יום הולדת...

Gum Cigarettes

New member
יום הולדת... ../images/Emo65.gif

עידכון יום הולדת אז.. כבר 9 שעות יום הולדת, ואף אחד עוד לא מת. או לפחות אני לא יודעת שמת. מצד שני, כל הלילה הרוח עשתה *ווואו* בחלון שלי. ובחוץ יש את הסימן הראשון לאפוקליפסה, אבל יכול לההיות שזה רק בגלל המלחמה (או שגם היא באשמת יום ההולדת שלי?)... ולא משנה שישנתי רק 3 שעות וגם זה אחרי 6 כוסיות של משהו בטעם סירופ כלשהו ומשהו כמו 20 סיגריות. ממ.. כואב לי הראש. או, והם באו השנה (שוב).. מדהים הא? עיקביים נורא אלה. *בטי רועדת מול המחשב אבל לא יכולה לצאת מהחדר כי בחוץ יש משהו רע והיא פחדנית*. אבל לא, אני לא רק מתלוננת! כי שומדבר רע עוד לא קרה (*חושבת*), טוב אולי אחד (*ואולי לא?*). ממ... אף אחד עוד לא מת. ואחרי שיעבור לי היומולדת והעולם יהיה מקום בטוח יותר לחיות בו, אני אכתוב כאן את מה שקרה לי בלילה אתמול (לא נשמע הכי טוב), יתאים לפה. יומולדת שמח... יומולדת שמח... לי...

Gum Cigarettes

New member
ממ!

עידכון יום הולדת הרגע גיליתי שיש בלון באייסיי שלי. כן אני לא מטומטמת, אני יודעת שזה קורה (מישהו קרא את "זה"?) בימי הולדת של אנשים... אמ, אלי דדון, ראש המועצה שלנו התקשר אלי עכשיו, וביקש את הטלפון של אמא שלי (זה כמו לצפות בסרט אימה, רק שאני בתוך הסרט).

Gum Cigarettes

New member
אני מפחדת.

האסון יומולדת שלי עדיין לא קרה, או שכן וני לא יודעת עדיין.. נו כבר, שיקרה ונגמור עם זה....
שונאת ימי הולדת..

I am a freak

New member
אני לא יודע מה קרה לך.....

יום הולדת אמור להיות היום הכי שמח ומאושר שבן אדם יכול לחוות.... יש לך אשליות בעיות....חיחיח.... תטלפי בזה...
*ההודעה נכתבה בצחוק, אין לקחת כל חלק שלה ברצינות* *כל הזכויות שמורות לי....* יום טוב,

למעלה