יום הולדת 53...

יום הולדת 53...

אמי נפטרה לפני 8 חודשים והיום יש לה יום הולדת 53... בבוקר הלכתי לבית העלמין והבאתי לה פרחים ואיחלתי לה מזל טוב. פשוט רציתי לשבת ליד המצבה ולא לזוז משם.. ורק חשבתי שהיא הייתה צריכה להיות פה ולחגוג את יום הולדתה והלילה שבו היא נפטרה (מדום לב) לא היה אמור לקרות בכלל אבל כשחוזרים הביתה כמו כל יום חדש, המציאות התפוצצה לי מול הפנים.... ולחשוב שכל שנה עוברים את זה, איך אפשר בכלל להתמודד עם זה?!?!

libi4

New member
קשה מאוד לחגוג כך יומולדת../images/Emo213.gif

אבל גמאני חגגתי לה כך...ופשוט מקסים שאנו זוכרות זאת וזה עושה להן טוב בנשמה... מזל טוב!

Hip יחקרה

עם הזמן לומדים לחיות את המציאות החדשה, ולומדים להתמודד בדרכים שונות. וזה אפשרי, גם אם זה לא נראה כך... איתך

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif

HIPo, אני מסכימה עם איחוד. לומדים להתמודד עם המציאות החדשה עד כמה שהיא מכאיבה. אני מאחלת לך רק טוב!!!

אנחנו מתמודדים עם זה בהליכה

למסעדה כל המשפחה הרחבה אנחנו האחים שלי והדוד שלי מצד אמא והילדים שלו.

תודה לכולכן...!!! ../images/Emo23.gif

עוד חודש ביום הולדת שלי אני "אבכה" לכן שפעם ראשונה אמא לא תחגוג איתי... וזה עוד מציאות חדשה שאצטרך להתמודד איתה, מן ציוני דרך בחיים..

גם אימי מתה בשנתה ה-53 ...

גיל כל כך צעיר, במיוחד אחרי כל כך הרבה שנות מחלה. כואב. באשר להתמודדות - את עדיין בשנה הראשונה, זה הזמן לכאוב ולהתאבל ולתת לרגשות לעלות. יהיה לך מספיק זמן להתמודד ... כל החיים. רק אופי ההתמודדות ישתנה. אנחנו כאן בשבילך ...

למעלה