כמה יכולים באמת להשתתף במשהו מאורגן?) אם את לא יכולה לארגן בעצמך את כל הדברים הללו, נדמה לי שבפורום להיות הורים מישהי סיפרה שהיא שכרה לכמה שעות ציוד ג´ימבורי ב-150-200 ש"ח. זה כבר יעשה את כל העבודה...

למעלה