אוהבת..
ציינו 59 דברים שאתם אוהבים בארץ: 1.הדגל 2.ההמנון 3.האנשים 4.הפלאפל 5.מזוזה 6.שכל העולם מנשק את המזוזה 7.התור בקופ"ח שאף פעם לא נגמר 8.השפה שלנו-הכי יפה בעולם 9.ירושלים 10.המדינה שלנו היא המדהימה ביותר.כמה שהיא קטנה-ככה כולם רוצים בעלות עלייה 11.שיש פה ריב על כל סנטימטר של אדמה 12.הישראליות 13.הצפון-פשוט יפה שם וקר שםםםםם(קור=כייף!!) 14.שהיא מאוד קטנה וכל העולם כבר שמע עלייה 15.המוזיקה שלנו 16.חומוס ישראלי 17.שלא פותחים חנויות בימי אבל לאומיים 18.שמוכרים פטישים וספריי שלג ביומעצמאות 19.שנהגי מוניות לא סותמים את הפה לשנייה 20.הצבא שלנו 21.הגאווה הלאומית שלנו 22.שעברנו כל כך הרבה דברים ואנחנו עוד כאן 23.שהמדינה שלנו קיימת 59 שנה ומתנהלת כמו כל מדינה וותיקה אחרת 24.שזה סעיף 24 25.שכותבים פה בכמה שפות בשביל אחרים
26.אני אוהבת שמתקנים על טעות כתיב באנגלית אבל לא יודעים לדבר בעברית.. 27.את הספר הקטנטן שקוראים לו תהלים 28.את התנ"ך 29.את הצמרמורת הקולקטיבית בצפירה 30.ובשירת ההמנון 31.מדינה מפותחת 32.מדינה שהצבא בה הוא חובה 33.הבקבוקי מים שלנו(של נביעות ומי עדן)כי פה הם הכי חמודים!! 34.המדינה היחידה שבה הארץ והדת באות ביחד-הדגל הוא גם סימן הדת שלנו 35.הסמלים שלנו-מגנדוד,מנורה. 36.החנוכייה בחנוכה והסופגניות 37.הסוכה בסוכות 38.החופש בחגים 39.סדר פסח וההגדה 40.כמעט כל עם שקיים נתן פה את חותמו(קיבוץ גלויות מטורף!!) 41.שירושלים קדושה ל3 הדתות המרכזיות-והיא שלנו!! 42.שהיו לנו יותר מלחמות יותר ממדינות ענקיות ושרדנו אחריהן 43.את היהודים 44.אנשים שהולכים עם שרשרת מגן דוד(זה מעלה ל חיוך!) 45.שאין כמו בארץ 46.שאם אנחנו נוסעים לאילת חם בטירוף,אם נוסעים לב"ש חם בטירוף ואם אנחנו במרכז אז זה משתנה לסירוגין 47.שיש לנו את מגדלי עזריאלי!! 48.יש לנו מלונות שנקראים "דייויד אינטרקונטיננטל"ואני יודעת גם להגיד וגם לכתוב את זה!! 49.שאם נגיד לבן אדם ממוצע מה זה שח-רחוק לא ידעו לענות לי אבל אם נשאל מה זה טלפון...יענו! 50.שאנחנו מתפארים בשפה שלנו אבל כמעט כולם עושים בה טעויות כתיב או דיבור 51.שאני כבר ב51 ועדיין יש לי מה לכתוב 52.שיש פה את "סקרים ושאלונים" 53.פה המשפחה שלי והחברים שלי נמצאים 54.ציניות ישראלית 55.אהבה בלתי נלאית להנחות,מבצעים וכד' 56.האנשים המצחיקים שפה 57.החוכמה היהודית 58.כושר ההישרדות 59.שאין לנו ארץ אחרת,באמת שאין!!
ציינו 59 דברים שאתם אוהבים בארץ: 1.הדגל 2.ההמנון 3.האנשים 4.הפלאפל 5.מזוזה 6.שכל העולם מנשק את המזוזה 7.התור בקופ"ח שאף פעם לא נגמר 8.השפה שלנו-הכי יפה בעולם 9.ירושלים 10.המדינה שלנו היא המדהימה ביותר.כמה שהיא קטנה-ככה כולם רוצים בעלות עלייה 11.שיש פה ריב על כל סנטימטר של אדמה 12.הישראליות 13.הצפון-פשוט יפה שם וקר שםםםםם(קור=כייף!!) 14.שהיא מאוד קטנה וכל העולם כבר שמע עלייה 15.המוזיקה שלנו 16.חומוס ישראלי 17.שלא פותחים חנויות בימי אבל לאומיים 18.שמוכרים פטישים וספריי שלג ביומעצמאות 19.שנהגי מוניות לא סותמים את הפה לשנייה 20.הצבא שלנו 21.הגאווה הלאומית שלנו 22.שעברנו כל כך הרבה דברים ואנחנו עוד כאן 23.שהמדינה שלנו קיימת 59 שנה ומתנהלת כמו כל מדינה וותיקה אחרת 24.שזה סעיף 24 25.שכותבים פה בכמה שפות בשביל אחרים