יום הולדת 30

the itai

New member
יום הולדת 30

הייי אני חוגג בקרוב יום הולדת 30 ומחפש רעיון נחמד. אני מזמין משפחה וקצת חברים. סה"כ 15 מבוגרים בערך בגילאים שונים (20-60). יהיו גם כמה ילדים עד גיל 12. מחפש רעיון נחמד ולא יקר מידי. את הילדים אפשר לשלוח לשחק ושלא יהיו קשורים. אשמח לעזרה.

KarinDi

New member
פעילות ליום הולדת

לא הגדרת "יקר מידי" ,אבל כמה רעיונות כלליים: - סדנת שוקולד (מתאים לכל הגילאים) - משחק משימות (כמו חפש את המטמון, המרוץ למיליון וכו) - יצירה כלשהי, למשל סדנת נגרות - מעגל מתופפים - "תחרות" בישול שטח - ללכת יחד לסרט - לצלם יחד סרט משהו בכיוון? אני אנסה לחשוב על עוד...

לתכנן לשיט ביום שישי בצהריים

יש במרינה באשדוד, תלוי היכן אתה גר או פיקניק באיזה יער מסודר עם מתקנים מסעדה מופע חציה של שנות העשרים וכניסה לגיל שלושים מהווה סימן לביי ביי לילדות למרות שמכירה גברים שעדיין מאוד ילדותיים אז למה לא להנות בלונה פארק? או דבר שמסמל התבגרות לעשות מעשה טוב התנדבותי מעשה 'ירוק' כמו ניקיון של חוף מסויים או לתרום כמה דברים בסופו של יום לחתוך עוגה להדליק זיקוק ולהתרווח מהמעשה הטוב שעשיתם

מריאל33

New member
עיצוב מזנון לאורחים

הי, במידה ואתה גר באזור המרכז ומתכנן לעשות מזנון /ארוחה לאורחים אשמח לעצב את השולחן תמורת עלות החומרים נא לפנות אליי למייל [email protected] בכל מקרה, מזל טוב !

למעלה