יום הולדת 4 בגן+עוגה

יום הולדת 4 בגן+עוגה

היי, אורחת פה בפורום, זקוקה לעזרתכם. בתי חוגגת יום הולדת ארבע בגן. ורציתי לעשות לה עוגה מיוחדת ומקושטת לגן, רק שתהיה קלה להכנה. אשמח לרעיונות. ולגבי הפעלה קצרה בגן (שלא מבוססת על סיפורים), אם יש הצעות מגניבות, אשמח. תודה לכם.

xxss1

New member
מזל טוב

בעלי הולך להכין ליום הולדת של הבן הגדול(3) עוגת שוקולד בגביעי גלידה של קרין גורן.

יש בבלוג של ניקי ב

זה דוקא לא אמור להיות מסובך - בלילה של עוגה רגילה, שופכים לתוך גביעי גלידה עם תחתית שטוחה, יוצא כמו מין מאפין כזה שגם המנג'ט שלו אכיל
אפשר לשלב את זה בפעילות מלכלכת משהו, ולתת לילדים לקשט לבד

עשיתי לעומר ליומולדת שנתיים

לפי המתכון של קרין גורן ... לא מסובך בכלל.. רק חשוב לעשות את זה מקסימום בלילה שלפני כי הגביעים מתרככים ....

אה,וכהפעלה,את יכולה להביא את הגביעים לא

מקושטים ולתת לכל ילד לקשט לבד. נראה לי אחלה דבר. ועוד רעיון שלקחתי מתוכנית טלויזיה: להכין עוגה פשוטה ולמרוח אותה בקרם ואז להביא המון סוכריות מכל הסוגים ולתת לילדים לקשט לבד.

mAmA MiSiSiPi

New member
עוגת ברבי מאוד קלה להכנה

רק צריך להשקיע בתבנית של חצי כדור. אופנם בתבנית הופכים על מגש מקשטים איך שרוצים ותוקעים בובות ברבי מלמעלה וכך יוצאת עוגת ברבי עם שמלה גדולה. התמונה להמחשה, לא אני הכנתי מצאתי בגוגל יש שם ים רעיונות.

בוליפלג

New member
אני מכירה אותה, היא יוצאת די יבשה

ולא מאד חיננית... אם כבר 'קלוריות', אז שיהיה טעים

polegra

New member
יש את הכושית של פירגה..קלה ומעולה!!!! מצ"ב קי

קישור למתכון יוצאת עם השוקולית יותר טובה הקקאו כבד מידי אפילו לחולת שוקולד כמוני הכושית של פירגה

למעלה